ANA KONU

alper32 dedi:
Arkadaşlar,

Temmuz sonunda aracım geliyor fakat artan fiyatlar ve hergün duymaktan sıkıldığım o kadar para arabaya verilir mi eleştirileri yüzünden kafam karıştı.

Yakın bir tanıdığımın dizel otomatik 2009 model corollası var 38 bin e bırakıyor.

Acaba golf ten vazgeçip o aracı mı alsam 30 bin tl de cebimde kalır ?

Ne dersiniz?
Corollayı aldıktan sonra pişman olacaksınız buna adım kadar eminim. Ama GOLF aldıktan sonra pişman olursanız beraber satalım araçları :)

İstediğin arabayı almak kadar güzel birşey yok. Araca verdiğin fazla para çöğe gitmiyor. Satarken o parayı geri alacaksın. Yıllardır golfe o para verilir mi diyenler var. Ben de onlardan biriydim. Ne zaman aracın sürücü koltuğuna oturdum herşey değişti.

Araç zamlı da gelse siz o parayı satarken geri alacaksınız.

ah hocam ortalık ne güzel sakinleşmişken, benim araç da gemiye doğru giderken, zam haberleri ve ihtimalleri yeniden gündeme gelecek sanırım. :(

maniax dedi:
ah hocam ortalık ne güzel sakinleşmişken, benim araç da gemiye doğru giderken, zam haberleri ve ihtimalleri yeniden gündeme gelecek sanırım. :(
%3 indirim eğer bu ay yenilenmezse araç bana 73 bin e geliyor  :- \

alper32 dedi:
%3 indirim eğer bu ay yenilenmezse araç bana 73 bin e geliyor  :- \
%3 için 8.6.2015 saat 19:00 diyor. umarım uzar ya haziran sonuna. uzamazsa hesaplamak bile istemiyorum. şu an saf indirimsiz haliyle 75 küsur oluyor. daha 20 haziran zammı var, euro'nun uçuşu var...

%3 ü kaldırsalar bile hemen zam mı yapıştıracaklarını sanmıyorum

o kadarda degil..

Umarım herkes gönlündeki arabayı zam yemeden alır insallah

Euro 3,25'lere çıkmadığı sürece kısa vadede zam beklemiyorum fakat büyük ihtimalle %3 lovemark Haziran sonunu göremeyecek.

Haziranın üçüncü haftası beklenen zamdan önce Euro kur artış zammı geldi...

silvershadow dedi:
Haziranın üçüncü haftası beklenen zamdan önce Euro kur artış zammı geldi...

Hocam peki Haziran'ın 20sinde beklenen zam ne zammı? :) benim sinirlerim gevşedi iyice

maniax dedi:
Hocam peki Haziran'ın 20sinde beklenen zam ne zammı? :) benim sinirlerim gevşedi iyice
Değerli Hocam;

o zam motor güncelleme zammı...

Hani şu 105 olanların 110 betgir, 122 liklerin 125 beygir olmasını sağlayan fark..

silvershadow dedi:
Değerli Hocam;

o zam motor güncelleme zammı...

Hani şu 105 olanların 110 betgir, 122 liklerin 125 beygir olmasını sağlayan fark..
Yani nolur artık ondan başka zam olmasın valla kaldıramicam. %3 yok artık derlerse de efsane olacak anlaştığım fiyatın 5000₺ falan üzerine almak  :(

yusuf dedi:
@maniax

Bugün skoda ve seat için de fiyat güncellendi bildiğim kadarıyla.
Yani tabi diğer markaların da yerinde sayması imkansız. Onları takip etmiyoruz. Alım gücümüz azalıyor maalesef. Tek gerçek bu

@alper32

Hocam örnek olarak bir reno clio alsanız sıfırı  50bin leri geçiyor .Örnekler çok fazla .. Bizlerde araştırdık hep ikilemlerde kaldık.  Her kapı golf e açılıyor

bugun 9 haziran 10 mayıstan önce alanalr arabasını 2000tl ucuz almıs oldu..su an satsalar kar edecekler..ilginç gercektende..

15 Mayıs'ta Euro 3,10 seviyesine çıkınca fiyatlara zam gelmişti. Takip eden günlerde kur normale dönmeye başladı, 2,85'lere kadar indi ve bugün tekrar 3,11 seviyesinde bir zam daha geldi. Sanırım VW bizimle dalga geçiyor. Bir de yeni motor zammından bahsediyoruz.

Geri
Üst Alt