silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Alan da satan da hayrını görsün Orhan ÜstadımSATURNUS2015 dedi:nokian kış lastiklerimi sattım. pazar bölümündeki ilandan kaldırdım bilginize.
Alan da satan da hayrını görsün Orhan ÜstadımSATURNUS2015 dedi:nokian kış lastiklerimi sattım. pazar bölümündeki ilandan kaldırdım bilginize.
bunu benimde öğrenmem gerekiyor hocam yarın cam film yaptırıcam.the_dr dedi:standart gelen %65 karartılmış cam , kaç numara cam filmine eş görünümdedir ?
1 Numaraya denktir.the_dr dedi:standart gelen %65 karartılmış cam , kaç numara cam filmine eş görünümdedir ?
çok sağolasın Murat hocam yarın bostancı ziebart a gideceğim gold class boya koruma ve dediğiniz şekilde cam film uygulaması yaptırıcam,silvershadow dedi:1 Numaraya denktir.standart gelen %65 karartılmış cam , kaç numara cam filmine eş görünümdedir ?
Fakat genellikle çok açık bulunur ve arkalara 1 numara daha eklenerek 2 numaraya ö yan camlara da 2 numara çekilerek eşit tona kavuşması sağlanır.@cradlemelih
Değerli Hocam;cradlemelih dedi:çok sağolasın Murat hocam yarın bostancı ziebart a gideceğim gold class boya koruma ve dediğiniz şekilde cam film uygulaması yaptırıcam,1 Numaraya denktir.standart gelen %65 karartılmış cam , kaç numara cam filmine eş görünümdedir ?
Fakat genellikle çok açık bulunur ve arkalara 1 numara daha eklenerek 2 numaraya ö yan camlara da 2 numara çekilerek eşit tona kavuşması sağlanır.@cradlemelih
bir öneriniz var mıdır?
dikkat etmem hususlar varsa sizden bilgi edinmek isterim.
O zaman sıkıntı yok Murat hocam çayımı yudumlayıp keyfini çıkartmak kalacak banasilvershadow dedi:Değerli Hocam;çok sağolasın Murat hocam yarın bostancı ziebart a gideceğim gold class boya koruma ve dediğiniz şekilde cam film uygulaması yaptırıcam,1 Numaraya denktir.standart gelen %65 karartılmış cam , kaç numara cam filmine eş görünümdedir ?
bir öneriniz var mıdır?
dikkat etmem hususlar varsa sizden bilgi edinmek isterim.
Verdiğiniz paranın karşılığını alacağınız kurumsal ve profesyonel bir işletmedir Ziebart.
Herhangi bir yer olsa on tane madde sıralardım şimdi..
Ama burada gerek yok.
Sadece çayınızı yudumlayıp keyfinize bakın.
Onlar gereğini yapacaklardır.
Kurallara uygun mu yapılan bu işlemler ? Bende yaptırmayı düşünüyorum da.silvershadow dedi:1 Numaraya denktir.standart gelen %65 karartılmış cam , kaç numara cam filmine eş görünümdedir ?
Teşekkürlerfcsrn dedi:@alper32
Randevu alırken ikame araç istediğinizi belirtirseniz sorun çıkmaz, ama diyelim belirtmediniz ve son anda araç lazım oldu, önce rica edin, vermezlerse biraz sert çıkın, samsun özön otonun yanında dod vardı ordan polo ayarlamışlardı bize, her vw nin yanında dod var mı bilmiyorum ama varsa biraz ısrarla oradan araç ayarlamaları mümkün