ANA KONU

silvershadow dedi:
sevgili hocalarım dün Adapazarı Ankara yolculuğum esnasında; gidis yönünde sorunsuzca hgs kapılarından 8,80₺ ye geçtim. Fakat gece dönüşte, Adapazarı Kapısında okuyup yesil Işık yanmasına rağmen Ankara Kapısında Kaçış yazdı ve 165₺ göründü ekranda. Hatta tam o anda yan kapımdan gecen arac icin de kacis uyarısı sesi geldi. Ankara Kapısında bi sorun olabilir mi?

Sorun olsun ya da olmasin benim bu durumda izlemem gereken yol nedir?

30₺ yüklüydü hgs de bu arada
Değerli Murat Hocam;

HGS'nin sitesine öncelikle kayıt olarak ve sonra mail adresinize gelen aktivasyon koduyla siteye giriş yaparak geçişlerinizi görebilir, olası cezaları veya hatalı okuma vb durumlara itiraz edebilirsiniz.

İtiraz için 7 gün süreniz var.
Murat Hocam fabrikadan limana sevk diyor 1 haftadır. Trenle gitmiyor mu bu araçlar? Normalde Wolfsburg Koper arası trenle  2 gün sürmesi lazım. Bayramdan önce araç gelse de en azından şu 900 tl lik zamı yemesek  8D

@dtkorkmaz

Değerli Hocam,

Normal koşullarda transport işlemi yaklaşık olarak 1 ay sürer

Bunun içerisinde en uzun süreyi trenle sevk alır. Bir ya da iki hafta

silvershadow dedi:
sevgili hocalarım dün Adapazarı Ankara yolculuğum esnasında; gidis yönünde sorunsuzca hgs kapılarından 8,80₺ ye geçtim. Fakat gece dönüşte, Adapazarı Kapısında okuyup yesil Işık yanmasına rağmen Ankara Kapısında Kaçış yazdı ve 165₺ göründü ekranda. Hatta tam o anda yan kapımdan gecen arac icin de kacis uyarısı sesi geldi. Ankara Kapısında bi sorun olabilir mi?

Sorun olsun ya da olmasin benim bu durumda izlemem gereken yol nedir?

30₺ yüklüydü hgs de bu arada
Değerli Murat Hocam;

HGS'nin sitesine öncelikle kayıt olarak ve sonra mail adresinize gelen aktivasyon koduyla siteye giriş yaparak geçişlerinizi görebilir, olası cezaları veya hatalı okuma vb durumlara itiraz edebilirsiniz.

İtiraz için 7 gün süreniz var.
hocam müşteri hizmetlerini aradım. bi sıkıntı yok. hgs'niz okunamamış sadece ama plakanız okunmuş. gün içinde kontrol edin dedi. şimdi e-devletten baktım. bakiyem sıkıntısız şekilde düşmüş. geçiş ihlali de görünmüyor.  :'(

resmi bir reklam mı emin değilim

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocalarım, arkadaşlar bişey sormak istiyorum. tecrübe ettiniz mi dikkat ettiniz mi acaba;

1- park manevralarını takiben durduğumda start stop ile motor stop etmiyor hiç bi zaman.

2- sabahları ilk kontakta ilk çalıştrmada 1200 dd/dk civarında çalışan motor 800-900 dd/dk civarına düşüp, sesi iyice kesiliyor. ama mesela bazen motor az önce kapatılmış dahi olsa 1000'in hemen altında kalıp o tam rölanti devrine düşmüyor. bakıyorum klima falan da kapalı.

@maniax

Hocam park esnasında araç anlıyor bu durumu ve bu akıllı sistem aracı orada stop ettirmiyor.

2. seçenek için vardır bir bildiği :)

yarın gelebilecek olan 16 kuruş zammının habercisi olabilir.

Geri
Üst Alt