Normal Hocam havalardan, gece buhar yoğunlaşıyor, bende de mevcutercanerten dedi:Arabanın üst kısmında cam tavan dahil, anlam veremediğim bir terleme-buğulanma oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.dtkorkmaz dedi:Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
Golf 1.2 tsi dsg comfortline
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+elektrikli katlanır ayna
+Uled bi-xenon
+beyaz
+composition media 6.5 inch
Fiyat: Allah ne verdiyse... 8D
20 bin tl civarı kardayım vergi kasko sigorta ve yakıt olarak. Hadi kayıp 5 bin tl olsun :'(Barış26 dedi:Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+Uled bi-xenon
+beyaz
bende 3 ayda 5 bin km yapdım çok diyodumyenerhoca dedi:3 ay 7500 km oldu. ben yılda bu kadar yaparım diyordum.
sanırım 4-5 yıl sonra satıp dizel alacağım
Vergi yıllık 350TL kar edersiniz. 5 sene kullansanız 1750TLdtkorkmaz dedi:20 bin tl civarı kardayım vergi kasko sigorta ve yakıt olarak. Hadi kayıp 5 bin tl olsun :'(Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+Uled bi-xenon
+beyaz
Öneri için gerçekten teşekkürler ancak highline a sunroof, ergoaktif, uled vs ekletince bütçemi aşıyordu. Yoksa kim istemez daha iyi motor, performans ve bağımsız süspansiyonu. 75 bin bütçeyi zorlayıp buraya çektim ama bir 10 bin tl daha cidden zordu. 1.2 highline yaptım bende. s=s15Barış26 dedi:Vergi yıllık 350TL kar edersiniz. 5 sene kullansanız 1750TL20 bin tl civarı kardayım vergi kasko sigorta ve yakıt olarak. Hadi kayıp 5 bin tl olsun :'(Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+Uled bi-xenon
+beyaz
Kasko, sigorta taş çatlasa yıllık 200TL fazla ödersiniz. 5 yılda 1000TL. (hasarsızlık indirim oranınızın yüksek olduğunu varsayıyorum)
Yakıt olarak 100km'de yaklaşık 0.5 litre az yakıyor 1.2TSI. 10000km'de 50litre benzin az yakar. Yıılık ortalama 10bin yapsanız 5 yılda 250 litre benzin az yakar. Bu da 1125TL benzin demek.
Toplamda yıllık 10bin km yaparsanız 5 yılda 4000TL civarı kara geçersiniz. Bu kar da ikince eldeki zararınızı ancak karşılar. Tercih sizin.