ANA KONU

Olumlu olumsuz yorum yazan çok ancak gidip her seferinde benzinliklerde süpürge arayıp herkesin arabasının her yerine sürdüğü kırık uçlarla arabayı süpürmektense 25 tl buna verip 1-2 yıl kullansam o yeter özellikle kışın çok iyi olur birde sarjlı değil direk çakmaklığa takınca çalışıyor bunun dışında black decker markasını tavsiye edenlerde var bilginize.

burakca dedi:
Olumlu olumsuz yorum yazan çok ancak gidip her seferinde benzinliklerde süpürge arayıp herkesin arabasının her yerine sürdüğü kırık uçlarla arabayı süpürmektense 25 tl buna verip 1-2 yıl kullansam o yeter özellikle kışın çok iyi olur birde sarjlı değil direk çakmaklığa takınca çalışıyor bunun dışında black decker markasını tavsiye edenlerde var bilginize.
hocam Allah razı olsun az önce son 2 taneden birini aldım. gayet yeterli gücü var. hemen süpürdüm sağı solu. dediğiniz gibi direk çakmaklıktan güç alıyor. black&decker tabiki o piyasanın liderlerinden ama bunun 8-9 katı fiyatları var.

COTY: Avrupada yılın otomobili 2013 : VW golf

http://www.caroftheyear.org/winner/2013_1/coty

WCOTY: Dünyada yılın otomobili 2013: VW golf

https://en.wikipedia.org/wiki/World_Car_of_the_Year

NACOTY:  Kuzey amerika  yılın otomobili 2015 VW Golf/Golf GTİ (aemrikalılar çıktığı seneden sonraki seneyi yazıyor yani bu 2014 demek)

http://northamericancaroftheyear.org/

JCOTY: Japonyada yılın otomobili 2013-2014 : VW Golf (35 yıldır ilk kez japon olmayan bir araba kazanıyor bu ödülü) 

