ANA KONU

Hüseyin Hocam 26.10.2018 yazıyor ruhsatta 26 Ekim 2015 de banttan inmiş diyorsunuz yani.Şu 6.5" medya sistemi App Connect mevzusu için kesin tarihi öğrenmek istiyorumda o yüzden debeleniyorum [emoji4]SAYGILARLA
Evet hocam o tarihte banttan inmiş aracınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar,

yakın Zaman'da golf almayı düşünüyorum,hafta içi bir bayiden fiyat aldım, şuan için %4,5 indirim yapabildiklerinden bahsettiler, bundan daha iyi bir oran için Ankara da bildik tanıdık yönlendirebileceğiniz bir yer varmı, eşime Polo aldığımız st sağlık problemi yüzünden bir süre izinliymiş, şimdiden teşekkürler,

Hocalarım üstatlarım Aracımın üretim tarihini nasıl bulabilirim.Benim araç sipariş verilip alınmayan bir araç olduğu için ne zaman üretildiğini bilmiyorum.Bunu nasıl öğrenebiliriz.

SAYGILARLA

@RockandRage  Emin değilim ama kitapçığa yapıştırılan etikette veya stepne civarlarına yapıştırılan etiketteki kodlarda yazıyor olabilir mi?Aracın beygirinden jantına,euro emisyonuna kadar bir çok bilgi saklı o kodlarda,üretim tarihide olması gerekir diye düşündüm...

@enpisagor Can bana küllüğün altına bak demişti :) Küllük ile araç aynı tarihte üretiliyormuş.

Merhabalar,

yakın Zaman'da golf almayı düşünüyorum,hafta içi bir bayiden fiyat aldım, şuan için %4,5 indirim yapabildiklerinden bahsettiler, bundan daha iyi bir oran için Ankara da bildik tanıdık yönlendirebileceğiniz bir yer varmı, eşime Polo aldığımız st sağlık problemi yüzünden bir süre izinliymiş, şimdiden teşekkürler,
hocam bu aralar maksimum %5 gibi oranlar alınabiliyor. ankarada en çok iyi referans aldığımız kişi, doğuş oto etimesgut volkan bey.

bi uğrayabilirsiniz

Orhan Hoca dedi:
Bekir bey hoşgeldin. yeni bir tungstenci mi doğuyor yoksa.
Ankara Doğuş etimesgut ve çankaya iyi sanırım arkadaşların tespitlerine bakarsak.
Teşekkürler, 80 li yılların son çeyreğinde golf GTI vardı ve sonrasında sıfırını alana kadar golf almayacağım demiştim, büyük konuşmuşum malum kısmet olmadı, ama yaşımda 47 ye gelince artık bir şekilde golf almalıyım artık düşüncesi ile kolları sıvamış durumdayım, bakalım buradan sizlerle ( forumun da katkısı ile) tüm gelişmeleri paylaşacağım

Sent from my iPad using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar,

Hocam Ankarda değil ama Çorum ahlatcı da Hakan Ülgü yu tavsiye edebilirim size. Kendisinin deyimiyle Türkiyede en iyi fiyatı veren bayi biziz diyor. Bi sorun isterseniz sonuçta yakın bi mesafe. Biz geçen ay bacanagima aldık burdan ta Maraş tan geldi aracı Ankara ya götürdük.2000 tl uygun aldık polo yu. Benimde ismimi referans verebilirsiniz.

@Bekiröncelikle hoş geldiniz bekir bey. Ben şahsi olarak ankarada önerebileceğim @maniaxmurat hocamında bahsettiği gibi etimesgut doğuşta volkan beydir. Kendisi çok kıymetli ve ilgili biridir. Şu an tekrar sipariş versem gideceğim kişi direk volkan beydir. Fakat aynı durumu çankaya şubesi için söyleyemem çankaya doğuştan oyuncak araba dahi almam. Eğer etimesgtu tercih etmezseniz eskihisar şubesini de tercih edebilirsiniz gayet ilgili bir bayidir. 

cbef9bae3a969d6a7b5d6a3688a368af.jpg

Bugün kişisel rekorumu kırdım :)

bunu nasıl yaptınız hocam?benim ortalama hızım daha yüksek olmasına rağmen aynı kilometre mesafede 3.9 yaktım
70 km hızda CC açık. Klima ve camlar kapalı. Araba tek kişi. Kaliteli sıcak asfalt ve düz yol. Bol miktarda öndeki araçların hava koridorları kullanıldı :)

70 km hızda CC açık. Klima ve camlar kapalı. Araba tek kişi. Kaliteli sıcak asfalt ve düz yol. Bol miktarda öndeki araçların hava koridorları kullanıldı :)

70'e inseydim yapılırdı o zaman. :)

80 ağırlıklı gittim ben, arada 1-2 de 90

@RockandRage  Emin değilim ama kitapçığa yapıştırılan etikette veya stepne civarlarına yapıştırılan etiketteki kodlarda yazıyor olabilir mi?Aracın beygirinden jantına,euro emisyonuna kadar bir çok bilgi saklı o kodlarda,üretim tarihide olması gerekir diye düşündüm...
Umut Hocam yarın bir inceliyim daha önce göz gezdirdim ama dikkatimi çeken bir tarih olmamıştı.

@enpisagor Can bana küllüğün altına bak demişti :) Küllük ile araç aynı tarihte üretiliyormuş.

Hocam şimdi onada baktım küllük evdeydi altında tarih bile yok :(

SAYGILARLA

Değerli Hocam, 

Müthiş. ...

İdeal hız 70 km 

İdeal hava koşulları 

İdeal sürüş stili ile 

Yani ideal koşullarda  Mümkün olabilecektir.

sanırım yokuş aşağı sürülme ile başlayan veya direkt otoyolu bağlanan bir yerde başladınız 

Otobüsler ve tırların hava koridorları yakın takibi gerektirmeyecek kadar büyük ve uzun oluyor...

Bu hava koridoru yakalandığında sabit hızla gaza basmanıza rağmen  sanki yokuş aşağı veya gaza basmışçasina hizlanmalarda başlıyor araç.  İşte o anda deviri ayarlamak kolay değil.

Değerli Hocam, 

Müthiş. ...

İdeal hız 70 km 

İdeal hava koşulları 

İdeal sürüş stili ile 

Yani ideal koşullarda  Mümkün olabilecektir.

sanırım yokuş aşağı sürülme ile başlayan veya direkt otoyolu bağlanan bir yerde başladınız 

Otobüsler ve tırların hava koridorları yakın takibi gerektirmeyecek kadar büyük ve uzun oluyor...

Bu hava koridoru yakalandığında sabit hızla gaza basmanıza rağmen  sanki yokuş aşağı veya gaza basmışçasina hizlanmalarda başlıyor araç.  İşte o anda deviri ayarlamak kolay değil.
Değerli hocam

Rota Konyaaltı- havaalanı yolda pozitif veya negatif hiç eğim yok. Hiç ışığa yakalanmadım. CC hiç kapanmadı. Evimin önünden başlangıç yapıldı. Bir de hava yağışlıydı. Ben de bu kadar bellemiyordum hocam. Golf şaşırtmaktan hiç sıkılmıyor.

Geri
Üst Alt