Hocam araçta tespit edilecek bir arıza yok. Eğer youtube ve şikayet var sitesitine girerseniz. Aynı sorunu yaşayan ve servisin bir sorun yok dediği onlarca araç sahibi olduğunu göreceksiniz. Araçlarda kronik bir sorun var ve servis bunu kabul etmiyor. Son görüştüğümde planlanan bir yazılım güncellemesi yok dediler.Aracı kablo/soket yardımıyla bilgisayara bağlayıp arıza tespiti yapmak yerine,
Servise gitmeden tarot kartlarıyla veya duman yolu ile arıza tespiti yapılması gerekiyor sanırım.
Kamera gereksiz olduğunu düşünüyorum. Zaten park sensörleri yeterince iyi çalışıyor.3 ayda 13bin km yaptım manuel impression ile. ilk aldığımda sürekli öten tabela okumayı iptal ettirdim ve 9 bin km de yağ ilavesi yaptırdım. bunun dışında memnunum araçtan. geri görüş kamerası serviste şu anda takılamıyor. dışarıda da taktırsam en ufak yazılım sorununda "garantiden çıktı" diyerek çamura yatacaklar. güncelleme ile birlikte kamerayı da bekliyorum..
Hocam herhangi bir güncelleme çalışmaları olduğunu sanmıyorum , çünkü böyle bir sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Aracın yüksek teknoloji olduğunu ve böyle şeylerin normal olduğunu söylediler bana .
Hocam ben de klima sürekli kendiliğinden açılıyor. Hatta bazen sanki inatlasiyor ben kapatıyorum hemen birkac sn sonra tekrar açılır arka arkaya.Merhaba aracımda 2800 kmdeyim bu sorunu 3 defa yaşadım iki hafta önce vw yol yardımı aradığımda buna ilişkin bir güncellemenin henüz olmadığını söyledi. Bunu haricinde kendiliğinden açılan klimadan muzdaribim umarım en kısa zamanda güncellemeyle bu saçma sapan sorunlar giderilir
Hocam herhangi bir güncelleme çalışmaları olduğunu sanmıyorum , çünkü böyle bir sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Aracın yüksek teknoloji olduğunu ve böyle şeylerin normal olduğunu söylediler bana .
Start stop devreye girdikçe geri açılıyor ben de durum böyleydiHocam ben de klima sürekli kendiliğinden açılıyor. Hatta bazen sanki inatlasiyor ben kapatıyorum hemen birkac sn sonra tekrar açılır arka arkaya.
@Savatage =) Hocam bu Golf 8 ilk çıktığında Berlin'de ilk ben deneyimleyip, boş beleşte olsa bir video çekmeye çalışmıştım... Ve daha o zamandan aracı beğenmediğimi, gerek tasarım olsun gerekse yazılım içime hiç sinmediğini hep söylemiştim...Ama ne yazık ki bizim milletimiz "Yenisi benim olmalı" kafasında olduğu için akın akın satın aldılar. =) Espri bir yana....
Berlin'de Golf 8 ve üstü alıpta şikayet edeni hiç duymadım. Acaba Türkiye'ye gönderilen modellerde mi bir sorun var?
Hocam ilana 8,5 Style olur demişsin takas için yaben de Mk8,5 geldiğinde bir konuda paylaşmıştım iç kapı sacı ile plastik döşeme arasında 2mm-4mm açıklık vardı alınmaz demiştin bir kaç arkadaş golf forumunda golfu kötülüyorsunuz demişti sanki yalan söyledik geleceği söyledik Mk8-Mk8,5 üretilen en kötü golf serisi…
Dediğin gibi yeni diye aldım araca doydum bende satılığa çıkardım buradan duyrulur satıyorum suva geçicem nasip olur ise…
Bu bir arkadaşa ait forumdan sizin avrupadaki araçlarda böyle açıklıklar var mı…
Ben mk8,5 alacağım zaman ilk çıktığında bunu gördüm danışmana bu nedir mk8 de de vardı o zaman bu araçta sadece tampon far stop mediamı değişti dedim bakakaldı bilse ki biz bu araçların ciğerini biliyoruz işte neyse…
Ekli dosyayı görüntüle 82774
Ekli dosyayı görüntüle 82775