Hocam server kaynaklı bir sorunumuz vardı. Neyseki düzeldi. En çok ben kafayı yedim emin olabilirsiniz. Alışkanlık yapıyor burasıdünden beri siteye giremedim kafayı yedim resmen.. PC'de denemediğim yol kalmadı kötü oldum giriş yapamayınca
yok daha neler?Vural Car Diğer adı ile Apo usta kendi midline aracına hayalet ekran monte etmiş
Nasıl bir ustalıktır bu...
Adam özel seri Golf yaratıyor resmenVural Car Diğer adı ile Apo usta kendi midline aracına hayalet ekran monte etmiş
Nasıl bir ustalıktır bu...
Punto benim de Golften önceki aracımdı. Yeri bende ayrıdır ama Puntodan sonra Golf level atlama diyebilirim.puntodan sonra kendi kendime demiştim ki;
artık bazı vazgeçilmezlerim var, buna göre araba almam lazım diye.
yağmur sensörüm, otomatik klimam, kararan dikiz aynam, cruise controlüm olacaktı. üzerine hayalleriyle yaşadığım xenonum olacaktı.
golf bana öyle şeyler verdi, standartlarımı öyle artırdı ki;
artık hayatımda el freni yok, ışıklarda frene basmak yok, motor sesi yok, dikiz aynasından kar temizlemek yok ısıtma var
bunların yanında camlarımı silerken rahatsız olmayayım diye iç sirkülasyonu açan klimam, park ederken gerilmeyeyim diye devreye girmeyen start stopum, silecek lastiklerim eskimesin diye her seferinde farklı pozisyonda bırakan sileceklerim, elim ayağım beynim olan, tam istediğim gibi öten park sensörlerim var
bundan sonra araç alırken ben bu kadar standartı nasıl yanımda götürüp başka araç alıcam?
onu düşünüyorum...
kesinlikle dünyam değişti hocam. Onu da cok severim hala. arada alıp geziyorumPunto benim de Golften önceki aracımdı. Yeri bende ayrıdır ama Puntodan sonra Golf level atlama diyebilirim.
Puntonun kapı gözleri çok ufaktı, cüzdan ruhsat sigara koyamazdım. Golfün maşallahı var, hatta yeni Passattan bile büyük kapı gözleri. Ve puntonun bardaklık yuvası eğri duruyor, içecek dökülme riski ile karşı karşıyayızkesinlikle dünyam değişti hocam. Onu da cok severim hala. arada alıp geziyorum
Hocam o içeceklerin dökülmemesi için elimizden geleni yapalımPuntonun kapı gözleri çok ufaktı, cüzdan ruhsat sigara koyamazdım. Golfün maşallahı var, hatta yeni Passattan bile büyük kapı gözleri. Ve puntonun bardaklık yuvası eğri duruyor, içecek dökülme riski ile karşı karşıyayız