7 Yıllık Golf Serüveninden Sonra Rline Tiguan’a Geçiş

Öncelikle hayırlı olsun tekerinize taş değmesin. Bende bugün benzer bir geçiş yaptım sizin gibi bir başlık açmayı düşünüyorum. Bende 10 yıl sonunda golfü bırakıp Kodiaq a geçtim. Umarım memnun kalırım.

Son düzenleme:

Hava filtresisin devamında ki boru.
Bende ki aşağıda ki gibi.
@thelordof bugün yakından kontrol ettim kırık değil 2020 DPC kodlu motor muhtemelen bu şekilde gelmiş zaten genleşme tankı motor kapağı vs sizinkinden biraz farklı biraz farklı

Ekli dosyalar

• IMG_4808.jpeg
    IMG_4808.jpeg
    290.9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_4809.jpeg
    IMG_4809.jpeg
    283.9 KB · Görüntüleme: 14
Öncelikle hayırlı olsun tekerinize taş değmesin. Bende bugün benzer bir geçiş yaptım sizin gibi bir başlık açmayı düşünüyorum. Bende 10 yıl sonunda golfü bırakıp Kodiaq a geçtim. Umarım memnun kalırım.
Teşekkür ederim sizinde aracınız hayırlı uğurlu olsun ben aracımı sevdim açıkçası sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum

@nihat34 akü + kutbunda bulunan koruma parçası, - kutbun kapağı. Yanlış yerde duruyor. Acaba kaplama yok diye mi artıya koydular. - kutbundaki sensörü korumak için tam oturuyor görünen kapak.

@nihat34 akü + kutbunda bulunan koruma parçası, - kutbun kapağı. Yanlış yerde duruyor. Acaba kaplama yok diye mi artıya koydular. - kutbundaki sensörü korumak için tam oturuyor görünen kapak.
@ogzogz sanırım akünün + kısmına herhangi bir şey çarpıp şasi yapmasın diye konulmuş @thelordof hocanın da motor fotoğrafına baktım onunda bu şekilde

@thelordof bugün yakından kontrol ettim kırık değil 2020 DPC kodlu motor muhtemelen bu şekilde gelmiş zaten genleşme tankı motor kapağı vs sizinkinden biraz farklı biraz farklı
Şimdi internetten dpc motorlu araçlara baktımda, başka araçlarda da aynı şekildeymiş boru. Nedense önceden dikkatimi çekmemiş.

Bir sıkıntı yok. Diğer parçalarda ki farklılıkları biliyordum da boruyu da öğrenmiş olduk.

Zülal hocam bizim araçlarda kodlamayla 2. Kilit tuşuna tıklayınca kısa korna çalma olayı oluyor ya bunu multimedya dan açıp kapatılma olayı oluyor mu fikriniz var mı ? Mib3 lerde olmuyor diyenler varda. Kodlamada menüde gözüksün açık olmasına rağmen gözükmedi de.
Ben sesli onayı açmadım orjinal sistem olmadıktan sonra anlamı yok bahsediginiz menü bazı araçlarda çıkmıyor diye biliyorum

@ogzogz sanırım akünün + kısmına herhangi bir şey çarpıp şasi yapmasın diye konulmuş @thelordof hocanın da motor fotoğrafına baktım onunda bu şekilde
Akü kılıfını kaldırdıktan sonra nedense kutup koruma parçası (+) kutuba koydukar,

Antifriz seviyesi biraz düşük gibi saf su alıp tamamlarsanız iyi olur.

Akü kılıfını kaldırdıktan sonra nedense kutup koruma parçası (+) kutuba koydukar,

Antifriz seviyesi biraz düşük gibi saf su alıp tamamlarsanız iyi olur.
@forzaGilles aslında araç 5. yılına girmek üzere olduğundan yıldan dolayı antifrizi komple değiştirmeyi düşünmüştüm daha sağlıklı olmaz mı yoksa gerek yok mu

@forzaGilles aslında araç 5. yılına girmek üzere olduğundan yıldan dolayı antifrizi komple değiştirmeyi düşünmüştüm daha sağlıklı olmaz mı yoksa gerek yok mu
Değiştirip / değiştirmemek ayrı bir konu,

Seviyeyi tamamlayınız eksik gezmeyiniz. :)

Saf su ucuz birşey zaten, Tavsşyem saf suyu kimyevi malzemeler satan yerleden almanızdır, piyasada satılanların gerçekten saf su olduğundan şüpheliyim.

TEKKİM marka Saf Su (distilled pure water)

Son düzenleme:

Değiştirip / değiştirmemek ayrı bir konu,

Seviyeyi tamamlayınız eksik gezmeyiniz. :)

Saf su ucuz birşey zaten, Tavsşyem saf suyu kimyevi malzemeler satan yerleden almanızdır, piyasada satılanların gerçekten saf su olduğundan şüpheliyim.

TEKKİM marka Saf Su (distilled pure water)
@forzaGilles dediğiniz gibi yapacam teşekkür ederim 🙏

Geri