ANA KONU

Neyseki geriye yüklemek için eskiden Scan yapıp beckhup almıştım. 5 F bölümünden stok kodu direk binar koldan yazdım ve geriye yükledim 😊

One Life Live it.!!!

d1ea55e2ceb0b666fc2a8094f81c16aa.jpg

Sanırsam şimdi Tam oldu. [emoji1]

One Life Live it.!!!

22 saat önce, Umut yazdı:

Hadi bakim buna da sazan gibi atlayayım... :)

Bu kardeşlerimiz modifiye firması.Uzun zamandır en az 1.5 yıldır 400 hp yapılan golf R ı 500 hp yapmışlar ki bir önceki kasa olan golf 6 R 600 küsür beygirlere kadar modifiye edilmişti zaten.6 ay sonra 600R ı yaparlar sonra ve sonra uzar gider sonu yok bunun.Burada üzerinde durulması gereken durum şudur ki TSI motor modifiye ye çok uygun ve dayanıklı...

Mesela hgp de golf 7 r a dalmış bunlarda vag gurubuna dalıyor...480 HP ve de 3.2 sn 0-100 hızlanma ...

Hocam youtubeda gordum paylasmak istedim.

Siz motora yukleme yapmayi dusunuyormusunuz?

Arkadaşlar günaydın, aracında spacer kullanan var mı? Ve hangi markanınkini tercih ettiniz. 
Merhaba,

Ben Ön ve Arka olmak üzere 2 takım 20mm'lik Eibach Pro-Spacer kullanıyorum. Kutudan uzun bijonlarla beraber geldi.

eibachspacer.jpg

@fcsrn

Siz motora yukleme yapmayi dusunuyormusunuz?
@Srkn

İstanbul da veya yakınında olsaydım belki ama Adana da olmam en büyük engel vakti zamanında leon cupramı bu yüzden satmıştım.

Bir de artık genç değilim ruhum birçok şeyi kaldırmıyor,ayrıntıcı ve sorunlu bir adam olduğum için bir çok şeye tahammul edemiyorum.

Yani çok çoook düşük bir ihtimal...

Arkadaşlar iyi günler.  Benim yağmur sensörü düğme auto da olmasına rağmen devreye girmiyor. Çok yağmurlu havalarda bile acaba farklı bir işlem mi lazım.  Degerli hocalarımın yardımını bekliyorum. 

Arkadaşlar iyi günler.  Benim yağmur sensörü düğme auto da olmasına rağmen devreye girmiyor. Çok yağmurlu havalarda bile acaba farklı bir işlem mi lazım.  Degerli hocalarımın yardımını bekliyorum. 
kol bi tık yukarı + 4 ayarlı yağmur damlalarının olduğu küçük switchi de sağa doğru hassasiyet ayari yapin

calismamasi icin bi sebep yok ama?

@Srkn

İstanbul da veya yakınında olsaydım belki ama Adana da olmam en büyük engel vakti zamanında leon cupramı bu yüzden satmıştım.

Bir de artık genç değilim ruhum birçok şeyi kaldırmıyor,ayrıntıcı ve sorunlu bir adam olduğum için bir çok şeye tahammul edemiyorum.

Yani çok çoook düşük bir ihtimal...
Ayni paraleldeyiz hocam.

Fakat seciminiz ne kadar kendinizi genc hissetmesenizde icte hala birseylerin kipirdadigini gosteriyor :)

puntodan sonra kendi kendime demiştim ki;

artık bazı vazgeçilmezlerim var, buna göre araba almam lazım diye.

yağmur sensörüm, otomatik klimam, kararan dikiz aynam, cruise controlüm olacaktı. üzerine hayalleriyle yaşadığım xenonum olacaktı.

golf bana öyle şeyler verdi, standartlarımı öyle artırdı ki;

artık hayatımda el freni yok, ışıklarda frene basmak yok, motor sesi yok, dikiz aynasından kar temizlemek yok ısıtma var :)

bunların yanında camlarımı silerken rahatsız olmayayım diye iç sirkülasyonu açan klimam, park ederken gerilmeyeyim diye devreye girmeyen start stopum, silecek lastiklerim eskimesin diye her seferinde farklı pozisyonda bırakan sileceklerim, elim ayağım beynim olan, tam istediğim gibi öten park sensörlerim var

bundan sonra araç alırken ben bu kadar standartı nasıl yanımda götürüp başka araç alıcam?

onu düşünüyorum...
Değerli Murat Hocam;

Müthiş bir özet olmuş ve neden Golf aldınız başlığına da uygun sanki yazdıklarınız.

Geri
Üst Alt