Golf 8.5 Çalışmadı !!!

Açıkçası doğuş un bu gibi sorunları Almanya genel merkeze ilettiğini sanmıyorum. Çalışmama sorunu 2024 model golf, tiguan, superb ve passat araçların hepsinde var, tiguan araçlara güncelleme geldiğini duydum ama gelen güncellemenin bu sorunlar ile mi ilgili başka bir şey mi bilemiyorum. Bir diğer konuda anladığım kadarıyla aracın değeri ve müşteri profiline göre ilgilendiklerini düşünüyorum. Misal tiguan ve pasaat daha üst segment araçlar olduğu için daha fazla ilgileniyorlar gibi gözüküyor.
Yazılımsal değilde mild hibritten kaynaklanıyor olabilir. Altarnatörden mesela. Marş motoru yok direk altarnatörden çalışıyor araba. Benimde bir defa başıma geldi. Servis danışmanıma yazdım arabayı kitle 15 dk uzaklaş öyle çalıştır dedi sonra çalıştı. Yazılım bekliyoruz vs sayıkladı.

Yazılımsal değilde mild hibritten kaynaklanıyor olabilir. Altarnatörden mesela. Marş motoru yok direk altarnatörden çalışıyor araba. Benimde bir defa başıma geldi. Servis danışmanıma yazdım arabayı kitle 15 dk uzaklaş öyle çalıştır dedi sonra çalıştı. Yazılım bekliyoruz vs sayıkladı.
Acelesi olan biri için 15 dk süreler korkunç.

Aynı durum başa geldiğinde akü kutbu söküp takmak anında çözüm olur mu acaba ?
Eğer ki somun vida ise sökmek takmak için ufak ingiliz anahtarı bulundurmak gerekir araçta.
Japon bir araçtı galiba akü kutup başını sökmek kolaydı, bir yaylı mandal vardı yukarı kaldırınca hemen ayrılıyordu. Golfler de öyle olsa keşke.

Mk9 çıkınca inceleriz Mk8,5 devamı ise dediğin gibi uzun süre düşünmeyeceğim…

Şuan bir suv hayalimiz var bakalım…
Hayırlısı olsun. Volkswagen ve diğer üreticilerin durumuna bakarak geleceği tahmin etmek çok zor olmasa gerek. O kadar ileride de olcez mi kalcaz mı belli değil. Nasip...

Acelesi olan biri için 15 dk süreler korkunç.

Aynı durum başa geldiğinde akü kutbu söküp takmak anında çözüm olur mu acaba ?
Eğer ki somun vida ise sökmek takmak için ufak ingiliz anahtarı bulundurmak gerekir araçta.
Japon bir araçtı galiba akü kutup başını sökmek kolaydı, bir yaylı mandal vardı yukarı kaldırınca hemen ayrılıyordu. Golfler de öyle olsa keşke.
Şarj süresini beklememek için elektrikli araç almayan biz, Golf ün gönlünün olmasını bekliyoruz çalışması için, cidden izahı olmayan şeyin mizahı oluyor, servislerin bunlar olur normal demesi de cabası.

Cihazı bağlasa arızayı görse dahi yapabileceği şüpheli, belki anlattığında dahi cevabı olmadığını biliyor.
baştan bakmıyor soruna daha önce yaşamış cevabı yok belki de

Bütün illerde servis yok ne yazık ki. Sorun şu ki problemi kabul etmiyorlar, teknolojik araçlarda böyle sorunlar olabilir diyorlar. Sorunu kabul edip getirin çözelim demiyorlar. Zaten aracı servise götüren herkes herhangi bir işlem yapmadan aracı geri almış ve sorun devam ediyor.
Çözümü yok kendileride bilmiyorlar demek ki, Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar.

Yetkili servise göre!?!?

Tedavisi olmayan , ölümcül hastalık

Motor ateşleme tümörü

Allah rahmet eylesin

Son günlerinde her istedigini yapın

Ben olsam arıza kodunu ve araçta ki sorunu Almanya daki merkeze mesaj atarım ana binasına eposta ile detaylı anlatırım ne yapabilirim diye yardımcı olabilirler.
Motor kodunu durumu detaylı şekilde kodları ile gönder detaylı anlat
eğer cevap vermezlerse yetkili servise git derse bilmiyorlar cevapları yok de çözemediler de, ona göre bir yol haritası çizerler ya da türkiye de onu kim çözecekse telefonla ya da pc bağlantısı ile bir yolunu bulup hallederler

Ben olsam arıza kodunu ve araçta ki sorunu Almanya daki merkeze mesaj atarım ana binasına eposta ile detaylı anlatırım ne yapabilirim diye yardımcı olabilirler.
Motor kodunu durumu detaylı şekilde kodları ile gönder detaylı anlat
eğer cevap vermezlerse yetkili servise git derse bilmiyorlar cevapları yok de çözemediler de, ona göre bir yol haritası çizerler ya da türkiye de onu kim çözecekse telefonla ya da pc bağlantısı ile bir yolunu bulup hallederler
Kesinlikle katılıyorum,Almanya yi da işe katmak gerekiyor. Benim aracımda vites değişimi sırasında bir ses geliyordu, Uzay oto servise götürdüm maalesef çözemediler ve sorun yok diyip aracımı aldım. Geçen hafta doğuş otoya goturdum ve sorunu personel dinledi ve evet ses var dıyıp baktılar. Bugun aracı aldım ve sorunu çözdüler ses gitmiş, ne yapıldı dedim Vites teli varmış onu ayarlayıp sıkmıslar nedir bilmem ama çözüldü. Demem o ki tek yere baglı kalmayın mumkunse farklı servıslere goturun.Maalesef ülkede hersey gibi servilerinde kalitesi bozuldu.

Geri