https://en.wikipedia.org/wiki/Car_of_the_Year_Japan

ENGINE OF THE YEAR 2015

Yilin motoru

1 BMW 1.5-litre three-cylinder electric-gasoline hybrid

2 Ford 999cc three-cylinder turbo

3 PSA Peugeot Citroen 1.2-litre three-cylinder turbo

4 Ferrari 4.5-litre V8

5 Mercedes-AMG 2-litre turbo

6 Tesla full-electric powertrain

7 BMW M 3-litre twin-turbo six-cylinder

8 McLaren 3.8-litre twin-turbo V8

9 Audi 2.5-litre five-cylinder turbo

1 litre alti

1 Ford 999cc three-cylinder turbo

2 General Motors 999cc three-cylinder turbo

3 BMW 647cc two-cylinder electric-gasoline range-extender

4 Volkswagen 999cc three-cylinder turbo

5 Fiat 875cc two-cylinder turbo

6 Renault / Nissan 898cc three-cylinder TCE turbo

1-1.4 litre arasi

1 PSA Peugeot Citroen 1.2-litre three-cylinder turbo

2 Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger

3 Volkswagen 1.4-litre TSI electric-gasoline hybrid

4 Volkswagen 1.4-litre TSI

5 Volkswagen 1.4-litre TSI ACT

6 Volkswagen 1.2-litre TSI

1.4-1.8 litre arasi

2 Audi 1.8-litre TFSI

3 BMW/PSA Peugeot Citroen 1.6-litre turbo petrol

4 BMW 1.5-litre three-cylinder turbo petrol

5 Ford 1.5-litre turbo

6 Fiat Chrysler 1.75-litre DI turbo

1.8-2.0 litre arasi

1 Mercedes-AMG 2-litre turbo

2 Audi 2-litre four-cylinder TFSI

3 BMW 2-litre twin-turbo four-cylinder diesel

4 Volvo 2-litre turbocharger supercharger four-cylinder

5 Volkswagen 2-litre TDI

6 BMW 2-litre twin-turbo four-cylinder petrol

2.0-2.5 litre arasi

1 Audi 2.5-litre five-cylinder turbo

2 Mazda 2.2-litre diesel

3 Ford 2.3-litre turbo

4 Mercedes-benz 2.1-litre CDI

5 Mercedes-Benz 2.1-litre electric-diesel hybrid

6 Subaru 2.5-litre turbo

2.5-3.0 litre arasi

1 BMW M 3-litre twin-turbo six-cylinder

2 BMW 3-litre twin-turbo six-cylinder

3 Porsche 2.7-litre boxer

4 BMW 3-litre twin-turbo diesel six-cylinder

5 BMW M 3-litre tri-turbo diesel six-cylinder

6 Volkswagen 3-litre V6 TDI

3.0-4.0 litre arasi

1 McLaren 3.8-litre twin-turbo V8

2 Mercedes-AMG 4-litre biturbo V8

3 Porsche 3.8-litre boxer

4 Ferrari 3.9-litre biturbo V8

5 Audi 4-litre TFSI

6 Porsche 3.8-litre boxer turbo

4 litre ustu

1 Ferrari 4.5-litre V8

2 Ferrari 6.3-litre V12

3 Mercedes-AMG 5.5-litre V8 turbo

4 BMW M 4.4-litre twin-turbo V8

5 Jaguar Land Rover 5-litre supercharged V8

6 Fiat Chrysler 6.2-litre supercharged V8

Cevreci motorlar

1 Tesla full-electric powertrain

2 BMW 1.5-litre three-cylinder electric-gasoline hybrid

3 BMW full-electric powertrain

4 Volkswagen 1.4-litre TSI electric-gasoline hybrid

5 Ford 999cc three-cylinder turbo

6 BMW 647cc two-cylinder electric-gasoline range-extender

Performans motorlari

1 Ferrari 4.5-litre V8

3 Porsche 3.8-litre boxer

4,Ferrari 6.3-litre V12

5 McLaren 3.8-litre twin-turbo V8

6 Fiat Chrysler 6.2-litre supercharged V8

Yeni motorlar

3 Ferrari 3.9-litre biturbo V8

4 Volvo 2-litre turbocharger supercharger four-cylinder

5 Volkswagen 1.4-litre TSI electric-gasoline hybrid

6 General Motors 999cc three-cylinder turbo

rfncskn dedi:
@silvershadow hocam saol  klimayı çözdüm gibi..birde volkswagenim.com da tc kimlik ve dogum gunumu giriyorum kontrol edin dıyor..bu siteye aracı nasıl tanıtıcaz ki...oldu ya 1 yıl sonra randevu alıcaz sırf bu yuzden alamayabiliriz..anlamadım bu işten birşey..
Aynısını bana da yaptı hocam tc no ile dogum tarihi uyuşmuyor diyor
Merhaba, maalesef aracı aldığımdan beri ben de volkswagenim.com sitesine aracımı tanıtamıyorum. VW müşteri hizmetlerini aradığımda MERNİS sistemindeki sorunlardan dolayı TC Kimlik No - doğum tarihi eşleştirmesinde hata oluştuğunu ve bu durumda fazla sayıda kullanıcı olduğunu belirttiler. Umarım düzeltirler.

Fiyatlara baktım eğer arabayı almasaydım eminim şu anda bu fiyatlara hayatta alamazdım aldığımdada çok zorlandım insan yeri geliyor 1000 tl yi bile arıyor ben aldığımda 81100 du 1.6 tdi highline yüzde 3 indirim kampanyası ve bayi indirimi vardı şu anda 84300 olmuş ve 110 hp ler 85700  >:

firemage dedi:
Selamlar Herkese,

Silvershadow bu siteye iş yerinden girebiliyor olmak güzel :)

Benim almayı planladığım aracın son hali şöyle.

Fikirlerin nedir?

Aracı en düşük donanım seçiyorum ki bütçeyi aşmayayım.

1.2 Midlineplus DSG Benzinli

ACC (Adaptive Cruise Control)

Dijital Klima (Klimatronik)

Çok Fonksiyonlu Direksiyon

Xenon Far (Basic)

Highline Multimedia + Geri Görüş Kamerası

Şerit takip sistemi eklenmiyormuş Midlineplus'a o yüzden onu çıkarttım.

Böyle bir araç için düşüncelerin nelerdir?

Çok teşekkürler.
Değerli Hocam;

uzantısında "forum" yazmadığı için işyerlerindeki kısıtlama kelimeleri arasında yer almıyor. Bu nedenle giriş yapmada sorun yaşanmayacaktır.

1.2 Midline plus DSG ...67.400 TL

ACC ... 1.868 TL

Dijital Klima ...............................Çift Bölgeli tam otomatik klima................................................................    354 TL

Çok Fonksiyonlu Direksiyon....Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon...1.533 TL

Xenon Far (Basic)......................Bi-Xenon "Basic" ön Farlar...........................................................................1.710 TL

Highline Multimedia................ Composition Media(Mevcut Composition Media farkı düşüldü).........    982 TL

Geri Görüş Kamerası.................Geri Park Kamerası........................................................................................    610 TL

Paralel Park Assist... 2.018 TL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toplam 76. 475 TL.

