Normal Hocam havalardan, gece buhar yoğunlaşıyor, bende de mevcutercanerten dedi:Arabanın üst kısmında cam tavan dahil, anlam veremediğim bir terleme-buğulanma oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.dtkorkmaz dedi:Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
Golf 1.2 tsi dsg comfortline
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+elektrikli katlanır ayna
+Uled bi-xenon
+beyaz
+composition media 6.5 inch
Fiyat: Allah ne verdiyse... 8D
20 bin tl civarı kardayım vergi kasko sigorta ve yakıt olarak. Hadi kayıp 5 bin tl olsun :'(Barış26 dedi:Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+Uled bi-xenon
+beyaz
bende 3 ayda 5 bin km yapdım çok diyodumyenerhoca dedi:3 ay 7500 km oldu. ben yılda bu kadar yaparım diyordum.
sanırım 4-5 yıl sonra satıp dizel alacağım![]()
Vergi yıllık 350TL kar edersiniz. 5 sene kullansanız 1750TLdtkorkmaz dedi:20 bin tl civarı kardayım vergi kasko sigorta ve yakıt olarak. Hadi kayıp 5 bin tl olsun :'(Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+Uled bi-xenon
+beyaz
Öneri için gerçekten teşekkürler ancak highline a sunroof, ergoaktif, uled vs ekletince bütçemi aşıyordu. Yoksa kim istemez daha iyi motor, performans ve bağımsız süspansiyonu. 75 bin bütçeyi zorlayıp buraya çektim ama bir 10 bin tl daha cidden zordu.Barış26 dedi:Vergi yıllık 350TL kar edersiniz. 5 sene kullansanız 1750TL20 bin tl civarı kardayım vergi kasko sigorta ve yakıt olarak. Hadi kayıp 5 bin tl olsun :'(Bu tip bol opsiyonlu bir sipariş ikinci elde çok kaybettirir. Onun yerine direk 1.4 tsi Highline alırsanız kaybınız daha az olur.Siparişiniz üretim aşamasında dedi bugün
+panoramik cam tavan
+ergoaktif koltuk
+sürüş konfor paketi
+ışık görüş paketi
+Uled bi-xenon
+beyaz
Kasko, sigorta taş çatlasa yıllık 200TL fazla ödersiniz. 5 yılda 1000TL. (hasarsızlık indirim oranınızın yüksek olduğunu varsayıyorum)
Yakıt olarak 100km'de yaklaşık 0.5 litre az yakıyor 1.2TSI. 10000km'de 50litre benzin az yakar. Yıılık ortalama 10bin yapsanız 5 yılda 250 litre benzin az yakar. Bu da 1125TL benzin demek.
Toplamda yıllık 10bin km yaparsanız 5 yılda 4000TL civarı kara geçersiniz. Bu kar da ikince eldeki zararınızı ancak karşılar. Tercih sizin.