ANA KONU

Bak demek ki yapmışlar düşünmüşler onu hocam, acaba dijon veya dover gibi diğer jantlarda durban mı? Ama R da bile durban gösterilmesi ayıp olmuş, Golf Gtı da bile özel olarak gösterilmiş olmasına rağmen>:
Hocam bluemotion R GTD hybrid ve hatırlamadığım şeylerde olabilir, kendi aracımda hepsini denedim. Sadece GTI'da değişti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam bluemotion R GTD hybrid ve hatırladığım şeylerde olabilir, kendi aracımda hepsini denedim. Sadece GTI'da değişti.

Anladım hocam, keşke hepsinde değişse idi, çok güzel olurdu.

Anladım hocam, keşke hepsinde değişse idi, çok güzel olurdu.
Media ekranları değiştikçe gelir diye tahmin ediyorum aslında. Böyle incelikler ilk başta düşünülemeyebiliyor :)

Orhan Hoca dedi:
@Orhan Hoca dh de vw ni emisyon için yerden yere vuruyolardı hele bi tane 1.3 dizel astracı vardı bildiğin gömüyodu vw ni opelin yaptığı bu hata doğruysa çok büyük kusurlu üretim olmuş  bakalım opel fanları buna ne diyecekler 
biliyorum hocam. ama ezikler işte hakikati görmezler. vw düşmanlığıyla besleniyorlar. daha muhatap almıyorum. iyiki forumumuz var. bizi mecbur etmiyor hiçbir yere.sizlerle olmak çok güzel.  s=drunkard
@Orhan Hoca aynen orhan hocam ezikler vw düşmanlığıyla besleniyorlar ben dh de hiçbirine cevapveya görüş yazmadım ama  ne  kadar yazmasamda vw ne bukadar yüklenmeleri sinirlerimi bozuyor. Çok şükürki sizler varsınız forumuz var dh ye muhtaç olmuyoruz (cevap biraz geç oldu kusura bakmayın anca fırsat bulup yazabidim :( )

@Orhan Hoca aynen orhan hocam ezikler vw düşmanlığıyla besleniyorlar ben dh de hiçbirine cevapveya görüş yazmadım ama  ne  kadar yazmasamda vw ne bukadar yüklenmeleri sinirlerimi bozuyor. Çok şükürki sizler varsınız forumuz var dh ye muhtaç olmuyoruz (cevap biraz geç oldu kusura bakmayın anca fırsat bulup yazabidim :( )
DH troll yuvasıdır, hayalini kurup alamadıkları araçları kötülerler. Lada Samarasını 3500 TLye satan ergen, 2015 Yeni Passat Highline için; dandik passata o kadar para verilmez yorumunu yazabiliyor.

DH troll yuvasıdır, hayalini kurup alamadıkları araçları kötülerler. Lada Samarasını 3500 TLye satan ergen, 2015 Yeni Passat Highline için; dandik passata o kadar para verilmez yorumunu yazabiliyor.
@Negatiwe hocam sormayın malum konuda  vw sahipleri bilgi edinmek araçlarında bir sorun varsa çözüm bulmak için kullanmak istiyor ancak belli birkaç kişi var vw konusunun olduğu her yerde bunlardan biri  çılgın hondacı tam troll abidesi bir diğeri de boz ayı logolu kişi tam paronoya bağlamış kendini vw ilgili yabancı link paylaşıp osmanlı paragrafı gibi yazılar yazıyor kısacası laf salatası yapıyor ve sürekli hondanın sorunsuzluğundan bahsediyorlar evet sorunsuz 20 yıl önceki hacı amcanın kullandığı motor hala bugünde kullanılıyo motor atmosferik biraz basıyım desen bağıyor usuturuplu kullansan bile 10-11 ltden aşağıda dolanamıyosun.bu gurup için zaten vw dandik oluyo taki onlarbi vw sahibi olan kadar 

