Orada görünen düğmeyi kart yardımı ile itince çıkmıyor mu hocam. Çok ilginç.yenerhoca dedi:
Orada görünen düğmeyi kart yardımı ile itince çıkmıyor mu hocam. Çok ilginç.yenerhoca dedi:
Sevindim hallolmasına. Tek başınıza yaptıysanız büyük başarı hocamyenerhoca dedi:@yusuf
oldu hocam hallettim kafalık demirlerinin iki tarafında da var o düğmeden aynı anda ikisine birden baskı uygulamanız gerekiyor tabi bir yandanda kafalığı yukarı çekmeniz
tesekkurler ustat, olay farkli yerlere gidiyor bu durumda.silvershadow dedi:Değerli Hocam,yani harita genel komutanligına gitmesi gibi birsey yok mu artık?Değerli Hocam,navigasyonlu arac icin sanırım harita genel komutanlıgının da onayı gerekiyormus, arac gelmis ancak harita onayı icin harita genel komutanligina gidecekmis. burdaki onay tahmini ne kadar suruyor arkadaslar bilgisi olan var mı? bekleme suresi cok surer mi? navigasyonlu arac siparisi verip deneyimleyen oldu mu
DH'da da sordum burda daha gercekci cevaplar gelecegini biliyorum.
Artık navi modülünü ayrı getiriyorlar. Araç size teslim edildikten 2 veya 3 hafta sonra servise uğrayıp taktırıyorsunuz.
Biraz daha detaylandırayım.
İlk navigasyon sistemi olan araçlar geldiğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti haritalarda yokmuş ve bu ada tamamen Cyprus olarak yer alıyormuş. Bu durumun düzeltmesi için üretici firma ile yapılan yazışmalar sonrası yaptırım olarak gümrükteki navigasyon sistemi olan araçların muayeneden geçirilmemesi yoluna gidilmiş.
İthalatçı firma da çözüm olarak navigasyon sistemi olan araçların muayeneden geçmesi için navi modülünü ayrı olarak sonradan gönderip serviste taktırma yolunu bulmuşlar.
Dolayısıyla evet navigasyon sistemi olan araçlar üzerinde navigasyon modülü olmadan getiriliyor.
En kötü olasılıklar ise şunlar olabilir:
Bayiniz bir zam beklentisine girmişse veya aracınızın taşıması esnasında bir hasar oluşmuşsa tamirat için zaman gerekliyse veya yetkililer uyanmış ve yapılan sonradan navi modülü takma uygulamasını önlemek için buna uygun cihazı sahip bütün araçları gümrükten geçirmiyor olabilir.
fotoğraf yüklemeyi bilsem atacağımyusuf dedi:
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/otomind-luks-oto-minderi-md-104-170169451yusuf dedi:
Corollayi aldıktan sonra tüp taktiracak ondan sonra bu araba iyi çekmiyor diyecek.ahmet3976 dedi:@silvershadow
Gittik öğlenden sonra ikisinede Alsancak ta golf için test sürüşü yaptık ama dizel otomatikti araç 2 içinde fiyat aldık ÖTV siz golf 1.4 tsi Comfortline opsiyonsuz 43.5
Passat yine aynı donanım motor cam tavan opsiyonu ile 68 bin dedi galiba test sürüşü 1 turdan ibaret oldu bayinin etrafını dolaştık bitti sonra arkadaş ısrarla corolla için toyota bayisine gidelim dedi en 1.6 benzinli otomatik premium donanım corollaya indirimle 50 bin tl fiyat verdiler en full oluyormuş test sürüşündede çok güzel kandırdı arkadaşı ben biraz ısrar ettim ama fazla zorlamadım anlaştı alacak corollayı.
Değerli Hocam;the_dr dedi:koltuk kılıfı olarak ben şu ürünü aldım
http://www.otoaksesuarci.com/oto-kilif/bod-vw-golf-7-koltuk-koruyucu-bej-2012-2015-p8274_d243
modele özel hazırlıyorlar , başka ürünler de denedim. araçlarımızda sırt kısmı derin oldugu için yanları kapatamıyorlardı. bu ürün tam oturuyor öneririm.
Değerli Hocam;virtus dedi:tesekkurler ustat, olay farkli yerlere gidiyor bu durumda.
navigasyon sistemi olan araçlar üzerinde navigasyon modülü olmadan getirilmesi ve bunun solenmemesi garip, bunu ST'ye soruyorum simdi. bana harita incelemesi icin harita genel komutanligina gidecegi soylendi yani navi modullu geldigi ve kontrol edilecegini cıkarmistim bende burdan. arac turkiyeye geleli 2 gun oldu gerci, gemi takipten bakmıstım. ama navi modulunun sonradan takılması hos degil bence sıfır aracta sök-tak olacak sonucta yanılıyormuyum?