ANA KONU

Umut dedi:
Temmuz ayında aldıgım aracın MTV si hâlâ yatırılmamış ve faiz işlemeye başlamış.Cuma ve dün aradım yatırılacak dendi ama şu an itibariyle hâlâ yatmadı.Sizde durum nasıl oldu.İnternet üzerinden kontrol ettiniz mi?Belkide siz de borçlusunuzdur.
Benim mtv de mayıstan beridir yatırılmıyordu son günü de geçtiğinden cezalıydı.. iki hafta önce aradım biraz çıkıştım efendim yanlışlık olmuş felan filan hemen yatıryorum dedi akşamına baktığımda yatmıştı.. Parayı geç yatırıp o süreçte kullanıyorlar mi artık napiyorlarsa

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pasifik mavi siyah titanyum döşemeli 1.2 tsi comf.  aracımla 5  ayı devirdim..

Biraz garip olacak ama bej iç döşeme ve Gece Mavisi bir golfle daha mutlu olurmuydum? Kesinlikle evet....

Gece mavisi öyle çok tercih edilen bir renk değil ama ben takıldım işte....bej döşemeyle ultra süper kombinasyon olurdu....

Bizde ilk başta bej döşeme kirlenir islenir çamur olurculardandık ama iş öyle değilmiş!!! Bej döşeme bu arabanın içini trilyon dolarlık  başkanlık sarayı gibi gösteriyor  desem yalan olmaz

golfstream dedi:

Biraz garip olacak ama bej iç döşeme ve Gece Mavisi bir golfle daha mutlu olurmuydum? Kesinlikle evet....

Gece mavisi öyle çok tercih edilen bir renk değil ama ben takıldım işte....bej döşemeyle ultra süper kombinasyon olurdu....

Bizde ilk başta bej döşeme kirlenir islenir çamur olurculardandık ama iş öyle değilmiş!!! Bej döşeme bu arabanın içini trilyon dolarlık  başkanlık sarayı gibi gösteriyor  desem yalan olmaz
bej doseme benımde favorım olur  :'(

silvershadow dedi:
Tesekkur ederim yusuf hocam, az once gorustum kaskocumla hasarsizligi yilda birkez bozmuyormus ama bikac uzun yolum daha olacak, bayramdan sonra soguga kalmadan degistirin dedi, fakat her cam uygun olur mu servistemi taktirsak acaba

golf7 tdi dsg
Değerli Ragıp Hocam,

Geçmiş olsun

Camınızın orijinaliyle serviste değiştirilmesini öneririm.

Yılda bir kez cam değişiklik hakkınız var herhangi bir fark ödemeden ve kaskonuzu bozdurmadan.

Bu durum kasko firmasından kasko firmasına değişiklik gösterebilirse de genelde fark  ödemeden orijinal cam takılır.
Murat hocam tesekkur ederim, Orhan hocanin dedigi sekilde tamiri iki mini onarimciylada konuştum tam düzelmez dediler, benim tahminim Kayseri de bu işi yapacak usta yok yada ben ulasamayagim malesef,  iki uzun yolum daha olacak bu ay, sonrasinda degistirip degistirmeyecegime karar verecegim, değişirsem serviste orjinaliyle degistirmeye karar verdim, fakat serviste bile olsa cam orjinali gibi olmazsa cok üzülürüm ama bakalim hayırlısı, herkese yardım ve önerileri için tekrar teşekkür ederim..

golf7 tdi dsg

golfstream dedi:

Hocam ben de gece mavisi ile siyah arasında gidip gelmiştim tercihim siyah oldu. Bu arada sorması ayıp 5 ayda kaç km yaptınız? Ben 1 ayda yaklaşık 3300 yaptım da :D

ragipertas dedi:
Tesekkur ederim yusuf hocam, az once gorustum kaskocumla hasarsizligi yilda birkez bozmuyormus ama bikac uzun yolum daha olacak, bayramdan sonra soguga kalmadan degistirin dedi, fakat her cam uygun olur mu servistemi taktirsak acaba

golf7 tdi dsg
Değerli Ragıp Hocam,

Geçmiş olsun

Camınızın orijinaliyle serviste değiştirilmesini öneririm.

Yılda bir kez cam değişiklik hakkınız var herhangi bir fark ödemeden ve kaskonuzu bozdurmadan.

Bu durum kasko firmasından kasko firmasına değişiklik gösterebilirse de genelde fark  ödemeden orijinal cam takılır.
Murat hocam tesekkur ederim, Orhan hocanin dedigi sekilde tamiri iki mini onarimciylada konuştum tam düzelmez dediler, benim tahminim Kayseri de bu işi yapacak usta yok yada ben ulasamayagim malesef,  iki uzun yolum daha olacak bu ay, sonrasinda degistirip degistirmeyecegime karar verecegim, değişirsem serviste orjinaliyle degistirmeye karar verdim, fakat serviste bile olsa cam orjinali gibi olmazsa cok üzülürüm ama bakalim hayırlısı, herkese yardım ve önerileri için tekrar teşekkür ederim..

golf7 tdi dsg
Hocam orijinal cam ile değiştiği zaman serviste hic bir problem olmaz. Birebir değişir hic sıkıntı yasamazsiniz. Camın tamiri bilmiyorum bana ne kadar sağlıklı olur dayanıklılık acısından. Onun yerine bekleyin yürüsün kendi kendine çatlak sonra değiştirirsiniz.

Dün akşam üzeri saat 4 5 civarı.ankarada istanbul yolundan eryamana dönüyodum.pasifik mavi modifiyeli bi golf gördüm baya hoşuma gitti araba.sahibi baya uğraşmış eline sağlık.darısı benim alacağım golfümün başına  :( '

4 ayda 5000 oldu benimde tabikide İzmir'e git gel 1800 km di zaten  :)

Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün

Golf 1.2 tsi dsg comfortline

+panoramik cam tavan

+ergoaktif koltuk

+sürüş konfor paketi

+ışık görüş paketi

+elektrikli katlanır ayna

+Uled bi-xenon

+beyaz

+composition media 6.5 inch

Fiyat: Allah ne verdiyse...  8D

Benim de 4 ay 5500 km [emoji5]️

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu arada @dtkorkmaz hocam çok güzel bir paket olmuş, en kısa zamanda hayırlısıyla alırsınız inşallah :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Geri
Üst Alt