Selamlar Herkese,
Silvershadow bu siteye iş yerinden girebiliyor olmak güzel
Benim almayı planladığım aracın son hali şöyle.
Fikirlerin nedir?
Aracı en düşük donanım seçiyorum ki bütçeyi aşmayayım.
1.2 Midlineplus DSG Benzinli
ACC (Adaptive Cruise Control)
Dijital Klima (Klimatronik)
Çok Fonksiyonlu Direksiyon
Xenon Far (Basic)
Highline Multimedia + Geri Görüş Kamerası
Şerit takip sistemi eklenmiyormuş Midlineplus'a o yüzden onu çıkarttım.
Böyle bir araç için düşüncelerin nelerdir?
Çok teşekkürler.
Değerli Hocam;
uzantısında "forum" yazmadığı için işyerlerindeki kısıtlama kelimeleri arasında yer almıyor. Bu nedenle giriş yapmada sorun yaşanmayacaktır.
1.2 Midline plus DSG ...67.400 TL
ACC ... 1.868 TL
Dijital Klima ...............................Çift Bölgeli tam otomatik klima................................................................ 354 TL
Çok Fonksiyonlu Direksiyon....Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon...1.533 TL
Xenon Far (Basic)......................Bi-Xenon "Basic" ön Farlar...........................................................................1.710 TL
Highline Multimedia................ Composition Media(Mevcut Composition Media farkı düşüldü)......... 982 TL
Geri Görüş Kamerası.................Geri Park Kamerası........................................................................................ 610 TL
Paralel Park Assist... 2.018 TL
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toplam 76. 475 TL.
*Dijital Klima (klimatronik) yani listedeki adıyla Çift Bölgeli tam otomatik klima benim hiç mi hiç işime yaramayan bir özellik. Şahsen Bu özellik olmayabilirdi diyebileceğim nadir özelliklerden biridir. Size bunun yerine biraz daha fark ödeyerek elektrikli katlanır yan aynalar (872 TL) almanızı öneririm.
*Aracınızda DSG olması nedeniyle sizin yazdığınız "Çok Fonksiyonlu deri Direksiyon" yerine "Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon" olması gerekecektir.
Dolayısıyla 1.278 TL yerine 1.533 TL ödeme yapmanız gerekecek.
*Bana kalırsa size mutlaka park sensörü gerekli.
İlk altı ay içerisinde yapacağınız ufak çaplı çarpma, sürtme, dokunmaların maliyeti park sensörlerinin 1488 TL'lik maliyetini aşabilir. Ama daha önemlisi can sıkar. Bu nedenle "ön ve arkada park sensörleri" zevkten ziyade zorunluluk olarak düşünülmeli. Fakat öte yandan 1.488 TL vererek ön ve arkada park sensörleri yerine üzerine 530 TL fark ödeyerek 2.018 TL'ye paralel park assist alarak hem daha geniş ölçekli "sürüş yolu göstergesi"ne hem 8 yerine 12 park sensörü sayesinde daha hassas algılamaya hem de otomatik dikey ve paralel kendi kendine park etme ile park yerinden çıkma özelliğine de sahip olacaksınız.
Direksiyondan tiptronik kontrollü çok fonksiyonlu deri direksiyon farkına 1500 lira fark ödeyerek ambiyans aydınlatma, statik dönüş farları özelliğine sahip sis farları ile yanal yükseltili ve güderi kısımlara sahip spor koltuklara sahip olabilirsiniz.
Son olarak DSG zorunlu değilse manuele geçerek Highline fiyatını bulan bu araç yerine dolu bir Comfortline veya düz manuel Highline alınabilir bu fiyata..