ANA KONU

burakca dedi:
İki sorum olacak sevgili forumdaşlara;

1.Araba kilitli haldeyken arabayı açınca farlar yanıyor ancak aynanın altındaki aydınlatmalar 2-3 saniye sonra yanıyor sizdede böyle mi?

2.Far auto konumundayken 100 metrelik karanlık bi yere girip çıktığımızda farlar yanıyor 5 saniye sonra aydınlığa cıkınca sönüyor bu durum bi-xenonlara zarar verir mi?
1.hocam ayna altı ledler aynalar tam açıldığında yanıyor doğrudur. bu yüzden leaving home fonksiyonuna göre geç yanıyor biraz daha

2.dediğiniz gibi karanlık bi yere girince yanıyor ve kısa süre sonra sönüyor. zarar veridğini düşünmüyorum çünkü gündüz selektör yaptığımızda da xenonlar yanıp yanıp sönüyor teorik olarak.

xenonlarınızın karanlık ortamlarda açılma hassasiyetini menüden ayarlayabilirsiniz. car-ayarlar-aydınlatma altında olması lazım

:'(

yenerhoca dedi:
3 ay 7500 km oldu. ben yılda bu kadar yaparım diyordum.

sanırım 4-5 yıl sonra satıp dizel alacağım  :mad:
ben de yılda 13-15 arası olur diye hesap etmiştim ve 1. ayın sonunda 3000 km olmuştu. o ara benzine yetişemeyip satmak zorunda kalır mıyım düşüncesiyle ayrılık burukluğu yaşadım :)

5. ayın sonunda 6500 oldu. bayram gidiş-dönüşü ile birlikte 6. ayın sonunda 8 bini bulacak. kış geliyor artık sadece şehir içi kullanıma dönerim, rayına oturdu sanırım :)

Arkadaşlar, gereksiz olabilir belki ama birşey sormak istiyorum. İnternette ararken Meguiars'ın ürünlerini gördüm, sizlere sorayım dedim. Apple Watch için metal cilası arıyorum, küçük çizikleri için, jant cilalarını gördüm yukarıda zikrettiğim markanın, kılcal çizik olduğu için tereddüt ettim fayda görür müyüm bu ürünlerden, bu ürünlerden özellikle birini veya farklı bir marka tavsiye edebilir misiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

dtkorkmaz dedi:
Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün

Golf 1.2 tsi dsg comfortline

+panoramik cam tavan

+ergoaktif koltuk

+sürüş konfor paketi

+ışık görüş paketi

+elektrikli katlanır ayna

+Uled bi-xenon

+beyaz

+composition media 6.5 inch

Fiyat: Allah ne verdiyse...  8D
Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.
20 bin tl civarı kardayım vergi kasko sigorta ve yakıt olarak. Hadi kayıp 5 bin tl olsun  :'(
20 binmi naptın hocam :D

Selamlar

D konumundan S konumuna veya S'den D'ye alırken mandala ve frene basılmalı mı?

Yoksa gaza basarkende bu geçişler yapılabilir mi?

aydancan dedi:
Selamlar

Basmaya gerek yok diye biliyorum, hiç frene basarak değiştirmedim ama en azından gazdan ayağımı çekiyorum S/D geçişlerinde

aydancan dedi:
Selamlar

Mandala veya frene basmanıza gerek yok, gaza basarken de alabilirsiniz

Hatta hareket halinde iken D ve N konumları arasında mandal veya frene basmadan geçiş yapabilirsiniz sadece iterek veya çekerek

Konu servis,ama konu çok önemli,bu Yüzden ana konuda yazıyorum.

Daha önce Wv grubu araç kullanmamıştım.

Bu forumdan da etkilenerek Golf aldım ve şu an da dahil araçtan çok memnunum.

Araçta küçük bir sorun oldu ,olabilir;

Hemen servise gittim,baktılar ,Teşhis koydular ve onarım için gün verdiler: 17 Eylül,daha öncesi imkansız mış!

Diğer Şehirleri bilmiyorum,Bursa'dan yazıyorum ve buradaki arkadaşlardan yorum bekliyorum,

Fikir vermesi için daha önce kullandığım 3 markamdan bilgi vereyim,

Toyota 1 gün sonraya

Ford 1-2 gün sonraya

Doğuş Oto üst Yönetimi'ne Bursa'dan selamlar.

Yukarıdaki eleştiri Doğuş Oto merkez yönetiminedir.

Bursa Doğuş Oto'da çalışan tüm personel bu kadar yoğun iş temposuna rağmen müşterilere karşı çok ilgili,güleryüzlü.

Kendilerini tebrik ederim.

aydancan dedi:
Selamlar

S'e almak için seyir halinde zaten frene basamazsın.. Direkt geri çekmen yeterli. Bilmiyorum bir şeyi değiştirir mi ama belki ayak gazdan çekilebilir..

Zaten gazda iken geçişelrde bir problem olsa DSG buna izin vermezdi diye düşünüyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam anlaşılsın diye tekrarlıyorum.

Parça vs. Sıkıntısı ile ilgili değil.

Bakım,onarım işleri için servisten randevu alınıyor.

Bu randevu süresi de ortalama 7-8 gün.

Konu ve sorun budur.

@aydancan

Bendede direksiyon tuş takımı bozuldu 11 gün sonraya randevu verip  garantiden değişim yapıldı....

Sıfır Aracı 3 ay bekleyen servisde  10 gün bekler kuralı...

Yinede hızlı yürüyor işler  demek lazım .....Devlet  hastanelerinde1,5 ay sonraya MR randevusu veriyorlar....üstelik çekimden sonra onarım garantiside yok!!!

Eğer otomobillerimiz bakım dışında servise gitmek zorunda kalmaz ise Golf Tutkusu doğru bir deyim;

Fakat insanlık hali "ufak tefek maddi hasarlı kazalarda" ( ki bu durumda süre 20-25 güne kadar uzayacaktır) veya oluşabilecek mekanik arızalarda tutku başka bir duyguya dönüşecektir.

En azından Bursa bölgesi için durum bu,diğer şehirleri bilmiyorum.

İnşallah Doğuş Oto yönetimi bu durumu giderecek tedbirleri alır.

Çünkü fiyat performans olarak ve hatcback kasa sevenler için bence şu an Golf'ün alternatifi yok.

Geri
Üst Alt