ANA KONU

cengineer06 dedi:
Arkadaşlar aracın nazarlığı apartmanın otoparkında yapmışlar. Çok sövdüm fakat elden birşey gelmiyor.

Bu boya kalkmasına ne yapabilirim?
Hocam ayna kaplayın. ;) siyah çok yakisacaktir.

Arkadaşlar yaz geldi aracın içi binmediğimiz zamanlar epey sıcak oluyor hali ile.Bundan önceki aracım Golf 6 da anahtarlıktan kapa açmaya uzun süreli bastığımız zaman dört cam otomatik açılıyordu.Dolayısı ile binmeden içi serinliyordu.Şuanki  aracımda denedim olmadı.Bunun için bir ayar var mıdır acaba? Teşekkürler..

İkinci el araçlara bakıyorum da Highline yazanların %80'i Comfortline  :-

BF109 dedi:
Arkadaşlar yaz geldi aracın içi binmediğimiz zamanlar epey sıcak oluyor hali ile.Bundan önceki aracım Golf 6 da anahtarlıktan kapa açmaya uzun süreli bastığımız zaman dört cam otomatik açılıyordu.Dolayısı ile binmeden içi serinliyordu.Şuanki  aracımda denedim olmadı.Bunun için bir ayar var mıdır acaba? Teşekkürler..
Hocam media dan araç ayarlarından / açma kapa menusune girip ordan cam kumandasından ister sadece sürücü camı ister 4 camı açma seçeneğini seçmeniz yeterli sonra aracı açarken açma tuşuna 2 defa basıp 2. cide basılı tutup camlar açılana kadar basıp bırakmıyorsunuz taki tam açışalana kadar. 2. de bastığınızda ne kadar basarsanız okadar kademeli açar.

Ekli dosyayı görüntüle 356

@yusuf Hocam çok güzel tavsiye, fakat modifiyeye başlarsam kendimi tutamam devamı gelir  :D

O nedenle rötüşla kapattırmayı düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Redline dedi:
Hocam media dan araç ayarlarından / açma kapa menusune girip ordan cam kumandasından ister sadece sürücü camı ister 4 camı açma seçeneğini seçmeniz yeterli sonra aracı açarken açma tuşuna 2 defa basıp 2. cide basılı tutup camlar açılana kadar basıp bırakmıyorsunuz taki tam açışalana kadar. 2. de bastığınızda ne kadar basarsanız okadar kademeli açar.
Çok teşekkürler sayın Redline hallettim az önce dediğiniz şekilde..

SATURNUS2015 dedi:
car - ayarlar menüsü - açma ve kapama- konforlu açma kısmını aktif hale getirmeniz lazım hocam ilk önce. bir kontrol edin açık mı?

XvjG0o.jpg
Çok teşekkürler üstad halledebildim,eksik olmayın...

Silvershadow hocama teşekkürlerimle:

C sınıfı hatchback-benzinli-otomatik araç almak için işe koyulduğumda bir araç belirledim, fakat makyajlısı Temmuzda geleceği için beklemede idim.

Bu sırada donanımhaber golf forumunda rastladığım hocamın orada yazdığı tavsiyeleri doğrultusunda aşağıdaki aşamalardan geçerek kararımı değiştirdim.

Her aşamada beyaz renk olmak üzere;

Golf 7 1.2 TSİ DSG Comfortline

Golf 7 1.4 TSİ DSG Comfortline ve birkaç opsiyon

Golf 7 1.4 TSİ DSG Highline ve sürücü profil seçimi

Ve enson bugün LED Gündüz farları ilavesi

Sonuç: Mutluyum ve doğrusunu yaptığım düşüncesindeyim.

Teşekkürler.

Not: Bu süreçte Euro 6 motor ve 6.5 inç media işin tatlı süprizi oldu.

aydancan dedi:
Silvershadow hocama teşekkürlerimle:

C sınıfı hatchback-benzinli-otomatik araç almak için işe koyulduğumda bir araç belirledim, fakat makyajlısı Temmuzda geleceği için beklemede idim.

Bu sırada donanımhaber golf forumunda rastladığım hocamın orada yazdığı tavsiyeleri doğrultusunda aşağıdaki aşamalardan geçerek kararımı değiştirdim.

Her aşamada beyaz renk olmak üzere;

Golf 7 1.2 TSİ DSG Comfortline

Golf 7 1.4 TSİ DSG Comfortline ve birkaç opsiyon

Golf 7 1.4 TSİ DSG Highline ve sürücü profil seçimi

Ve enson bugün LED Gündüz farları ilavesi

Sonuç: Mutluyum ve doğrusunu yaptığım düşüncesindeyim.

Teşekkürler.

Not: Bu süreçte Euro 6 motor ve 6.5 inç media işin tatlı süprizi oldu.
Güzel seçim. Bügün alacak olsam tercihim tam olarak bu araç olurdu.

Güncel 1.2 ve 1.4 stok bilgisi arkadaşlar. Elde kalan son eski sürüm araçlar olabilirler.

Tıkla :)

Jetta forumlarına bakıyorum arada adamlar tarafsız gerçekten de :) Bagaj lazımsa jetta yoksa golf diyorlar.

Kalite ve işçiliğin farkındalar.

yaw arkadaslar ben bu klimayı çözemedim..diyelim soför tarafını açıp diğer tarafı kapamak istiyrum ne yapmam lazım ..yada söforu kapayıp yolcuyu acmak için ne yapıcam..arka tarafı kapamayı çözdüm arka düğmeden kapanıyor ön tarafı çözemedim..

reko dedi:
yaw arkadaslar ben bu klimayı çözemedim..diyelim soför tarafını açıp diğer tarafı kapamak istiyrum ne yapmam lazım ..yada söforu kapayıp yolcuyu acmak için ne yapıcam..arka tarafı kapamayı çözdüm arka düğmeden kapanıyor ön tarafı çözemedim..
Manuel klima var dert yok  8D

Geri
Üst Alt