7 Yıllık Golf Serüveninden Sonra Rline Tiguan’a Geçiş

Ekli dosyayı görüntüle 82499

Arkadaşlar uzun süredir severek sorunsuz olarak kullanmış olduğum 1.6 tdi golf 7 manuel aracımı satıp yerine forumda olan bir kaç arkadaşında tercih etmiş olduğu gibi 17 bin km’de olan Rline tiguan aldım, aracın km’si düşük olduğu için ve aracın donanımları olan

Otomatik uzun far
Kör nokta uyarı sistemi
Acc hız sabitleme
360 kamera
Otomatik park sistemi
Harman Kardon ses sistemi
IQ led stop

gibi özelliklerin olmasından dolayı bu aracı tercih ettim aracın anladığım kadarıyla travel assist mevcut değil fakat tuş değişimi ve kodlama ile açılır mı bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. Motorun böyle kirli olmasına alışamadım dizelde direk köpük su sonra hava sıkıp kullanıyordum sorun olmuyordu fakat benzinli araç olduğu için bunda yapmaya korktum daha öncesinde yıkatan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca bu forumda golf 7 aracım için gerçekten hiçbir ustanın paylaşmayacağı bilgileri burdan öğrenip araçlarımız için çözümler üretiyoruz bu tür konuları her zaman yazmasakta emeği geçen herkese paylaşmış olduğu bilgiler için şahsım adına teşekkür ederim .
Maşallah, rengiyle kasasıyla en beğendiğim tiguan (y)

Motor temizliği için motor temizleyici kimyasallar kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim hacim büyük dışında yüksek olması benim için bir avantaj ayrıca eski aracımda sürüş asistanları hiç yoktu bunda mevcut bu iyi hissediyor ayrıca kalite olarak da golften iyi .
Konforda ve yol tutusunda cok net belirgin bir fark var mi?

Konforda ve yol tutusunda cok net belirgin bir fark var mi?
hocam araç ile 650-700 km civarı yaptım aracın yüksek oluşundan dolayı belki tam anlamıyla golf kadar yol tutmayabilir fakat lastiklerin 255/45/19 oluşu yol tutuşunu güçlendiriyor, konfor konusunda ben bir fark göremedim tiguanda gayet konforlu bir araç

@Furkan Çok Teşekkür ederim motor temizleyiciler tozu çok çekmez mi acaba daha önce hiç kullanmadım
İyi bir ürün kullanılırsa + motor koruyucu kullanılırsa daha uzun süre temiz kalır hocam. Toz tutma konusunda kullanılan bezin de etkisi var (elektriklenme).
Detay konusunda işin erbabı olanların tavsiyeleri daha sağlıklı olacaktır, benim bilgim kısıtlı.

Ekli dosyayı görüntüle 82499

Arkadaşlar uzun süredir severek sorunsuz olarak kullanmış olduğum 1.6 tdi golf 7 manuel aracımı satıp yerine forumda olan bir kaç arkadaşında tercih etmiş olduğu gibi 17 bin km’de olan Rline tiguan aldım, aracın km’si düşük olduğu için ve aracın donanımları olan

Otomatik uzun far
Kör nokta uyarı sistemi
Acc hız sabitleme
360 kamera
Otomatik park sistemi
Mib 2.5
Harman Kardon ses sistemi
IQ led stop

gibi özelliklerin olmasından dolayı bu aracı tercih ettim aracın anladığım kadarıyla travel assist mevcut değil fakat tuş değişimi ve kodlama ile açılır mı bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. Motorun böyle kirli olmasına alışamadım dizelde direk köpük su sonra hava sıkıp kullanıyordum sorun olmuyordu fakat benzinli araç olduğu için bunda yapmaya korktum daha öncesinde yıkatan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca bu forumda golf 7 aracım için gerçekten hiçbir ustanın paylaşmayacağı bilgileri burdan öğrenip araçlarımız için çözümler üretiyoruz bu tür konuları her zaman yazmasakta emeği geçen herkese paylaşmış olduğu bilgiler için şahsım adına teşekkür ederim .
@thelordof @zulalyol bir tiguan sahibi olarak sizlerinde değerli yorumlarınızı almak isterim sorularımın cevabı sizde vardır teşekkürler .

