ANA KONU

dünden beri siteye giremedim kafayı yedim resmen.. PC'de denemediğim yol kalmadı kötü oldum giriş yapamayınca

dünden beri siteye giremedim kafayı yedim resmen.. PC'de denemediğim yol kalmadı kötü oldum giriş yapamayınca
Hocam server kaynaklı bir sorunumuz vardı. Neyseki düzeldi. En çok ben kafayı yedim emin olabilirsiniz. Alışkanlık yapıyor burası :)

Site çok alışkanlık yapmış giremeyince kendimde baya bi eksiklik hissettim. Dün gün boyunca hatta gece dahi giremeyince aklıma komplo teorileri bile geldi :)  

Vural Car Diğer adı ile Apo usta kendi midline aracına hayalet ekran monte etmiş :)
Nasıl bir ustalıktır bu...

Vural Car Diğer adı ile Apo usta kendi midline aracına hayalet ekran monte etmiş :)
Nasıl bir ustalıktır bu...
yok daha neler?

Abdullah usta daha neler yapacak çok merak ediyorum bizi şoke edecek.?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf hocam bende Facebook ta gördüm şok oldum, adam Almanya'dan önce hayalet göstergeyi bizlerin hizmetine sundu yok böyle birşey :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bizde makyaj falan konuşuyoruz, abi makyajı bitirmiş. ..

puntodan sonra kendi kendime demiştim ki;

artık bazı vazgeçilmezlerim var, buna göre araba almam lazım diye.

yağmur sensörüm, otomatik klimam, kararan dikiz aynam, cruise controlüm olacaktı. üzerine hayalleriyle yaşadığım xenonum olacaktı.

golf bana öyle şeyler verdi, standartlarımı öyle artırdı ki;

artık hayatımda el freni yok, ışıklarda frene basmak yok, motor sesi yok, dikiz aynasından kar temizlemek yok ısıtma var :)

bunların yanında camlarımı silerken rahatsız olmayayım diye iç sirkülasyonu açan klimam, park ederken gerilmeyeyim diye devreye girmeyen start stopum, silecek lastiklerim eskimesin diye her seferinde farklı pozisyonda bırakan sileceklerim, elim ayağım beynim olan, tam istediğim gibi öten park sensörlerim var

bundan sonra araç alırken ben bu kadar standartı nasıl yanımda götürüp başka araç alıcam?

onu düşünüyorum...
Punto benim de Golften önceki aracımdı. Yeri bende ayrıdır ama Puntodan sonra Golf level atlama diyebilirim.

Punto benim de Golften önceki aracımdı. Yeri bende ayrıdır ama Puntodan sonra Golf level atlama diyebilirim.
kesinlikle dünyam değişti hocam. Onu da cok severim hala. arada alıp geziyorum :)

kesinlikle dünyam değişti hocam. Onu da cok severim hala. arada alıp geziyorum :)
Puntonun kapı gözleri çok ufaktı, cüzdan ruhsat sigara koyamazdım. Golfün maşallahı var, hatta yeni Passattan bile büyük kapı gözleri. Ve puntonun bardaklık yuvası eğri duruyor, içecek dökülme riski ile karşı karşıyayız  :mad:

Puntonun kapı gözleri çok ufaktı, cüzdan ruhsat sigara koyamazdım. Golfün maşallahı var, hatta yeni Passattan bile büyük kapı gözleri. Ve puntonun bardaklık yuvası eğri duruyor, içecek dökülme riski ile karşı karşıyayız  :mad:
Hocam o içeceklerin dökülmemesi için elimizden geleni yapalım :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Akşama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir ocakbaşı mekana gideceğim, sizinle de gidebileceğimiz bir yer mi diye gözlemleyip, burada değerlendireceğim hocalarım :'(

Geri
Üst Alt