ANA KONU

Navfree dedi:
Bugün bir saat önce birşey dinlerken park asistanının aktif olup sesi kısması üzerine ben de onun sesini kıstım, 2-3 dk sonra park ederken farkında değilim, öter diye hiç bakmıyorum bile, çok ufak bir dokunuş oldu, ufacık iki yerde boya kalkmış. :(

Sent from my iPad using Tapatalk
geçmiş olsun hocam. Nazarlık olsun.

reko dedi:
yav arkadaslar bu yorgunluk tespitini bu araç nasıl yapıyor izmiten gelirken çamlıca gişelerde uyarı verdi..çay molası verin dedi bende verdim :) nasıl anlıyor bunu bu araç..
Aramızda gizli bir bağ var.

Arada açıktın yemek falan diyor :)

Direksiyon tepkilerine bakıyor. Yaptıklarınız aniden farklılaşırsa uyarıyor. Direksiyon üzerinde sensör olduğunu söyleyenlerde var. sıkı tutarken tutuşumuz yumuşarsa da etkiliyormuş uyarıyı.

Sadece dinleyin :) ne yalan söyleyim bu araç R den daha fazla etkiledi beni.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Comfortline araçlarda sürüş konfor paketi alınırsa Mute tuşu nerededir?

Bu bir dilemma.

Eğer;

standart Comfortline  alırsanız  direksiyonun üzerinde  Mute tuşu var.

Eğer;

Highline alırsanız  direksiyonda Mute tuşu yerine medya cihazında solda tek tuşlâ susturmak için Mute tuşu konmuş.

Eğer;

Cruise Control olan ve içeriğinde Cruise Control Sürüş Konfor Paketi Comfortline alırsanız direksiyon Highline direksiyonu olarak geldiğinden Mute tuşu yoktur

medya cihazı da Comfortline standardı ise  Mute tuşu yok

reko dedi:
yav arkadaslar bu yorgunluk tespitini bu araç nasıl yapıyor izmiten gelirken çamlıca gişelerde uyarı verdi..çay molası verin dedi bende verdim :) nasıl anlıyor bunu bu araç..
Hocam durduk yere masraf çıkartıyor ya bu araçlar  ;D

Dün ilk defa arabamı yıkattım. Yıkamacı sahibi ile biraz sohbet ettik.

Hazır onu bulmuşken sorayim dedim, burada bildiğiniz boya koruma yapan yer var mı diye.

Direk biz yapıyoruz dedi.

Biraz konuştuk autohdm, ziebart, meguiars hepsini 200 TL den yaparım seç istediğini dedi.

Fiyat cazip geldi ama tabi ki de yaptırmadım.

Acaba bu fiyatlar normal mi yoksa ben ilk defa teklif aldığım için mi bana öyle geldi ?

Ziebart sitesinde paketler 600 tlden başlayınca kafam karışmadı değil.

Hakan dedi:
Dün ilk defa arabamı yıkattım. Yıkamacı sahibi ile biraz sohbet ettik.

Hazır onu bulmuşken sorayim dedim, burada bildiğiniz boya koruma yapan yer var mı diye.

Direk biz yapıyoruz dedi.

Biraz konuştuk autohdm, ziebart, meguiars hepsini 200 TL den yaparım seç istediğini dedi.

Fiyat cazip geldi ama tabi ki de yaptırmadım.

Acaba bu fiyatlar normal mi yoksa ben ilk defa teklif aldığım için mi bana öyle geldi ?

Ziebart sitesinde paketler 600 tlden başlayınca kafam karışmadı değil.
Hocam herkes yapar boya korumayı. Burada mesele işçiliktir.

İyi işçilik yaparsa problem yok. Ama yapacağını pek sanmam.

Ziebart kurumsal bir firmadır. Burada böyle bir problem olmaz. Olsa da hakkınızı alırsınız.

İstanbulda ikamet eden arkadaşlar, bir buluşma yapsak fenamı olur? :)

Geri
Üst Alt