SB1907_23
Üye
arka camda ne zaman buğu olsa birkaç yerinde yuvarlak izler çıkıyor
camı silerek de temizlenmiyor. bunlardan kurtulmak için ne yapmak lazım
Hocam siz ciddi bir detaycısınız...SB1907_23 dedi:arka camda ne zaman buğu olsa birkaç yerinde yuvarlak izler çıkıyor
Sağol hocam Allah dermansız dert vermesin.SATURNUS2015 dedi:
ah güzel abim benim ah bir bilsen merakımı yerimde duramıyorum sürekli bakıyorum pencereden ona, iyi olduğunu yerinde olduğunu gördükçe içime ferahlık doluyorSATURNUS2015 dedi:imkanımız olsa yanımızda yatırırdık. ;D
çok zor buna dayanmak hep akıl onda. hele ilk günler. her harekete düşmandım.
@cradlemelih
Hocam bağladığınız şeyler emin ellerde bağlatılırsa sorun yaşamazsınız pek. Çünkü taktığınız şey motora yada vites kutusuna etki etmez. Bu durumda aracın kalan yerlerinden hiçbiri garanti dışı kalmaz. Bağladığınız şey tesisatta birşeyi bozarsa o ayrı Kaliteli ürün emin ellerde bağlanırsa hiç sorun yaşamazsınız.ercanerten dedi:Dostlar öncelikle merhaba, bir soru ile forum başlangıcı yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bugün ilk defa bir Golf 7'nin içinde müzik dinledim. Çok iyi ses veriyor fakat basslar biraz düşük geldi. Aracım gelince bir amp ve sub takviyesi yapmayı düşünüyorum fakat biliyorsunuz ki garanti konusu biraz sıkıntı. Garantide en az sıkıntı için neler yapmam gerekir? Gerekirse servise giderken komple sistemi ve kabloları sökerim fakat yine de anlaşılmaması için montaj evresinde nelere dikkat etmem gerekir?
Yenibosnada apdullah usta var. İşinin ehlidir. VW gurubundaki en iyi ustalardandır. Öneririm kendisini.ercanerten dedi:@yusuf özellikle bir tarafları deldirtmemeye özen göstereceğim gerisi de dediğiniz gibi biraz emin eller aramakla hallolur sanırınım.