*Dijital Klima (klimatronik) yani listedeki adıyla Çift Bölgeli tam otomatik klima benim hiç mi hiç işime yaramayan bir özellik. Şahsen Bu özellik olmayabilirdi diyebileceğim nadir özelliklerden biridir. Size bunun yerine biraz daha fark ödeyerek elektrikli katlanır yan aynalar (872 TL) almanızı öneririm.

*Aracınızda  DSG olması nedeniyle sizin yazdığınız "Çok Fonksiyonlu deri Direksiyon" yerine "Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon" olması gerekecektir.

Dolayısıyla 1.278 TL yerine 1.533 TL ödeme yapmanız gerekecek.

*Bana kalırsa size mutlaka park sensörü gerekli.

İlk altı ay içerisinde yapacağınız ufak çaplı çarpma, sürtme, dokunmaların maliyeti park sensörlerinin 1488 TL'lik maliyetini aşabilir. Ama daha önemlisi can sıkar. Bu nedenle "ön ve arkada park sensörleri" zevkten ziyade zorunluluk olarak düşünülmeli. Fakat öte yandan 1.488 TL vererek ön ve arkada park sensörleri yerine üzerine 530 TL fark ödeyerek 2.018 TL'ye paralel park assist alarak hem daha geniş ölçekli "sürüş yolu göstergesi"ne hem 8 yerine 12 park sensörü sayesinde daha hassas algılamaya hem de otomatik dikey ve paralel kendi kendine park etme ile park yerinden çıkma özelliğine de sahip olacaksınız.

Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon farkına 1500 lira fark ödeyerek ambiyans aydınlatma, statik dönüş farları özelliğine sahip sis farları ile yanal yükseltili ve güderi kısımlara sahip spor koltuklara sahip olabilirsiniz.

Son olarak DSG zorunlu değilse manuele geçerek Highline fiyatını bulan bu araç yerine dolu bir Comfortline veya düz manuel  Highline alınabilir bu fiyata..

silvershadow dedi:
koltuk kılıfı olarak ben şu ürünü aldım

http://www.otoaksesuarci.com/oto-kilif/bod-vw-golf-7-koltuk-koruyucu-bej-2012-2015-p8274_d243

modele özel hazırlıyorlar , başka ürünler de denedim. araçlarımızda sırt kısmı derin oldugu için yanları  kapatamıyorlardı. bu ürün tam oturuyor öneririm.
Değerli Hocam;

Bunu gerçekten de beğendim.

Koltuklardaki airbag'lerin açılımını engellemeyeceğine emin olduğumuz bir seçenek olur.

Sizden rica etsem bu ürünü aldıktan sonra aksesuar kısmına "koltuk kılıfı/örtüsü "başlığı açarak görsellerini eklemeniz mümün olur muydu?
tabiki murat bey seve seve  :'( ürün elimde çektikten sonra yüklerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
selam

5,8'' media ile 6,5'' media özellik bakımından aynı mı abiler.

msk_sansal dedi:
selam

Çözünürlüğü saymazsak aynı gibiler. Extra bir özellik ben göremedim.

msk_sansal dedi:
selam

Ekran boyutları haricinde 5.8 inch ekranlı Composition media ile 6.5 inch composition media arasında 4 kat daha yüksek çözünürlüğe sahip olması (http://www.netcarshow.com/volkswagen/2015-passat/) , daha hızlı ve yüksek kapasiteli işlemciye sahip olması gibi farkları yanında henüz standart olarak bulunacakları kesinleşmeyen mirror link ve resim gösterme dışında herhangi bir fark ya da ekstra bir özellik bulunmuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
5.8 / 6.5 çokta farketmez boyut olarak ekstra özellik yoksa çokta üzülmeyim o zaman.

Herkese merhaba.uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bundan büyük haz duyuyorum.11 Mayıs itibari ile 1.2 Comfortline sürüş konfor paketli golf sahibiyim.burdan okuduğum birçok bilgi sayesinde baya bir donanım sahibi oldum diyebilirim.bunun için bu sitede emeği geçen herkese kendi adıma sonsuz teşekkür ederim.

Öğrenmek istediğim bişey var.bugün aşırı yağan yağmur sebebiyle sileceklerimi çalıştırdım.fakat dikkatimi birşey çekti.araba normal hızında giderken silecekler belli bir aralıkta seri bir şekilde çalışıyordu.yavaslayip durduğumda silecek de yavaşlayıp daha düşük seviyede çalışmaya başladı. Sonra hizlandigimda yeniden hızlandı.eger bir bozukluk yoksa bu bir özellik diye düşünüyorum

msk_sansal dedi:
selam

Sanırım kayda değecek bir tek boyut farkı var bir de mirrorlink denen bir eşleştirme durumu söz konusu ama nedir ne değildir ne kadar etkili kullanılır gelince göreceğiz

6.5 composition media....

