ANA KONU

yusuf dedi:
yaw arkadaslar ben bu klimayı çözemedim..diyelim soför tarafını açıp diğer tarafı kapamak istiyrum ne yapmam lazım ..yada söforu kapayıp yolcuyu acmak için ne yapıcam..arka tarafı kapamayı çözdüm arka düğmeden kapanıyor ön tarafı çözemedim..
Manuel klima var dert yok  8D
çözemedim bir türlü L0 yazınca kapanıyo dediler uflemeye devam edıyor H yazıncamı kapıyordu çözemedim.. auto vs ayrı bir dert... :D

@reko

Digital klima üzerinden komple kapanmaz hocam sadece 2 bölge arasında belirli derece farklı ısı üfler. Eğer Sadece havayı kesmek istiyorsanız kanalın altındaki düğmeyi çevirerek kapatabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki bu 6.5 inç ekran ve  Euro 6 motordan başka bir değişiklik var mı birde comfortline a opsiyon olarak 6.5 inç alınabilirmi acaba.

Arkadaşlar, Auto Motor Sport dergisi Golf ün 41. Yılına özel olarak düzenlenmiş. Sayıya ulaşabilirsek arşiv için süper olur.

Bulup da alabilenler bilgi verirse sevinirim.

ahmet3976 dedi:
Peki bu 6.5 inç ekran ve  Euro 6 motordan başka bir değişiklik var mı birde comfortline a opsiyon olarak 6.5 inç alınabilirmi acaba.
Benim bildiğim kadarıyla Confortta alınan 5.8 de 6.5 oldu.

yusuf dedi:
inşallah öyledir ama güncel fiyat listesinde opsiyon olarak yine 5.8 görünüyor.

reko dedi:
yaw arkadaslar ben bu klimayı çözemedim..diyelim soför tarafını açıp diğer tarafı kapamak istiyrum ne yapmam lazım ..yada söforu kapayıp yolcuyu acmak için ne yapıcam..arka tarafı kapamayı çözdüm arka düğmeden kapanıyor ön tarafı çözemedim..
Değerli Hocam ben yardımcı olaya çalışayım.

Buradaki fotoğraftan faydalanalım..

En sağdaki SYNC yani sekronize tuşuna basarak ışığı söndüğünde klimanın sürücü tarafındaki kontrolden ısı ayarı her iki tarafı yapamaz. Böylece her iki taraf ayrı ayrı ayarlanabilir.

En sağdaki tuşu saat yönünde çevirirseniz ısıyı yükseltir veya düşürürsünüz. Sıcaklık değeri yandaki mini pencerede yazmakta. Ortadaki yuvarlak tuşu saat yönünde çevirdikçe fan hızını arttırmış oluruz. Auto tuşuna basınca klimayı 1 kez ayarlarsınız ve artık ne zaman ne kadar fan hızıyla çalışacağını kendisi iç sıcaklığa göre belirleyecektir.

Aracınıza her bindiğinizde eğer güneş altında kaldıysa mümkünse uzaktan açma tuşuna basılı tutarak tüm camlaraı açarak içeride sera etkisi nedeniyle ısınan havayı uzaklaştırmış oluruz.

Önce havalandırmayı sonuna kadar açarak camlar açıkken ihavalandırma kanallarında biriken ısınan havadan da kurtulduktan sonra klimayı araç rölantideyken açmalı ve MAX A/C tuşuna basarak en kısa sürede içeriyi serinlettikten sonra aynı tuaşa bastığımızda ilk başta yaptığımız ayara geri dönecektir.

Diyelim ki artık havalandırmaya ihtiyaç duymuyorsunuz. Off tuşuna basarak  Tek tuşla kapatırsınız ve aynı tuşa basınca ilk ayarlı duruma dönecektir.

SETUP tuşu ayrı bir dünya ve gereken bilgilere  buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ahmet3976 dedi:
Ben siparisimi euro 6 ya gecmeden 5.8 verdim st 6.5 gelecegini soyledi bilginize..

Sent from my iPhone using Tapatalk

ahmet3976 dedi:
Değerli Ahmet Hocam;

Aşağıda ekran fotoğrafını görmüş olduğunuz donanım listesinde de görüldüğü gibi 6.5" ekrana sahip Composition Media sadece Highline'da standarttır.

Comfortline standardı halen 5" Composition Color'dur.

Opsiyonel olarak alınabilen eski Highline standardı 5.8" Composition Media'dır.

&.5 " Ekran şimdilik opsiyonel donanım listesinde değil.

Bayiye giden dostlarımızdan birisi yeni donanım listesi paylaşabilir mi?

caparzoni dedi:
Ben siparisimi euro 6 ya gecmeden 5.8 verdim st 6.5 gelecegini soyledi bilginize..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Comfortline a opsiyon 5.8 inç aldınız değil mi.

@silvershadow

Evet Murat hocam gördüm donanım listesinde sadece highline da görünüyor opsiyon listesinde yine 5.8 inç yazıyo inşallah opsiyon da 6.5 inç olur.

Günaydın

VV7n4V.jpg

Madem öyle comfortline daki standart 5 inç ekranda 5.8 olsaymış :/

@silvershadow hocam saol  klimayı çözdüm gibi..birde volkswagenim.com da tc kimlik ve dogum gunumu giriyorum kontrol edin dıyor..bu siteye aracı nasıl tanıtıcaz ki...oldu ya 1 yıl sonra randevu alıcaz sırf bu yuzden alamayabiliriz..anlamadım bu işten birşey..

Geri
Üst Alt