ANA KONU

DEĞERLİ ARKADAŞLAR ARACIMI YENİ ALDIM VE BİR PASPAS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARARSIZ KALDIM ACABA L.LOCKER 3D PASPAS MI

YOKSA ORJİNAL KAUÇUK PASPAS MI BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM SAYGILAR

2015 GOLF 7 1,4 TSİ HİGLİNE MANUEL

CAMTAVAN BEYAZ 

DEĞERLİ ARKADAŞLAR ARACIMI YENİ ALDIM VE BİR PASPAS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARARSIZ KALDIM ACABA L.LOCKER 3D PASPAS MI

CAMTAVAN BEYAZ 

hocam bu konuyu takip etmenizi öneririm :'(

CAMTAVAN BEYAZ 
Hocam öncelikle foruma hoş geldiniz.
4D paspas çok öneriyor kullananlar. Ben de orjinal paspas var.
Eğer çok sulak bir yerde değilseniz ve arkaya sürekli birileri oturmuyorsa orjinal.
Eğer tam tersi durum varsa 3D ve 4D olanlara yönelin derim ;)

Hocam bluemotion R GTD hybrid ve hatırlamadığım şeylerde olabilir, kendi aracımda hepsini denedim. Sadece GTI'da değişti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Muhammed Hocam bunun kodu nedir merak ettim doğrusu denemek isterim. en azından ekranda GTİ olsun [emoji1]

One Life Live it.!!!

Video izledikten sonra çalışanin golf olduğuna inanmak güç resmen. Sanırsın 60 model amerikan çalışıyor. V8 filan bu nasıl bir ses !

1 saat önce, Srkn yazdı:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar günaydın, aracında spacer kullanan var mı? Ve hangi markanınkini tercih ettiniz. 

Muhammed Hocam bunun kodu nedir merak ettim doğrusu denemek isterim. en azından ekranda GTİ olsun
emoji1.png

One Life Live it.!!!
Hocam GTI için kodlama şu şekilde, 

5F Infotainment

Coding > Long Coding Helper

Byte 18 > bit 0 ve 1 işaretlenecek.

Do it dedikten sonra media ekranının açma kapama tuşuna 10-15 saniye basılı tutarak reset atın. Hem açılışta GTI logosu gelir hemde araç görüntüleri GTI'a döner. 

Teşekkürler Muhammed Hocam

One Life Live it.!!!

Sayın Yöneticilerim @yusuf @silvershadow @maniax @Orhan Hoca

Sağ bölümde bulunan aktif kullanıcılar alanından yönetici ve moderatörlerinin bulunmamasını daha uygun olmazmı ? Sonuçta sizler zaten 7'/24 burada yatıp kalkıyorsunuz.O bölüm sadece normal kullanıcılar için olması daha güzel olur gibi.Kendim çok girdiğim için değil yanlış anlaşılmasın :)  

SAYGILARLA

Sayın Yöneticilerim @yusuf @silvershadow @maniax @Orhan Hoca

Sağ bölümde bulunan aktif kullanıcılar alanından yönetici ve moderatörlerinin bulunmamasını daha uygun olmazmı ? Sonuçta sizler zaten 7'/24 burada yatıp kalkıyorsunuz.O bölüm sadece normal kullanıcılar için olması daha güzel olur gibi.Kendim çok girdiğim için değil yanlış anlaşılmasın :)  

SAYGILARLA
yönetici de olsak özümüzde kullaniciyiz hocam. varlığımızı hissedin :)

Muhammed Hocam biraz kurcaladim ve acaip şeyler oldu. açılış logolarini GTD GTİ R VE BLUEMOTİON olarak değişimi kokladım . Araç ekranında ise GTİ ve DURBANLİ araç görüntüsünü elde ettim. sonra kendimi alamadım bikaç kod daha denedim yani 5 inf. coming loğ voding bayt 18 de 01234567 hepsini seçtim ki ekrandaki araç resmi kayboldu. sonra tekrar başa alsamda araç ekranda halen yok. Ne dersin bu duruma acaba.
9c035883096ec7055f30a286c61efd78.jpg

One Life Live it.!!!

Geri
Üst Alt