@Negatiwe hocam sormayın malum konuda  vw sahipleri bilgi edinmek araçlarında bir sorun varsa çözüm bulmak için kullanmak istiyor ancak belli birkaç kişi var vw konusunun olduğu her yerde bunlardan biri  çılgın hondacı tam troll abidesi bir diğeri de boz ayı logolu kişi tam paronoya bağlamış kendini vw ilgili yabancı link paylaşıp osmanlı paragrafı gibi yazılar yazıyor kısacası laf salatası yapıyor ve sürekli hondanın sorunsuzluğundan bahsediyorlar evet sorunsuz 20 yıl önceki hacı amcanın kullandığı motor hala bugünde kullanılıyo motor atmosferik biraz basıyım desen bağıyor usuturuplu kullansan bile 10-11 ltden aşağıda dolanamıyosun.bu gurup için zaten vw dandik oluyo taki onlarbi vw sahibi olan kadar 
İkisini de yakından biliyorum. Ruh hastaları psikolojik destek şart. Adamlar Hondacı, VW konusuna abone olmuşlar. Ben tenezzül edip Civic konusuna bırak yazmayı göz gezdirip bakmam bile. Hep eleştiri hep kötüleme, avuçlarını yalayacaklar.

İkisini de yakından biliyorum. Ruh hastaları psikolojik destek şart. Adamlar Hondacı, VW konusuna abone olmuşlar. Ben tenezzül edip Civic konusuna bırak yazmayı göz gezdirip bakmam bile. Hep eleştiri hep kötüleme, avuçlarını yalayacaklar.
aynen öyle ben de honda konusuna bakmam bile hondam olsa bakardım bu kadar hakarete inşallah avuçlarını yalarlar

Yahu Mercedes Bmw Audi'yi saymazsak VW ve digerleri var.

Bu bir gercek.

Japonlar sorunsuz arac yapiyor olabilir,

Almanlar "araba" yapiyor :)

Yahu Mercedes Bmw Audi'yi saymazsak VW ve digerleri var.

Bu bir gercek.

Japonlar sorunsuz arac yapiyor olabilir,

Almanlar "araba" yapiyor :)
onlar sorunsuz araç yapıyor olabilir,

biz "araba" yapıyoruz.

vw'nin "das auto" dan vazgeçerse kullanacağı metin işte budur. :)

almansa koy sepete boşa dememişler :)

puntodan sonra kendi kendime demiştim ki;

artık bazı vazgeçilmezlerim var, buna göre araba almam lazım diye.

yağmur sensörüm, otomatik klimam, kararan dikiz aynam, cruise controlüm olacaktı. üzerine hayalleriyle yaşadığım xenonum olacaktı.

golf bana öyle şeyler verdi, standartlarımı öyle artırdı ki;

artık hayatımda el freni yok, ışıklarda frene basmak yok, motor sesi yok, dikiz aynasından kar temizlemek yok ısıtma var :)

bunların yanında camlarımı silerken rahatsız olmayayım diye iç sirkülasyonu açan klimam, park ederken gerilmeyeyim diye devreye girmeyen start stopum, silecek lastiklerim eskimesin diye her seferinde farklı pozisyonda bırakan sileceklerim, elim ayağım beynim olan, tam istediğim gibi öten park sensörlerim var

bundan sonra araç alırken ben bu kadar standartı nasıl yanımda götürüp başka araç alıcam?

onu düşünüyorum...

puntodan sonra kendi kendime demiştim ki;

artık bazı vazgeçilmezlerim var, buna göre araba almam lazım diye.

yağmur sensörüm, otomatik klimam, kararan dikiz aynam, cruise controlüm olacaktı. üzerine hayalleriyle yaşadığım xenonum olacaktı.

golf bana öyle şeyler verdi, standartlarımı öyle artırdı ki;

artık hayatımda el freni yok, ışıklarda frene basmak yok, motor sesi yok, dikiz aynasından kar temizlemek yok ısıtma var :)

bunların yanında camlarımı silerken rahatsız olmayayım diye iç sirkülasyonu açan klimam, park ederken gerilmeyeyim diye devreye girmeyen start stopum, silecek lastiklerim eskimesin diye her seferinde farklı pozisyonda bırakan sileceklerim, elim ayağım beynim olan, tam istediğim gibi öten park sensörlerim var

bundan sonra araç alırken ben bu kadar standartı nasıl yanımda götürüp başka araç alıcam?

onu düşünüyorum...
Hocam inanın çok araç bakıyorum ama 100bin altında öyle araç yok o kesin. 

Geri
Üst Alt