ANA KONU

philadelphos dedi:
@silvershadow  Murat hocam paylaştığınız bu listedeki fiyatları motor zammını da ekeyerek tekrar güncellemişler sitede herhalde.
Haklısınız;

Dikkatiniz için teşekkürler. Çünkü Zamlı listenin sağ üstünde yer alan kısma tıklayınca altından Euro 6 yani yeni versiyon motorlu  Golf fiyatlarını da görmek mümkün. Yeni liste böyle olacak... Bu arada %1.45  motor farkı  zammı yapmışlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Rica ederim hocam. Eğer euroda aşırı bir oynama olmazsa 2015 yılı için gelecek olan zamların hepsi geldi artık diyebiliriz herhalde değil mi?

@silvershadow

philadelphos dedi:
Rica ederim hocam. Eğer euroda aşırı bir oynama olmazsa 2015 yılı için gelecek olan zamların hepsi geldi artık diyebiliriz herhalde değil mi?

@silvershadow
Değerli Hocam;

Ben bundan sonrasında beklemiyorum açıkçası.

Beklediğimiz tarihte oldu ama yüksek fiyatlı araçlarda 1400 TL'ye kadar artmış...

Ama Euro'da aşırı oynama olursa yansıtmaları kaçınılmaz.

Bir dost 1.8 zamdan daha bahsetti ama sanırım bahsedilen zam bu.

@silvershadow    ohooo ben daha sipariş bile veremeden bu kaçıncı zam...

şu güneşli günlerde yıllık iznime Golfümle gitmek isterdim. hemde cam tavanı açarak püfür püfür  X(

Önceden ev alıp  kar ile satmak revaçtaydı şimdi golf alıp satmak olacak heralde  s=s15

Vay arkadaş azıcık girmedim neler dönmüş.  8| 73400+3800: 77200 oldu araba. St 73700 olan aracı 70 Yaparım demişti. Buna ne der çok merak ediyorum. En azından %3 devam gibi

*Bu anahtar alındığında karizma; standart

* Keyif; Sınırsız kilometre garanti

* 280 Alman Aygırı gücünde, çok fonksiyonlu kar küreme aletiyle gazladığımızda, bir kaç yüz bin liralık araçlarını garaja kilitleyen ferrari, porsche sahiplerinin kıskanç bakışları kaçınılmaz

*90 binlik golfe binilir mi? Hiç mi akıl yok bu adamlarda diyenlerce 180 binlik Golf'e bindiğiniz duyulursa çılgınlığınızın tescillenmesi garanti

SATURNUS2015 dedi:
Vay arkadaş azıcık girmedim neler dönmüş.  8| 73400+3800: 77200 oldu araba. St 73700 olan aracı 70 Yaparım demişti. Buna ne der çok merak ediyorum. En azından %3 devam gibi
73.500 der mi. önceki anlaşmaya göre demesi lazım. inş daha düşük derler.
İnşallah. Ne diyeyim. Euro düşerse koz olarak söylerim. Yükseldi 2 defa zam yaptınız. Şimdi de inin o zaman derim  :D

@silvershadow

keşke eski arabamı satmasaydım? Kafayı bozmuş bunlar. ben sipariş ettiğimde araba 58600 dü. Şimdi 61800 bu ne saçmalık. Bu kadar kısa sürede bu kadar zam olur mu? Benim 2 aylık maaşımı adamlar 1 ayda bitirdiler. Hiç hoş değil. Gerçekten kızgınım...

cengineer06 dedi:
Arkadaşlar aracın nazarlığı apartmanın otoparkında yapmışlar. Çok sövdüm fakat elden birşey gelmiyor.

Bu boya kalkmasına ne yapabilirim?
Değerli Hocam;

Öncelikle geçmiş olsun.

Ciddi bir şey gibi gözükmedi bana.

Gitmeden pastayla lekeleri temizleyince geriye kalan pul atmasını küçük bir rötuş ile halledebilirsiniz.

Servise geçerken uğrarsanız rötuş yaparlar.

Rötuş ücretsiz bu arada.

Merak ettim aynalar açıkkken mi kapalıyken mi oldu?

@silvershadow hocam teşekkür ederim. Servise gideyim en kısa zamanda. Ilk kez servise gideceğim bunun için randevu almam gerekir sanıyorum.

Aynalar kapalıydı Hocam gözüm gibi bakıyorum başımıza geliyor.

cengineer06 dedi:
@silvershadow hocam teşekkür ederim. Servise gideyim en kısa zamanda. Ilk kez servise gideceğim bunun için randevu almam gerekir sanıyorum.

Aynalar kapalıydı Hocam gözüm gibi bakıyorum başımıza geliyor.
İlk zamanlar çok nazara geliyoruz hep, umarım bir benzerini yaşamazsınız bir daha..

Rötuş için hasar kaporta bölümüne bağlanıp rötuş için geleceğim demeniz yeterli.

Zaman zaman ellerinde hazırlanmış rötuş boyası olmayabiliyor.

Siz arayınca boya hazır oluyor ve böylece bekletmeden işi bitirip teslim ediyorlar.

silvershadow dedi:

@silvershadow
Değerli Hocam;

Ben bundan sonrasında beklemiyorum açıkçası.

Beklediğimiz tarihte oldu ama yüksek fiyatlı araçlarda 1400 TL'ye kadar artmış...

Ama Euro'da aşırı oynama olursa yansıtmaları kaçınılmaz.

Bir dost 1.8 zamdan daha bahsetti ama sanırım bahsedilen zam bu.
Evet Murat hocam inşallah daha fazla zam yapılmaz da bekleyen arkadaşlar da maddi/manevi sıkıntılara düşmez. :)

Geri
Üst Alt