ANA KONU

@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Bayılıyorum sizin paylaşımlarınıza.

Detaylar bakan gözler için çok şey anlatır. 

Sizin Vw ile nadiren karşılaşmanız kesinlikle tesadüf değil.

Bunun nedeni Golf ün " highway " aracı olarak görülmemesi, veya Amerikalıların saloon dedikleri isminden belli 4 oda bir salon kıvamında  kalçalarına uygun koltuklara ve kapılara sahip sedanlardan olmaması veya Amerikalıların "bir şey ne kadar büyükse o kadar iyi" inançlarının tezahürü olarak Golf'ün 5 litre motorlu kocaman bir araç olmaması hiç değil..

Bence emisyon kriziyle elle tutulur gözle görünür hale gelen Avrupa üretimi olan her şeye ambargo ilanı. 2012 yılının son çeyreğinde yollara çıkan Golf 2014 te ancak Amerikan pazarına girebildi. 

Ama şuna dikkat ettim. Petrolün anavatanında yollar asfalt değil tırnaklı beton... ya bunlar ekonomiden anlamıyorlar ya da çimentonun anavatanında yaşayan biz.. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Bayılıyorum sizin paylaşımlarınıza.

Detaylar bakan gözler için çok şey anlatır. 

Sizin Vw ile nadiren karşılaşmanız kesinlikle tesadüf değil.

Bunun nedeni Golf ün " highway " aracı olarak görülmemesi, veya Amerikalıların saloon dedikleri isminden belli 4 oda bir salon kıvamında  kalçalarına uygun koltuklara ve kapılara sahip sedanlardan olmaması veya Amerikalıların "bir şey ne kadar büyükse o kadar iyi" inançlarının tezahürü olarak Golf'ün 5 litre motorlu kocaman bir araç olmaması hiç değil..

Bence emisyon kriziyle elle tutulur gözle görünür hale gelen Avrupa üretimi olan her şeye ambargo ilanı. 2012 yılının son çeyreğinde yollara çıkan Golf 2014 te ancak Amerikan pazarına girebildi. 

Ama şuna dikkat ettim. Petrolün anavatanında yollar asfalt değil tırnaklı beton... ya bunlar ekonomiden anlamıyorlar ya da çimentonun anavatanında yaşayan biz.. ;)
Hocam ben bu yollar için şöyle bir şey duymuştum. Çok yoğun saatlerde araçların çok geçeceğini düşündükleri için asfalt çökmesine karşın yolları beton ile yapmışlar. Tırnakların sebebi ise mukavemeti arttırdığı ve tropikal yağmurlarda daha güvenli olması içinmiş.

@Orhan Hoca dh de vw ni emisyon için yerden yere vuruyolardı hele bi tane 1.3 dizel astracı vardı bildiğin gömüyodu vw ni opelin yaptığı bu hata doğruysa çok büyük kusurlu üretim olmuş  bakalım opel fanları buna ne diyecekler 

Sitenin yeni haline bir türlü alışamadım hatta bu problem yüzünden birçok kez siteye girmiyorum. Eski site basit, güzel ve kullanışlı idi. Yenisi hiç olmamış.

Sitenin yeni haline bir türlü alışamadım hatta bu problem yüzünden birçok kez siteye girmiyorum. Eski site basit, güzel ve kullanışlı idi. Yenisi hiç olmamış.
Hocam eksik ve memnun olmadığınız şeyleri söyleyin ona göre birşey yapalım. Eski sitede birçok şey çalışmıyordu. Burada herşey sorunsuz çalışıyor.

Hocam eksik ve memnun olmadığınız şeyleri söyleyin ona göre birşey yapalım. Eski sitede birçok şey çalışmıyordu. Burada herşey sorunsuz çalışıyor.
Eski sitede kullandığım 3 şey vardı.

1- en son yorum atılan konulari gösteren kısım ( sanırım son 10 konuyu gösteriyordu)

2- aktif chat ekranı

3- arama butonu

Eski sitede kullandığım 3 şey vardı.

1- en son yorum atılan konulari gösteren kısım ( sanırım son 10 konuyu gösteriyordu)

2- aktif chat ekranı

3- arama butonu
1. Aktiviteler kısmında bu ve daha iyisi mümkün. 

2. Chat özellikle koymadim çünkü oradaki bilgiler uçuyor. 

3. Oradaki arama iyi çalışmıyordu. Buradaki arama çok iyi aradığım herşeyi buldum ;)  

Biraz kullanın alışırsınız hocam. Alışamayan üyeler için eski siteye benzer bir tema oluştururuz olmazsa.

Merhaba, merak ettiğim bir konu var, bende şimdi 18" durban jant var, bugün media ekranında bakınırken aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi araç durban jantlı görünüyor, gelelim merakıma, acaba dijon, madrid, dover vb. Jant çeşitleri olan araçlardada üzerinde bulunan janttan mı görünüyor media ekranında? Bakıp fotoğraf çekme imkanı olan hocalarımdan bu konu ile ilgili ricam burada paylaşmalarıdır, eğer ki böyleyse gerçekten çok ince ve güzel bir ayrıntı :'(

Ekli dosyayı görüntüle 1596

Merhaba, merak ettiğim bir konu var, bende şimdi 18" durban jant var, bugün media ekranında bakınırken aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi araç durban jantlı görünüyor, gelelim merakıma, acaba dijon, madrid, dover vb. Jant çeşitleri olan araçlardada üzerinde bulunan janttan mı görünüyor media ekranında? Bakıp fotoğraf çekme imkanı olan hocalarımdan bu konu ile ilgili ricam burada paylaşmalarıdır, eğer ki böyleyse gerçekten çok ince ve güzel bir ayrıntı :'(

Ekli dosyayı görüntüle 1596
Ben de, mi acaba?İlginç bir ayrıntı olurdu dedim ama öyle değilmiş.Aracı aldıktan sonra çektiğim fotoların arasından buldum....

@cradlemelih@Umut

Golf R'da bile Durban var hocam. Sadece GTI farklı :)

180155bea6cd1fd2e0d7a3ff659a9d3a.jpg

62a0e188f278c76f9d0dd1d298221bb2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:

@cradlemelih@Umut

Golf R'da bile Durban var hocam. Sadece GTI farklı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bak demek ki yapmışlar düşünmüşler onu hocam, acaba dijon veya dover gibi diğer jantlarda durban mı? Ama R da bile durban gösterilmesi ayıp olmuş, Golf Gtı da bile özel olarak gösterilmiş olmasına rağmen >:

Geri
Üst Alt