ANA KONU

Cam zamanla kendisi yürür dahada buyur yani. Bence bekleyin gidebildiği yere kadar kullanın öyle. Sonra cam degisimi yaparsınız.

Mcanerol, gdervisoglu, fcsrn, hk80,  negatiwe, yusuf ve osmanturev; onerileriniz icin tesekkur ederim. Bugun Rs ve autokinge ugradim rs ile kaskomun anlasmasi yokmus autoking de yaparken daha da catlatabiliriz dedi (yarin bir iki yere daha soracagim) ama muhtemel biraz bekleyip, buyuyunce catlak cam taktiririm artik. Serviste cam degisimi yapiyorlarmi acaba onu soracagim yarin. Aklima bugun bir fikir daha geldi; oncama guvenlik nedeniyle film cektirmemistim, degistirirkende farkini verip bir renk koyu renkli cam mi taktirsam diyorum, siz nedersiniz? Renkli camla ilgili bilgisi olan var mi?

golf7 tdi dsg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hk80 dedi:
Geçmiş olsun cam orjinaliyle değişir serviste kasko bozulmaz anlaşmaniza göre... Kaput taki taş izine rötuş gerekir... İsterseniz ben de rötuş boyası var yardımcı olurum İstanbul daysaniz...
Teklifiniz icin cok tesekkur ederim, bu yil gelemem Istanbula, bunun icin degil ama sizin gibi forumdaki istanbulda yasayan arkadaslarla tanismayi cok isterim. gelecek seneye gelmeyi dusunuyorum ve bulusmayi cok isterim, diger konuyla ilgili enistemle gorustum aksam ozelden yazarim insallah

Tatbiki her zaman beklerim inşallah tanışırız Misafirimiz olursun burada...

O değil de ben sayfa büyüyüp üye sayısı arttıkça keyifleniyorum  :'( s=s18

ragipertas dedi:
Mcanerol, gdervisoglu, fcsrn, hk80,  negatiwe, yusuf ve osmanturev; onerileriniz icin tesekkur ederim. Bugun Rs ve autokinge ugradim rs ile kaskomun anlasmasi yokmus autoking de yaparken daha da catlatabiliriz dedi (yarin bir iki yere daha soracagim) ama muhtemel biraz bekleyip, buyuyunce catlak cam taktiririm artik. Serviste cam degisimi yapiyorlarmi acaba onu soracagim yarin. Aklima bugun bir fikir daha geldi; oncama guvenlik nedeniyle film cektirmemistim, degistirirkende farkini verip bir renk koyu renkli cam mi taktirsam diyorum, siz nedersiniz? Renkli camla ilgili bilgisi olan var mi?

golf7 tdi dsg
Renkli cam ile ilgili bilgim yok hocam ama ön cama film çekilmesine karşıyım. Görüşü karanlık ortamda düşürüyor. Allah korusun bir anlık dikkatsizlik kötü sonuçlar doğurabilir.

@yusuf

Aynen bende ön cam hakkında sizin gibi düşünüyorum, bir yandan çok güzel duruyor bir yandan gece tehlikeli ama canım çekmiyor değil :D

Ön camına film çektiren bir arkadaşımın aracına binmiştim görüş mesafesi düşüktü. Şeritleri takip etmek dikkat istiyordu. Şeritler kış aylarında daha silikleşiyor. Su birikintileri geceleyin görmek neredeyse imkansızdı. Bence güvenliği düşünüyorsanız ön cam için söylüyorum hiç gereği yok.

@ragipertas

Hocam daha da çatlatabiliriz demeleri, üzerlerinde riski atmak zira camın nasıl tepki vereceklerini tam olarak bilemiyorlardır.. Ama daha çatlaması düşük ihtimaldir diye düşünüyorum..

AUTO KING in sitelerinde paylaştıkları bir öncesi sonrası..

Önce:

12_1.jpg

Sonra:

12_2.jpg

Ön camı değiştirmek istediğiniz de kaskonuzu bozdurmak istemezseniz, doraglass gibi cam servisleri var.. Aracın orijinal camını takıyorlar fakat üzerinde kendi logoları oluyor..

Eğer üzerinde vw'nin kendi logosu olsun isterseniz, sadece serviste taktırabilirsiniz.. Tahmin ediyorum bu da kaskonuzu bozabilir..

gdervisoglu dedi:
@ragipertas

Hocam daha da çatlatabiliriz demeleri, üzerlerinde riski atmak zira camın nasıl tepki vereceklerini tam olarak bilemiyorlardır.. Ama daha çatlaması düşük ihtimaldir diye düşünüyorum..

AUTO KING in sitelerinde paylaştıkları bir öncesi sonrası..

Önce:

12_1.jpg

Sonra:

12_2.jpg

Ön camı değiştirmek istediğiniz de kaskonuzu bozdurmak istemezseniz, doraglass gibi cam servisleri var.. Aracın orijinal camını takıyorlar fakat üzerinde kendi logoları oluyor..

Eğer üzerinde vw'nin kendi logosu olsun isterseniz, sadece serviste taktırabilirsiniz.. Tahmin ediyorum bu da kaskonuzu bozabilir..
Hocam yanlış bilmiyor isem yılda bir yada iki defa cam degistirme hakkımız var. Ilkinde galiba orijinal cam VW servisindekini kapanıyor. İki seferinde ise farklı bir firmada kapsıyor. Ama VW serviste takmak isterseniz bu sefer %30 ödüyorlar galiba. Hasarsızlık konusunu bilmiyorum ama. Ama cam yuzunden hasarsizlik bozulsa bile çok yükselmez police tahminim ama sigortacı ile konuşmak lazım.

ragipertas dedi:
Tesekkur ederim yusuf hocam, az once gorustum kaskocumla hasarsizligi yilda birkez bozmuyormus ama bikac uzun yolum daha olacak, bayramdan sonra soguga kalmadan degistirin dedi, fakat her cam uygun olur mu servistemi taktirsak acaba

golf7 tdi dsg
Değerli Ragıp Hocam,

Geçmiş olsun

Camınızın orijinaliyle serviste değiştirilmesini öneririm.

Yılda bir kez cam değişiklik hakkınız var herhangi bir fark ödemeden ve kaskonuzu bozdurmadan.

Bu durum kasko firmasından kasko firmasına değişiklik gösterebilirse de genelde fark  ödemeden orijinal cam takılır.

Geri
Üst Alt