ANA KONU

Merhabalar,

yakın Zaman'da golf almayı düşünüyorum,hafta içi bir bayiden fiyat aldım, şuan için %4,5 indirim yapabildiklerinden bahsettiler, bundan daha iyi bir oran için Ankara da bildik tanıdık yönlendirebileceğiniz bir yer varmı, eşime Polo aldığımız st sağlık problemi yüzünden bir süre izinliymiş, şimdiden teşekkürler,
Hocam aradığınız aracı bulursanız 4.5 5 iyi şu durumda. Kaçırmayın alın derim ;)

Onur hocam. Ruhsatta muayene tarihi yazıyor. Tarih aynı kalmak suretiyle yılı 3 yıl geri alın ve aracınızın banttan indiği tarihi öğrenin. Muayene tarihi, aracın üretim tarihinden itibaren 3 yıldır. Sent from my iPhone using Tapatalk
İşte bunu bilmediğim için aracı satın aldığım tarihten 3 yıl sonra muayeneye gireceğimi düşündüm. Trafikte ruhsatı aldığımda 25 gün civarı önce muayene tarihini görünce trafik tescilin bana bir film cevirdiklerini düşündüm ve ısrarla bunun sebebini sordum. Ama cevap verememelerinden ve benim ısrarımdan dolayı ortam gerildi. Sonuç olarak afedersiniz söve söve çıktım ordan.

Şimdi anlıyorum ki çok günah almışım. Utandım :(

Aracı almadan önce forumla tanışmamanın sıkıntısı hep bunlar :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

küllüğün altına baktım 5/2015 :)

Herkese selamlar.Çok uzun süren ikilemde kalmadan dolayı an itibari ile bende golf sahibi oldum.Ancak şuan askerdeyim araç alındı ve ben 60 gün sonra görebilcem ilk arabamı.Herkese iyi günler :('

küllüğün altına baktım 5/2015 [emoji4]
Murat hocam küllük için şöyle bir handikap servistekiler bu konuda biraz umursamaz. Örneğin showroomdaki araçlardakiye müşteriler çalıyor deyip çıkarıyorlar bazen. Ve karışabiliyor. Ama bu değerli golfler özel sipariş oluyor ve kimse ellemeden bize geliyor [emoji106][emoji5]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkese selamlar.Çok uzun süren ikilemde kalmadan dolayı an itibari ile bende golf sahibi oldum.Ancak şuan askerdeyim araç alındı ve ben 60 gün sonra görebilcem ilk arabamı.Herkese iyi günler:('
Hayırlı uğurlu olsun, süper bir haber araç hazır sizi bekliyor olması. Gelince fotoları bekliyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

teşekkür ederim sayın enpisagor.Artık heyecan dolu 60 gün nasıl geçecek bilmiyorum.Hayatımda ilkkez arabam oldu.Çok değişik bi duygu s=s19

Arkadaslar 1.000 km bakimi kalkti mi artik? Onceki araclarimda vardi, servis artik yok dedi.

Herkese selamlar.Çok uzun süren ikilemde kalmadan dolayı an itibari ile bende golf sahibi oldum.Ancak şuan askerdeyim araç alındı ve ben 60 gün sonra görebilcem ilk arabamı.Herkese iyi günler :('
Şİmdiden hayırlı teskereler.

Aramıza hoş geldiniz değerli Hocam.

Hayırlı olsun .

Arkadaslar 1.000 km bakimi kalkti mi artik? Onceki araclarimda vardi, servis artik yok dedi.
Değerli Hocam;

Resmen yok ama var.

Uğraşmak istemiyorlar da ondan kayıt açtırın genel kontrol deyin ve sileceklerinizden sürücü tarafı silmiyorsa hemen değiştirin derim ben.

Aracınız hayırlı olsun. Hayırlısı ile askerliğinizi bitirin. Az kalmış zaten.

Değerli Hocam;

Resmen yok ama var.

Uğraşmak istemiyorlar da ondan kayıt açtırın genel kontrol deyin ve sileceklerinizden sürücü tarafı silmiyorsa hemen değiştirin derim ben.
Hocama tesekkurler bilgi icin, gecen ay bir highline almistik ama ne yazik ki ailem farkli sehirde, onlara da oyle soylemisler. Ben yine de bir baktirmalarini ileteyim tekrar.

vw sitesine halen tc no ile araç ekleyemiyorum , bunu düzeltmek böyle bir firma için ne kadar zor olabilir.

Geri
Üst Alt