ANA KONU

Arkadaşlar, bir iki gündür sürücü kapısından cam kapalı iken hışırtı gibi bir ses geliyor.. Camı hafif aralayınca ses kesiliyor ama tam kapatınca sanıyorumki camın kapı ile birleşim bölgelerinden hışırtı gibi sanki köpüklerin birbirine sürtünmesi gibi ya da camın plastikle teması sonucu oluşan bir ses geliyor...

Acaba servise gitmem gerekir mi?

Aldığımdan beri (2000 km'dir) hiç böyle bir ses duymamıştım.

Sizlerin görüşlerinizi bekliyorum

Servisin iş yükü nasıl bilmiyorum ama sadece Bursa olarak düşünmemek lazım mesala Kayseri servisine çevre iller Kırşehir-Niğde-Yozgat-Nevşehir'deki Vw'ler geliyor o yüzden burada öyle birşey olsa az çok normal karşılarım işi düzgün temiz yapacaklarına inanıyımda 15 gün sonraya versinler sorun değil  :)

Bu durum birazda ne yazık ki ülkemizde her yerde ön planda olan tanıdık eş dost işine bakıyor o servis müdürünü tanısanız ya da oradan birilerini o 10 günlük süreyi hayatta veremezler önceki aracımda vw poloydu o zaman çok gidip gelirdim aksesuar için servise çok olaya şahit oldum.

@moonson

Hocam sıcaktan falan oluştur belki. Camı silin iyice. Tekrar vermeye devam ederse gidersiniz.

Bugün Samsun'a gittim şimdi dönüş yolunda çakallıda durdum, git-hastanede işini hallet-çakallı'ya gel tüketimi bu şekilde, park halinde durduğu için ort hız düştü genelde 120-150 arası kullanıldı, sanırım biraz sakin olabilsem normale döncek tüketim

fcsrn dedi:
Bugün Samsun'a gittim şimdi dönüş yolunda çakallıda durdum, git-hastanede işini hallet-çakallı'ya gel tüketimi bu şekilde, park halinde durduğu için ort hız düştü genelde 120-150 arası kullanıldı, sanırım biraz sakin olabilsem normale döncek tüketim

@maniax Valla bilmiyorum ki Abi, ben genelde uzun yola gitmeden yakıt aldığım için yakıt alındıktan sonraki veriye bakıyorum toplam için, yola çıkmadan 10-20tl lik yakıt alıp sizde ona bakabilirsiniz veya uzun süreliyi sıfırlıcaksınız

Bu da Amasyaya gelince ki toplam veri

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fcsrn

benim uzun süreli her sabah güne sıfırdan başladığı için sıkıntı yok  :D :D

Arkadaşlar doğuşun ücretsiz yol yardımı var mı? Garanti kapsamında... Opel de ilk 1 sene vardı.

fcsrn dedi:
Değerli Eren Hocam;

İnternetten kopyalanmış fotoğraflar bana her zaman rahatsızlık verir.

İlan fake olabilir,

Jantlar kara jant denen demir jant olabilir.

Bu fiyata hem lastik hem jantsa lastikler veya jant birinden biri feci durumda demek ki.

Kurtulmak isteyen olabilir.

Ben samimi bulmadım satıcının tarzını ve yazdıklarını

Her gün klasik değişmeyen 5.3 km'lik bir yolum var. Evden spor salonuna gidiyorum aksamları. Araba hala rodajda olduğu için zorlamadan kullaniyorum. Antalya/konyaaltı'nda ikamet ettiğim icin 2-3 trafik ışığı dışında dur kalk olayı da yaşanmıyor fazla.

İlk fotoğraf spordan eve dönüş rotası. İkincisi, aracı izmirden teslim aldigim andan bugune uzun sureli tüketimim.

Rodaj sonrası tüketim nasil degisiklik gosteriyor. Tecrubeli hocalarim bilgi verebilirse sevinirim.

e4ac9f7726bbee8525dd84138b4c5e14.jpg

40bee7ee210fa380478bae81194a7215.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodaj kaç km sürer tahmini ? 1200 oldu araç ama.

mcanerol dedi:
Rodaj kaç km sürer tahmini ? 1200 oldu araç ama.
Hocam rodajda abi bir düşüş olmaz. 10bin km ye kadar kademeli bir şekilde hafif hafif bir azalma olur. Aynı güzergahta zamanla bir azalma olduğunu görürsünüz

Geri
Üst Alt