ANA KONU

reko dedi:
@silvershadow hocam saol  klimayı çözdüm gibi..birde volkswagenim.com da tc kimlik ve dogum gunumu giriyorum kontrol edin dıyor..bu siteye aracı nasıl tanıtıcaz ki...oldu ya 1 yıl sonra randevu alıcaz sırf bu yuzden alamayabiliriz..anlamadım bu işten birşey..
Aynısını bana da yaptı hocam tc no ile dogum tarihi uyuşmuyor diyor

rfncskn dedi:
@silvershadow hocam saol  klimayı çözdüm gibi..birde volkswagenim.com da tc kimlik ve dogum gunumu giriyorum kontrol edin dıyor..bu siteye aracı nasıl tanıtıcaz ki...oldu ya 1 yıl sonra randevu alıcaz sırf bu yuzden alamayabiliriz..anlamadım bu işten birşey..
Aynısını bana da yaptı hocam tc no ile dogum tarihi uyuşmuyor diyor
Servise ilk gidişte kayıt açıyorlar, daha sonra aktif oluyormuş. ST öyle demişti.

SATURNUS2015 dedi:
buradan e posta ve şifreyle giriş yapıyor.

https://binekarac.vw.com.tr/Volkswagenim/Giris.aspx=?IsService=1
orda sıkıntı yok aracım kısmında aracı tanıtamıyoruz..arkadasda denedı onunda olmadı..yukarıdaki arkadasın açıklaması mantıklı geldı ılk servıste kayıt yapacaklar sanırım..

Günaydın bu gün arkadaş için Vosmer e golf yada passat bakmaya gidiyoruz tanıdığınız ilgilenecek biri varsa sevinirim.

ahmet3976 dedi:
Günaydın bu gün arkadaş için Vosmer e golf yada passat bakmaya gidiyoruz tanıdığınız ilgilenecek biri varsa sevinirim.
Yeni passat çok şahane :) İyice inceleyin.

navigasyonlu arac icin sanırım harita genel komutanlıgının da onayı gerekiyormus, arac gelmis ancak harita onayı icin harita genel komutanligina gidecekmis. burdaki onay tahmini ne kadar suruyor arkadaslar bilgisi olan var mı? bekleme suresi cok surer mi? navigasyonlu arac siparisi verip deneyimleyen oldu mu:(

DH'da da sordum burda daha gercekci cevaplar gelecegini biliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ahmet3976 dedi:
Değerli Hocam,

şimdiden Hayırlı olmasını diliyorum.

Satış kısmında hatırlamak istemediğim olumsuz anılarım var. Hem Alsancak hem de Gaziemir şubesinde. Ama servis derseniz işinin ehli ve gayretli bir iki arkadaş sayabilirim size Gaziemir den

virtus dedi:
navigasyonlu arac icin sanırım harita genel komutanlıgının da onayı gerekiyormus, arac gelmis ancak harita onayı icin harita genel komutanligina gidecekmis. burdaki onay tahmini ne kadar suruyor arkadaslar bilgisi olan var mı? bekleme suresi cok surer mi? navigasyonlu arac siparisi verip deneyimleyen oldu mu:(

Değerli Hocam,

Artık navi modülünü ayrı getiriyorlar. Araç size teslim edildikten  2  veya 3 hafta sonra servise uğrayıp taktırıyorsunuz.

silvershadow dedi:

Değerli Hocam,

Artık navi modülünü ayrı getiriyorlar. Araç size teslim edildikten  2  veya 3 hafta sonra servise uğrayıp taktırıyorsunuz.
yani harita genel komutanligına gitmesi gibi birsey yok mu artık?

Arkadaşlar merhabalar;

Doğru yer burası mıdır açıkçası tam emin olamadım ama hepinize bir uyarıda bulunmak istedim.

