ANA KONU

Değerli hocalarım,

9 Şubat'ın Güvenli İnternet Günü olması sebebiyle eğer ki Google Drive kullanıyorsanız, aşağıdaki linkte belşirtildiği gibi google hesabınızın güvenlik ayarlarını gözden geçirebilirseniz ki sadece 3 dakikanızı alacaktır, standartta 15 GB olan depolama alanınıza 2 GB daha eklenerek 17 GB oluyor. Fazladan 2 GB göz çıkarmaz :)

http://shiftdelete.net/google-drive-icin-ucretsiz-2-gb-ek-alan-68536

@silvershadow 

dh deki golf sayfalarına bakan varmı bilmiyorum citroencisi hondacısı kendı aralarında takılıyor..te allam ya kimlere kaldı forum..

Bugün bir bakıyım dedim bende ama artık golf harici herşey oluvermiş. Takibi bıraktım

1.4 tsi cok yakiyor diyenlere cevabim ektedir

4117d8de8398b100edfb60a9a468b45c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

dh deki golf sayfalarına bakan varmı bilmiyorum citroencisi hondacısı kendı aralarında takılıyor..te allam ya kimlere kaldı forum..
Bakıyorum hocam. Çekirdek veya patlamış mısır alıp içecek birşeyler eşliğinde bakıyorum  :mad:   DH yönetiminin admin yapılandırması çok acemice. Adminler tarafsız değil taraftar. Sonuç çoluk çocuk park yeri. 

arkadaşlar günaydın, sitedeki konularda birbirimizden bahsederken özellikle fotoğraflı konularda alıntı olarak @ işareti ile birbirimizi eklesek daha iyi olur. sayfada yazılanları okurken aynı fotoğrafları görmek yorucu oluyor. yanlış anlamayın lütfen, nacizane bir öneri benimki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@trgy

eski forumda cevapla vardı aslında, ona tıklayınca direk @ açılıyordu.

belki "@" koymak zor geliyor olabilir. gerçekten söylüyorum bunu çünkü arada bana da zor geliyor :)

mesela sizin mesajınızı okudum, cevap vericem, "kullanıcıyı yanıtla" gibi bir buton olabilir.

olabilir mi @yusuf hocam? :)

@trgy

eski forumda cevapla vardı aslında, ona tıklayınca direk @ açılıyordu.

belki "@" koymak zor geliyor olabilir. gerçekten söylüyorum bunu çünkü arada bana da zor geliyor :)

mesela sizin mesajınızı okudum, cevap vericem, "kullanıcıyı yanıtla" gibi bir buton olabilir.

olabilir mi @yusuf hocam? :)
Olsa iyi olurdu :D

@maniax hocam alıntı yapacağım zaman bakıyorum nicke sonra @ ile devam ediyorum. :)

Hocalarım üstatlarım Aracımın üretim tarihini nasıl bulabilirim.Benim araç sipariş verilip alınmayan bir araç olduğu için ne zaman üretildiğini bilmiyorum.Bunu nasıl öğrenebiliriz.

SAYGILARLA

Hocalarım üstatlarım Aracımın üretim tarihini nasıl bulabilirim.Benim araç sipariş verilip alınmayan bir araç olduğu için ne zaman üretildiğini bilmiyorum.Bunu nasıl öğrenebiliriz.SAYGILARLA
Onur hocam. Ruhsatta muayene tarihi yazıyor. Tarih aynı kalmak suretiyle yılı 3 yıl geri alın ve aracınızın banttan indiği tarihi öğrenin. Muayene tarihi, aracın üretim tarihinden itibaren 3 yıldır.

Onur hocam. Ruhsatta muayene tarihi yazıyor. Tarih aynı kalmak suretiyle yılı 3 yıl geri alın ve aracınızın banttan indiği tarihi öğrenin. Muayene tarihi, aracın üretim tarihinden itibaren 3 yıldır.

Hüseyin Hocam 26.10.2018 yazıyor ruhsatta 26 Ekim 2015 de banttan inmiş diyorsunuz yani.Şu 6.5" medya sistemi App Connect mevzusu için kesin tarihi öğrenmek istiyorumda o yüzden debeleniyorum :)

SAYGILARLA

Geri
Üst Alt