ANA KONU

muhtemelen sildiler üyeleğimi, ben talep ettim :)  bakıp bakıp sinirlerimi bozmam en azından
Aslında o Citroenci ve Hondacıyı buraya çekebilsek, sonra süresiz banlanışlarını görsek ne güzel olmaz mıydı  :000132-medium:

Git başka araçları kullan, izlenimlerini paylaş kimsenin lafı olmaz. Geyik yap, yine katlanalım ama bir yerden sonra gerçekten çekilmez oluyorlar. İnsanın foruma giresi gelmiyor. 

@mustafam33 Hocam yazdıklarınıza katılıyorum. Tarafsız yorumlarınız için sizi tebrik ediyorum. Kullandığımız araçları dünyanın en iyi aracı olarak nitelendirmemek lazım. Ben şahıs olarak kesinlikle herkesin kullandığı araçlara tercihlerine saygım var ama kimseyi şunu veya bunu kullanıyorsun diye kötüleyemem. Ama alman arabaları diğer firmalar için mihenk taşı gibi araba yapımında temel alınan kaide gibi. Almanlar tasarım yakıt performans iç kabin hepsini bir arada çok güzel sunuyor. Diğer araçlar kötü mü kesinlikle hayır ama benim isteklerime karşılık vermiyor.Bu sebeple de aslında alman arabalarına başka diğer marklara göre daha fazla ilgiliyim. Mesela örnek olarak peugeot 308 dış tasarım cidden hoşuma gidiyor  ama araba biner binmez inesim geliyor. Fakat golfe her bindiğimde yani nasıl anlatsam bi ferahlık geliyor kendimi premium bir araçtaymış gibi hissediyorum. Kısaca ben de bir çok araca bindim renault 19 dan tutunda dobloya, cruze golf de dahill olmak üzere aklınıza gelebilecek her tür araca binip test ettim. Bmw hariç golften aldığım keyfi tadı hiçbir araçtan almadım. Sizde golfe binince emin olun bu farkı hissedeceksiniz. Golf farklı bir araç vw bu arca ayrı bir özeniyor .

Yorum için teşekkür ederim sabah sonkez baktığımda dh A porshe 911 in gelişimi vardı ana kasa60 yıl değişmemiş yorumlar komik efsane, araba budur, harika vs... Golf 7 nin ana konusunda yorumlar :) bune aynı kasa değişen yok tasarım yoksunu :) şimdi ben tiplere ayar oluyorum yoksa sakin bir kişiliğe sahip olduğu mu sanıyorum,

Sent from my D6503 using Tapatalk

bu porsh için yapılan yorumlar

45effabeecc15b3264d19cf8db80046d.jpg

buda golf için

12ba25df4f0216243199f592f6a000c5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında o Citroenci ve Hondacıyı buraya çekebilsek, sonra süresiz banlanışlarını görsek ne güzel olmaz mıydı  :000132-medium:

Git başka araçları kullan, izlenimlerini paylaş kimsenin lafı olmaz. Geyik yap, yine katlanalım ama bir yerden sonra gerçekten çekilmez oluyorlar. İnsanın foruma giresi gelmiyor. 
Tarık hocam citroenciyi bilmem de o hondacı buralarda dolanıyordur. Fırsatını bulsa gene  tork fakiri hondasını övmeye başlar.  8D

Ankara yı kana bulamışlar :( allah belanızı versin kansızlar.

@mustafam33 Hocam ne oluyor, neler dönüyor anlamış değilim.. 28e yükselmiş ölü sayısı.. yaralıların da hep kolu bacağı kopmuştur.. Allah yardımcıları olsun. Hepsine acil şifalar dilerim. Bir daha olabilir aman dikkat arkadaşlarım, abilerim..

Gerçektende ucuz ölümler ülkesi türkiye.heran heryerde aniden ölebiliriz.başımız sağ olsunmu ne yazılır bilemedim artık.tv lerde hiçbir yayın yok.cnn gazeteci mv li konuşuyor sadece.biri çıkıpta hiçbir açıklama yok.şimdi terör lanetlenir şiddetle kınanır bir ölür bin geliriz ölenlerin yakınları devlet memuru olur biri gider karanfil bırakır.2 gün sonrada herşey unutulur.

golf6 satıldı.

Terör bizden uzak diye düşünenler brz daha düşünmeli artık

terör artık heryerde

Rabbim yakınlarına sabır versin

Teror kınamakla bitmez!!  Yakaladığını asacaksın!! Terorü destekleyeni yalnız değil annesi babası kardeşleri çocuklarıyla birlikte yok edeceksin ki hiç biri yarın öbür gün sorun olarkak karşına çıkmasınlar!!

Devletin bekası için kimin öleceğinin bir önemi yoktur!! 

Basit sorular sorup bilenin hayatta kalmasına şans vereceksin. 

Mesele kurtuluş şavaşındaki şehitlerin ismini saydıracaksın? Bir diğerine sarıkamış şehidlerinin isimlerini soracaksın!! 

Mesela Ermeniler Sözde ermeni soylırımında kaylettiğimizi iddaa ettikleri ( bunların desteklediği) kişilerin isimleri sorulmalı!! Bilenler yaşamalı bilmeyenler katli vacip olmalıdır!! 

Ps: sorular çoğaltılabilir. 

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun.yaralilara acil şifalar diliyorum.bu cumleler artik klise oldu malesef.yazarken hissiyat bile birakmayacak nerdeyse.

Cennet gibi olan ulkemizi cehenneme çevirmeye calisanlarida Allah kahretsin!

dda23f51bd0fa93832cb0469aced299c.jpg
99960e92ac9a56a719479992acd8a0bc.jpg
b8c6240abb6fa22cfd6cad8f006426a2.jpg
digitürk vw uygulaması

arkadaslar bisey paylaşmak istedim; 

tam olarak uzun süreli frene basılı şekilde yokuş inişlerinde mi yoksa debriyaj balatasinin zorlandığı durumlarda mı (örneğin geri geri yokuşa park etmek) kaynaklandığını anlayamadığım igrenç bi koku geliyo arabadan. hani balata kokusu gibi de degil, o hafif yanık koku yerine net bi şekilde hayvan ölüsü gibi afedersiniz 

gercekten hayvan ölmüş olabilir mi acaba?

yoksa sizin balatalar da böyle mi kokuyor?

video da ekleyemiyorum :)

arkadaslar bisey paylaşmak istedim; tam olarak uzun süreli frene basılı şekilde yokuş inişlerinde mi yoksa debriyaj balatasinin zorlandığı durumlarda mı (örneğin geri geri yokuşa park etmek) kaynaklandığını anlayamadığım igrenç bi koku geliyo arabadan. hani balata kokusu gibi de degil, o hafif yanık koku yerine net bi şekilde hayvan ölüsü gibi afedersiniz 

gercekten hayvan ölmüş olabilir mi acaba?

yoksa sizin balatalar da böyle mi kokuyor?

video da ekleyemiyorum [emoji4]
2007 jetta , 1994 concorde'da aynı kokuyla karşılaştım. Dediğiniz gibi dik yokuşlarda , debriyajı zorladığımda olmuştu. Servisi aradım, debriyaj balatası zorlanıyormuş, ondan geliyormuş. Hiçbir problem yok merak etmeyin :) Golfte hiç karşılaşmadım, DSG benden daha iyi debriyajı ayarlıyor galiba :D

Geri
Üst Alt