11/05/2015 tarihinde aracımı 15.000 km bakımı için Doğuş oto Kartal' a bıraktım. Standart bakım haricinde aracın müzik çalarında arıza vardı. Kanallar atlayarak değişiyordu. Bana işlem için Almanya ile görüşmeleri gerektiğini ve haber vereceklerini söylediler ve 08/06/2015 tarihinde garanti içi yeni teyp verileceğini belirtip servise çağırdılar ve sabah aracımı bıraktım akşam üzeri servise gidip aracı teslim aldım. Yola çıktığımda navigasyonuma baktım ki aracımda yok. Servise hemen geri döndüm ve bunu beyan ettim. Aracımda navigasyon olduğunu ve bu navigasyonun aracımda olmadığını beyan ettim. Ancak servis danışmanı arkadaş bu güne kadar her aramamda bana geri döneceğini bilgi vereceğini söylese de geri dönmedi ve beni hiç bir şekilde bilgilendirmedi. Bu servis danışmanı arkadaş bana daha önce servise bıraktığım aracımla da ilgili bazı işlemlerde döneceğim dese de dönmedi. Çok ilgisiz bir kişilik. Bilginiz olsun aracınızı teslim ederken kesinlikle ve kesinlikle Navigasyon vb şeyler araçta bırakmayın. Servis danışmanlarından Tolga bey ile iş yaparken çok dikkatli olun zira arkadaşın bilgilendirme veya verdiği sözleri tutmama gibi bir psikolojik sorunu var. Halen araştırılıyor olması ve geri dönüp bilgilendirmemeleri devam etmektedir. Servise giden arkadaşlara duyurulur.

bakus99 dedi:
Arkadaşlar merhabalar;

Doğru yer burası mıdır açıkçası tam emin olamadım ama hepinize bir uyarıda bulunmak istedim.

11/05/2015 tarihinde aracımı 15.000 km bakımı için Doğuş oto Kartal' a bıraktım. Standart bakım haricinde aracın müzik çalarında arıza vardı. Kanallar atlayarak değişiyordu. Bana işlem için Almanya ile görüşmeleri gerektiğini ve haber vereceklerini söylediler ve 08/06/2015 tarihinde garanti içi yeni teyp verileceğini belirtip servise çağırdılar ve sabah aracımı bıraktım akşam üzeri servise gidip aracı teslim aldım. Yola çıktığımda navigasyonuma baktım ki aracımda yok. Servise hemen geri döndüm ve bunu beyan ettim. Aracımda navigasyon olduğunu ve bu navigasyonun aracımda olmadığını beyan ettim. Ancak servis danışmanı arkadaş bu güne kadar her aramamda bana geri döneceğini bilgi vereceğini söylese de geri dönmedi ve beni hiç bir şekilde bilgilendirmedi. Bu servis danışmanı arkadaş bana daha önce servise bıraktığım aracımla da ilgili bazı işlemlerde döneceğim dese de dönmedi. Çok ilgisiz bir kişilik. Bilginiz olsun aracınızı teslim ederken kesinlikle ve kesinlikle Navigasyon vb şeyler araçta bırakmayın. Servis danışmanlarından Tolga bey ile iş yaparken çok dikkatli olun zira arkadaşın bilgilendirme veya verdiği sözleri tutmama gibi bir psikolojik sorunu var. Halen araştırılıyor olması ve geri dönüp bilgilendirmemeleri devam etmektedir. Servise giden arkadaşlara duyurulur.
Teşekkürler hocam. Burası her soru için doğru yer ;)

Hepimizin başına gelmez böyle birşey. Size denk gelmiş kötü niyetli bir işçi. Renault clio'da başıma hiç gelmedi böyle birşey.

virtus dedi:

Değerli Hocam,

yani harita genel komutanligına gitmesi gibi birsey yok mu artık?
Değerli Hocam,

Biraz daha detaylandırayım.

İlk navigasyon sistemi olan araçlar geldiğinde  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti haritalarda yokmuş ve bu ada tamamen Cyprus olarak yer alıyormuş. Bu durumun düzeltmesi için üretici firma ile yapılan yazışmalar sonrası yaptırım olarak gümrükteki  navigasyon sistemi olan araçların muayeneden geçirilmemesi yoluna gidilmiş.

İthalatçı firma da çözüm olarak navigasyon sistemi olan araçların muayeneden geçmesi için navi modülünü ayrı olarak sonradan gönderip serviste taktırma yolunu bulmuşlar.

Dolayısıyla evet navigasyon sistemi olan araçlar üzerinde navigasyon modülü olmadan getiriliyor.

En kötü olasılıklar ise şunlar olabilir:

Bayiniz bir zam beklentisine girmişse veya aracınızın taşıması esnasında bir hasar oluşmuşsa tamirat için zaman gerekliyse veya yetkililer uyanmış ve yapılan sonradan navi modülü takma uygulamasını önlemek için  buna uygun cihazı sahip bütün araçları gümrükten geçirmiyor olabilir.

Geri
Üst Alt