ANA KONU

ercanerten dedi:
15 Mayıs'ta Euro 3,10 seviyesine çıkınca fiyatlara zam gelmişti. Takip eden günlerde kur normale dönmeye başladı, 2,85'lere kadar indi ve bugün tekrar 3,11 seviyesinde bir zam daha geldi. Sanırım VW bizimle dalga geçiyor. Bir de yeni motor zammından bahsediyoruz.
zam için bahane arıyor herkes. 3 gün sonra euro eski yerine dönecek.

benzine 15 kurus zam geldi bugun fulleyın depoları  8|

SATURNUS2015 dedi:
15 den 17 janta geçsem yakıt ne kadar etkilenir acaba?

@silvershadow  @SATURNUS2015
Yusuf hocam kaçırma. serdar hocamın dediği gibi 0.5-1 lt re arası artar ama yol güvenliğin ve konforun bunun paralelinde artacaktır. buna değer.

şıklık zaten artacak.  s=s15
0.5-1 litreyi gözüm kapalı kabul ederim. Sadece görüntüsü yeter :)

SATURNUS2015 dedi:
@SATURNUS2015

Cevap bekliyorum belki de satmıştır :)
çok iyi. bende opsiyon listesine bakıyorum.

araç siparişinde dijon istemiş olsan farkı 776 tl senin konumunda.  ama arkadaş da dijon standart herhangi bir fark ödemedi o alırken. buna göre istediği fiyatı buraya yazarsan yaklaşık vereceğin fiyatı söyleyebiliriz yusuf hocam.
Araç siparişinde isteyince pek birşey değilmiş :) 500 lira veririm ozaman :)

Yusuf Hocam 1000 Tl fark istese bence normaldir. Ancak siz 500 den fazla veremem, olmazsa da olur gibi davranın.

Dediğim gibi siz jantı aracınıza takmasanız bile 2000 liraya rahat satabilirsiniz. Bu açıdan da düşünün.

Negatiwe dedi:
Yusuf Hocam 1000 Tl fark istese bence normaldir. Ancak siz 500 den fazla veremem, olmazsa da olur gibi davranın.

Dediğim gibi siz jantı aracınıza takmasanız bile 2000 liraya rahat satabilirsiniz. Bu açıdan da düşünün.
Zaten durum tamamiyle bu aklımda böyle birşey yoktu. Adam düz satıp almaya kalksa ancak 500 tl para kalır cebinde zaten ;)

Benim lastikler de tam adama göre mişlen energy saver ;)

fcsrn dedi:
Arkadaşlar url paylaşırken bilmeyenler için bir güzellik paylaşayım. Önce link başlığını yazın. sonra o başlığı seçip yukarıdaki bağlantı düğmesine basarak linki yapıştırın.

link donanımhaberin reklamını barındırıyordu. onlar para kazanmasın diye değiştirdim linki :)

Bunun gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt