7 Yıllık Golf Serüveninden Sonra Rline Tiguan’a Geçiş

@zulalyol çok teşekkür ederim siz Tiguan konusunda daha tecrübelisiniz yakıt konusunda haklısınız fakat bu araç yakıtını hak ettiğini düşünüyorum. Benim araçta camda kamera var fotoğrafta görmüşsünüzdür fakat araçta şerit takip ile travel assist mevcut değil bunları açtırmak nasıl bir işlem gerekli şerit takip kodlama ile olur diye düşünüyorum doğru mudur acaba
Şerit takip olarak 2 q kamera kullanmalısınız direksiyon travel asist uygunsa açılabiliriz.

Ekli dosyalar

• IMG_9330.jpeg
    IMG_9330.jpeg
    588.8 KB · Görüntüleme: 31

Hayırlı olsun , 2021 Elegance ve öncesinde 2016 Comfortline kullanan birisi olaarak sizi kutlarım. Tercihiniz çok doğru.

Ayrıca 2020 de Led stop ve 360 kamera çok nadir gelmişti , çok iyi yakalamışsınız. Ben o zaman bulamamıştım. Tek fark tampon jant olunca Elegance alıp geçmiştim.

İyi günlerde kullanın

Maşallah hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel bir geçiş olmuş. Keyifli sürüşler. 🧿

Maşallah hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin. Benim de hayalimdeki araç. Nasip olursa ilerde almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun , 2021 Elegance ve öncesinde 2016 Comfortline kullanan birisi olaarak sizi kutlarım. Tercihiniz çok doğru.

Ayrıca 2020 de Led stop ve 360 kamera çok nadir gelmişti , çok iyi yakalamışsınız. Ben o zaman bulamamıştım. Tek fark tampon jant olunca Elegance alıp geçmiştim.

İyi günlerde kullanın
Çok teşekkür ederim bende bu aracı iki ay bekledim satıcı sıfır araç siparişi vermişti fakat aracının gelmesi iki ayı buldu bu yüzden bende bu aracı iki ay bekledim .

Güzel günlerde ağız tadıyla,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Geri