1.6 Tdi enjektör bakımını yaptırabileceğim yer arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Üye
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim 1.6 tdi cxxb 110 luk 1.6 tdi aracım için enjektör bakımını revizyonu yaptırabileceğim istanbul içinde güvenilir usta arıyorum

tavsiyelerinize açığım aracım 171 binde sanırım enjektörler şakırdıyor ya pislik girdi içine ya da revizyon istiyor bilmiyorum yanlış bir yere gidip aracı tamir edicez diye daha da bozmak istemediğimden size danışmak istedim.

Herkese hayırlı ramazanlar dilerim 1.6 tdi cxxb 110 luk 1.6 tdi aracım için enjektör bakımını revizyonu yaptırabileceğim istanbul içinde güvenilir usta arıyorum

tavsiyelerinize açığım aracım 171 binde sanırım enjektörler şakırdıyor ya pislik girdi içine ya da revizyon istiyor bilmiyorum yanlış bir yere gidip aracı tamir edicez diye daha da bozmak istemediğimden size danışmak istedim.

Bizim Fatih usta ile görüş istersen kendi yapmıyorsa bile güvenilir bir arkadaşı mutlaka vardır…

Reset Garaj karbon ile temizlik yapıyordu hocam, danışmakta fayda var.

Güven Pompa var Avrupa yakasında, fikir almanızda fayda var.

May dizel temizlik ve bakım için 8k istemişti geçen hafta aramıştım, değişecek birsey olursa fiyat artar dedi.

kimdir hocam tanımıyorum kendisini numarası var mı?
1.4 tsi act carbon clean sonrasi performans artacağına tam tersi sorunlar yaşadım. Araç act devreye girdiğinde sarsıntısı yürümeye başladı.3 4 ay çok uğraştım 100 bin km üstüne tavsiye etmiyorum etmiyorlarda zaten bilginiz olsun

Enjektör meme uçlarını değiştir 20.000 km den sonra yine aynı şekilde bozuluyor. Her 100.000 bir enjektör memeleri değişmesi gerekli o revizyon bakım falan çözüm değil günü kurtarmak.

Geri