silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam;theGenius dedi:Her gün klasik değişmeyen 5.3 km'lik bir yolum var. Evden spor salonuna gidiyorum aksamları. Araba hala rodajda olduğu için zorlamadan kullaniyorum. Antalya/konyaaltı'nda ikamet ettiğim icin 2-3 trafik ışığı dışında dur kalk olayı da yaşanmıyor fazla.
İlk fotoğraf spordan eve dönüş rotası. İkincisi, aracı izmirden teslim aldigim andan bugune uzun sureli tüketimim.
Rodaj sonrası tüketim nasil degisiklik gosteriyor. Tecrubeli hocalarim bilgi verebilirse sevinirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3000 km.lerde düşmeye başlayan değerler 5000. km. de oturur. Bu arada bakım görürseniz bakımdan sonrası da aracı ilk almış gibi yüksek olacaktır değerler ve yine 3000 km..lerde olması gereken değerleri görecektir.
Tamamen düz de olsa güzergah çok kısa.
Motor optimal sıcaklığa yaz aylarında 1-1,5 km.den sonra, kış aylarında 2-2.5 km.den sonra ulaşacağı için genel ortalamanız 6 litrede kalabilir ve kısa süreli tüketiminiz 4.5 lt'nin altına zor düşebilir.
ortalama gidiş geliş 24 km lik güzergahta ve tamamen düz ve 3-4 trafik ışığı olan Şirinyer -Alsancak güzergahında başlangıçta 6.5 litrelerde olan tüketimim 5000 km.den sonra 4.1'lere kadar düşmüştü..
Moderatör tarafında düzenlendi: