ANA KONU

Değerli Dostlar,

İstediğim plakayı alamıyorum hayallerim yıkıldı araba almaktan soğudum. Hiç başka bişey almayı düşünmemiştim. Benim istediğim plakayı incirlik üssündeki Amerikalılara veriyorlarmış, halka açılmamış henüz. Plâka ne olacaktı diyorsanız 01 MSE 01 olacaktı :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

@silvershadow

teşekkürler hocam. yarışmanın telefon jokerinden daha etkilisiniz :)

@CMasteR

bahsettiğiniz sitede birçok ürün gördüm. kullandığınız ya da önerdiğiniz hangisi? teşekkürler

@grkm

sizin de verdiğiniz sitede aynı şekilde birçok ürün var. verdiğiniz linkler örnek mi yoksa öneriniz mi? teşekkürler

MSE dedi:
Değerli Dostlar,

İstediğim plakayı alamıyorum hayallerim yıkıldı araba almaktan soğudum. Hiç başka bişey almayı düşünmemiştim. Benim istediğim plakayı incirlik üssündeki Amerikalılara veriyorlarmış, halka açılmamış henüz. Plâka ne olacaktı diyorsanız 01 MSE 01 olacaktı :(

BU kadar üstünde durma bence Muhammed ve de bunun için soğuma elinde olan bir şey değil gibi bu durum,Valla R için sıradaki neyse o olsun dedim.

SB1907_23 dedi:
@grkm

sizin de verdiğiniz sitede aynı şekilde birçok ürün var. verdiğiniz linkler örnek mi yoksa öneriniz mi? teşekkürler
Bunlar aranan ürünler yerine benim önerilerim.  :'(

ya arkadaşlar inanamıyorum kendime. apartmanın dış otoparkında parkettiğim yerde saksı gibi bişey var taştan. sağ ön kapıyı nasıl açtıysam elimin ayarını... töbe est...  8| 8| s=s20 s=s20

minik bi taş izi oluştu. aynı kaputa seker de oluşur ya öyle. boya moya kalktı.  X( kapının kenar kısmında, b sütununa denk gelen yerinde. dışardan çok görünmüyo ama, servise uğrasam rötüş yaparlar mı hemen? mavi var mıdır ellerinde? ya da bıraksam nazarlık olsa paslanır mı orası?

hocam bu kesin nazar! tamda ne kadar zamandir aklinizdaki sorunu bugun halletmisken bu olmus simdi. bence birakin kalsin nazarlik olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@maniax  hocam geçmiş olsun bu hafta bir arkadaşta güzel bir çizik vardı(tungsten gri) oraya rutuş yapılmış hiç belli değildi,serviste yapılmadığını biliyorum.

iyi bir usta ve işçiliğin yapamayacağı şey yokmuş dedim.

Umut dedi:
Değerli Dostlar,

BU kadar üstünde durma bence Muhammed ve de bunun için soğuma elinde olan bir şey değil gibi bu durum,Valla R için sıradaki neyse o olsun dedim.
Abi şimdi biraz daha iyiyim Adana'ya geldim :) zaten bazı gelişmeler oldu kredi benim adıma çıkacakmış yani araç da benim adıma olacak. Plakayı değiştirirsem 42 verirler bana. Ama ben 42'yi hiç istemiyorum.

Acaba aracı aldıktan sonra mernis adresimi Adana yapsam plâka 01 olarak çıkar mı yoksa noterin satışta girdiği adres mi geçerli olur?

Diğer seçenek de kendi üzerime alırken plakayı değiştirmeyip aldıktan sonra Adana'ya gelip babama devrederim o zaman 01 yaparız diye düşünüyorum. 100TL fazladan vereceğim ama olsun.

fcsrn dedi:
@maniax Geçmiş olsun Abi, çok büyük değilse nazarlık  olarak kalsın bence
boyut olarak küçük de derin yani. yolum yarın etimesguttan geçerse bi uğrarım. basit bişeyse sürüversinler yoksa da kalsın napalım.  :)

Geri
Üst Alt