Hayirli olsun, guzel arac bence makyajli kasanin alinabilecek en guzel aracini almissiniz.

Size maliyeti ne oldu?
Ozellikle yazmak istemezseniz ozelden atabilirsiniz. Bu ara 2020 tiguanimi satabilirim piyasasini merak ediyorum.

Hayirli olsun, guzel arac bence makyajli kasanin alinabilecek en guzel aracini almissiniz.

Size maliyeti ne oldu?
Ozellikle yazmak istemezseniz ozelden atabilirsiniz. Bu ara 2020 tiguanimi satabilirim piyasasini merak ediyorum.
Teşekkür ederim size özelden fiyatını yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın burdan yazmak doğru olmayabilir

@thelordof @zulalyol bir tiguan sahibi olarak sizlerinde değerli yorumlarınızı almak isterim sorularımın cevabı sizde vardır teşekkürler .
Benim Tiguanı life paket aldım. Araçta tek istedigim ve yapamadığım sanroof , masajlı koltuk kaldı.Travel asist ve şerit. Takip kör nokta pla gibi donanımlarla aracı çok eğlenceli hale getirdim.Mqb evo platformunu çok sevmiyorum bir aksilik olmazsa ilerde aynı aracın cam tavanlı ve masajlı koltuklu olanıyla değişip devam etmek istiyorum.Yakıta olayına takılanlar golfü tecih edebilir.Ağırlıktan dolayı yakıtı golften fazladır.Sattıgım golf highline ve sanrooflu olmasına rağmen bu araçtan sonra golfü pek aramıyorum.Aileli kullanıcılar için tavsiye edebilirim.Yakın bir zamanda satıp sanruflu ve masajlı koltuklu olandan alıp tigunla yola devam edeceğim.Aracınız hayırlı olsun şimdi güzel renk ve güzel donanımlarıyla güle güle kullanın

Son düzenleme:
bende 4 sene manuel golf, 3 sene dsg golf sonrası life paket tiguan aldım. hacim konfor çok iyi geldi. hatta yurtdışında mercedes cla sb kiraladık yine premium büyük hacimin yerini tutmadı.

güle güle kazasız belasız kullanın. Bundan sonra birinci sınıf malzemelerle arabanızı temizleyip tadını çıkarırsınız

Benim Tiguanı life paket aldım. Araçta tek istedigim ve yapamadığım sanroof , masajlı koltuk kaldı.Travel asist ve şerit. Takip kör nokta pla gibi donanımlarla aracı çok eğlenceli hale getirdim.Mqb evo platformunu çok sevmiyorum bir aksilik olmazsa ilerde aynı aracın cam tavanlı ve masajlı koltuklu olanıyla değişip devam etmek istiyorum.Yakıta olayına takılanlar golfü tecih edebilir.Ağırlıktan dolayı yakıtı golften fazladır.Sattıgım golf highline ve sanrooflu olmasına rağmen bu araçtan sonra golfü pek aramıyorum.Aileli kullanıcılar için tavsiye edebilirim.Yakın bir zamanda satıp sanruflu ve masajlı koltuklu olandan alıp tigunla yola devam edeceğim.Aracınız hayırlı olsun şimdi güzel renk ve güzel donanımlarıyla güle güle kullanın
@zulalyol çok teşekkür ederim siz Tiguan konusunda daha tecrübelisiniz yakıt konusunda haklısınız fakat bu araç yakıtını hak ettiğini düşünüyorum. Benim araçta camda kamera var fotoğrafta görmüşsünüzdür fakat araçta şerit takip ile travel assist mevcut değil bunları açtırmak nasıl bir işlem gerekli şerit takip kodlama ile olur diye düşünüyorum doğru mudur acaba

Geri