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

silvershadow dedi:
Selamlar Herkese,

Silvershadow bu siteye iş yerinden girebiliyor olmak güzel :)

Benim almayı planladığım aracın son hali şöyle.

Fikirlerin nedir?

Aracı en düşük donanım seçiyorum ki bütçeyi aşmayayım.

1.2 Midlineplus DSG Benzinli

ACC (Adaptive Cruise Control)

Dijital Klima (Klimatronik)

Çok Fonksiyonlu Direksiyon

Xenon Far (Basic)

Şerit takip sistemi eklenmiyormuş Midlineplus'a o yüzden onu çıkarttım.

Böyle bir araç için düşüncelerin nelerdir?

Çok teşekkürler.
Değerli Hocam;

uzantısında "forum" yazmadığı için işyerlerindeki kısıtlama kelimeleri arasında yer almıyor. Bu nedenle giriş yapmada sorun yaşanmayacaktır.

1.2 Midline plus DSG ...67.400 TL

ACC ... 1.868 TL

Dijital Klima ...............................Çift Bölgeli tam otomatik klima................................................................    354 TL

Çok Fonksiyonlu Direksiyon....Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon...1.533 TL

Xenon Far (Basic)......................Bi-Xenon "Basic" ön Farlar...........................................................................1.710 TL

Highline Multimedia................ Composition Media(Mevcut Composition Media farkı düşüldü).........    982 TL

Geri Görüş Kamerası.................Geri Park Kamerası........................................................................................    610 TL

Paralel Park Assist... 2.018 TL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toplam 76. 475 TL.

*Dijital Klima (klimatronik) yani listedeki adıyla Çift Bölgeli tam otomatik klima benim hiç mi hiç işime yaramayan bir özellik. Şahsen Bu özellik olmayabilirdi diyebileceğim nadir özelliklerden biridir. Size bunun yerine biraz daha fark ödeyerek elektrikli katlanır yan aynalar (872 TL) almanızı öneririm.

*Aracınızda  DSG olması nedeniyle sizin yazdığınız "Çok Fonksiyonlu deri Direksiyon" yerine "Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon" olması gerekecektir.

Dolayısıyla 1.278 TL yerine 1.533 TL ödeme yapmanız gerekecek.

*Bana kalırsa size mutlaka park sensörü gerekli.

İlk altı ay içerisinde yapacağınız ufak çaplı çarpma, sürtme, dokunmaların maliyeti park sensörlerinin 1488 TL'lik maliyetini aşabilir. Ama daha önemlisi can sıkar. Bu nedenle "ön ve arkada park sensörleri" zevkten ziyade zorunluluk olarak düşünülmeli. Fakat öte yandan 1.488 TL vererek ön ve arkada park sensörleri yerine üzerine 530 TL fark ödeyerek 2.018 TL'ye paralel park assist alarak hem daha geniş ölçekli "sürüş yolu göstergesi"ne hem 8 yerine 12 park sensörü sayesinde daha hassas algılamaya hem de otomatik dikey ve paralel kendi kendine park etme ile park yerinden çıkma özelliğine de sahip olacaksınız.

Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon farkına 1500 lira fark ödeyerek ambiyans aydınlatma, statik dönüş farları özelliğine sahip sis farları ile yanal yükseltili ve güderi kısımlara sahip spor koltuklara sahip olabilirsiniz.

Son olarak DSG zorunlu değilse manuele geçerek Highline fiyatını bulan bu araç yerine dolu bir Comfortline veya düz manuel  Highline alınabilir bu fiyata..
Günaydın Herkese,

@silvershadow

Teşekkürler detaylar için.

Şimdi son durum şöyle:

Ben bir yerden aşağıdaki araç için fiyat aldım.

1.2 comfortline DSG - Beyaz

ACC

Şerit Takip Asistanı

Bu araç için ne diyorsunuz?

ACC'yi mutlaka alacağım ama şerit takip asistanı belki çıkartılabilir.

76.514 TL fiyat verildi. İndirim yapamıyoruz dendi. Sipariş olduğu için dendi.

Araç geldi diyelim. Fiyat da aynı kaldı diyelim. Hiç indirim yapmazlar mı bu fiyattan?

Çok teşekkürler.

Geri
Üst Alt