ANA KONU

kol bi tık yukarı + 4 ayarlı yağmur damqlalarının olduğu küçük switchi de sağa doğru hassasiyet ayari yapin

calismamasi icin bi sebep yok ama?
Arkadaşlar iyi günler.  Benim yağmur sensörü düğme auto da olmasına rağmen devreye girmiyor. Çok yağmurlu havalarda bile acaba farklı bir işlem mi lazım.  Degerli hocalarımın yardımını bekliyorum. 

Değerli hocam o zaman yağmur dursa bile silecekler 1.  Kademede calışmaya devam edecek anlamı cıkıyor? Taaki off durumuna getirene kadar?

Değerli hocam o zaman yağmur dursa bile silecekler 1.  Kademede calışmaya devam edecek anlamı cıkıyor? Taaki off durumuna getirene kadar?
hocam ben kolu bi tık yukarı yapıyorum damlayı da 3. kademeye getiriyorum. yağmur durunca silecekler de duruyor ama?

yani aslında yağmur durunca kolu da aşağı indiriyorum sonradan. sürekli yukarıdaki pozisyonunda kalmıyor. hoş, kalsa da çalışmaz yağmur gelmedikçe. hassasiyet ayarının ellemenize gerek yok hiç. kol bi tık yukarı - bi tık aşağı. ben başka bişey yapmıyorum

ha bazen çok incecik yağmur yağıyor, 3. , 4. kademe damlada olursa gereksiz fazla çalışıyor, o zaman hassasiyetini azaltıyorum

M.L.Crassus dedi:
@kimi-emd ; Bu arada A3 Sedan izlenimlerim daha bitmedi :) Coming Soon :))
Bekliyoruz hocam izlenimlerinizi, yazınızda yanlış hatırlmıyosam 100k benzinliye verilmez demiştiniz a3 için bende sizinle aynı fikirdeyim a3 alıcaksa dizel üniteyle alınmalı bencede 

Değerli arkadaşlar hepinize merhaba. Siteyi sürekli takip ediyordum ve sonunda da üye oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Sömestr tatili ile birlikte ailemi ziyaret etmek için Ankara'ya gitmiştim. Yolların aşırı kar ve havanında çok soğuk olması nedeni ile yolculuğumu otobüs ile gerçekleştirdim.15 gün tatil yapıp tekrar döndükten sonra bu sabah aracı çalıştırmak için kontağı çevirince araç çalışmadı. Bir an bir ürperdim. Neyse ki, üçüncü denememde araç zorlansa da çalışınca çok mutlu oldum. Uzun süreli tatillerde aracı çalıştırmadan bırakmamak gerektiğini tecrübe ile öğrenmiş oldum.

Değerli arkadaşlar hepinize merhaba. Siteyi sürekli takip ediyordum ve sonunda da üye oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Sömestr tatili ile birlikte ailemi ziyaret etmek için Ankara'ya gitmiştim. Yolların aşırı kar ve havanında çok soğuk olması nedeni ile yolculuğumu otobüs ile gerçekleştirdim.15 gün tatil yapıp tekrar döndükten sonra bu sabah aracı çalıştırmak için kontağı çevirince araç çalışmadı. Bir an bir ürperdim. Neyse ki, üçüncü denememde araç zorlansa da çalışınca çok mutlu oldum. Uzun süreli tatillerde aracı çalıştırmadan bırakmamak gerektiğini tecrübe ile öğrenmiş oldum.
Aramıza hoşgeldiniz Hocam :)

@Yen@l hosgeldiniz, buyuk ihtimalle soguklardan dolayi akunuzun sarji azalmistir. Yoksa 15 gun cok uzun bir sure degil. Dayimin araci da sadece uc gun sogukta yattiktan sonra mars basmiyordu, aku takviyesi yaptik calisti :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende -18 -21 derecelerde sabah soğuğunda calistirmamda soyle farkli bir uygulama oldu. Normalde saniyesinde çalışan arac. Arac bilgi ekraninda motoru calistiriliyor yazisi yazdi ve 1 sn sonra calisti. Soguk havalarda farkli bir isitma uyguladigi belli aracin calismak icin. Dizel araclar icin konusuyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli @fcsrn; @gokberks ve çok değerli üstadım @orhanhocam, hoşbulduk. Burada olmak çok güzel. Neyse ki, araç akşam tek seferde çalıştı. Sanırım akü toparladı kendisini.

Bende -18 -21 derecelerde sabah soğuğunda calistirmamda soyle farkli bir uygulama oldu. Normalde saniyesinde çalışan arac. Arac bilgi ekraninda motoru calistiriliyor yazisi yazdi ve 1 sn sonra calisti. Soguk havalarda farkli bir isitma uyguladigi belli aracin calismak icin. Dizel araclar icin konusuyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızdırma bujileriyle ilgili bir farklılık olabilir, daha fazla ısıya ihtiyaç duyuyor olabilir

geçen arabayı kilitleyip iş yerine geçtim , döndüğümde kilidi açtım oturdum direksiyon başına . sol arka kapı açık uyarısı verdi , gerçekten de açık kalmış. 

kapı açıkken sabah aracı nasıl kilitledi onu anlamadım , hata falan mı oldu acaba. 

geçen arabayı kilitleyip iş yerine geçtim , döndüğümde kilidi açtım oturdum direksiyon başına . sol arka kapı açık uyarısı verdi , gerçekten de açık kalmış. kapı açıkken sabah aracı nasıl kilitledi onu anlamadım , hata falan mı oldu acaba. 
Hocam tam değilde böyle kapanmak ile kapanmamak arasında kaldığı zaman yinede kitleniyor kapılar. Yanı hani kapatırsınız tam kapanmaz fark edersiniz ama cekseniz gelmez. Kapı kolunu çekmeniz gerekir. O durumlarda kapı yinede kitleniyor.

Hoşgeldiniz umarım forumdan hem faydalanır hem de faydalı bilgiler paylaşırsınız. Saygılar..

Km gibi km :)

9283f7146aeb1fd3f2370209b0c59136.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt