ANA KONU

Kaç gündür foruma giremiyordum yoğunluktan bugün girdim ancak alışmam uzun süre alacak gibi.

aynen hocam hem yeni araca hem yeni arayüze alışabilmek için baya gayret gösteriyorum ama ikiside çok güzel  :'(

Cama su fiskirtmak icin kolu cektigimde once farlara verdi bir kac kez sanirim,daha sonra cama verdi suyu.

Ikinci kez cektigimde bu kez direk cama verdi.

Far ve cam icin su fiskirtmayi aydinlatabilirseniz sevinirim.

Farklı bir iki foto daha paylaşayım. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cama su fiskirtmak icin kolu cektigimde once farlara verdi bir kac kez sanirim,daha sonra cama verdi suyu.

Ikinci kez cektigimde bu kez direk cama verdi.

Far ve cam icin su fiskirtmayi aydinlatabilirseniz sevinirim.
Farlarınız açıksa her beş sıkmada 1 kez far yıkama devreye girer hocam.

Fıskiyeden su verene kadar bekler ve kuru kuru silmemek için gecikmeli olarak silecekler devreye girer eğer çekili tutarsanız kolu.

Kolu kendinize doğru çekmez önce kendinize çektiğiniz istikametin tersine 1 tık itersek arka silecekler çalışır.

Arka silecekler açıksa sileceğe su püskürtmek için kendinize çektiğinizin tersine itmeniz yeterlidir.

Harikasınız Sezer Hocam.

Anlaşılan USA'dasınız..
Evet, USA Batı yakasındayım, kısmetse bu gece Doğu Yakasına geçeceğim. 

İlginç, VW çok çok az, hiç dikkatimi çekmedi, bir tane Jetta , bir iki Golf 6, bir tane de Elektrikli Golf 7 gördüm. Doğu yakasında daha fazla , Doğu yakasında Tesla azken anavatanı olduğu için herhalde burada da Tesla çok. 

Evet, USA Batı yakasındayım, kısmetse bu gece Doğu Yakasına geçeceğim. 

İlginç, VW çok çok az, hiç dikkatimi çekmedi, bir tane Jetta , bir iki Golf 6, bir tane de Elektrikli Golf 7 gördüm. Doğu yakasında daha fazla , Doğu yakasında Tesla azken anavatanı olduğu için herhalde burada da Tesla çok. 
Bu arada size yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra Passat, CC, Golf 6, Tiguan, A4 gördüm. :)

İnşaallah şişirmiyorumdur ve ukalalık yapmıyorumdur ama bir foto daha paylaşmak istiyorum. Şu sarı çizginin sol tarafı araçlarda iki kişi ve üzeri olduğu durumlarda girilebilen şerit. Bazı eyaletlerde bunun gibi uygulamalar var, mesela Massachusetts taraflarında "Lane" mavi renkli. Sadece sürücünün olduğu araçların girmesi durumunda da 200-300$ cezası var. Tabii bu yolda 7 şeritten biri bu. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşaallah şişirmiyorumdur ve ukalalık yapmıyorumdur ama bir foto daha paylaşmak istiyorum. Şu sarı çizginin sol tarafı araçlarda iki kişi ve üzeri olduğu durumlarda girilebilen şerit. Bazı eyaletlerde bunun gibi uygulamalar var, mesela Massachusetts taraflarında "Lane" mavi renkli. Sadece sürücünün olduğu araçların girmesi durumunda da 200-300$ cezası var. Tabii bu yolda 7 şeritten biri bu. [emoji4]
Yok hocam ne şişirmesi gayet güzel görüntüler.yalnız ayrı bir başlık altında yapılırsa takip daha kolay olabilir.başka ülkelerdeki araç yerler izlenimler görmek güzel😊

golf6 satıldı.

Farlarınız açıksa her beş sıkmada 1 kez far yıkama devreye girer hocam.

Fıskiyeden su verene kadar bekler ve kuru kuru silmemek için gecikmeli olarak silecekler devreye girer eğer çekili tutarsanız kolu.

Kolu kendinize doğru çekmez önce kendinize çektiğiniz istikametin tersine 1 tık itersek arka silecekler çalışır.

Arka silecekler açıksa sileceğe su püskürtmek için kendinize çektiğinizin tersine itmeniz yeterlidir.
Bilgi için teşekkürler hocam..

Geri
Üst Alt