ANA KONU

the_dr dedi:
servislerde orijinal döşeme değişimi gibi hizmetler var mı ?
Değerli Hocam,

Maalesef böyle bir uygulama yapıldığını hiç  duymadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

silvershadow dedi:
Değerli Hocam,

bugün kardeşimin kurşun kalemi cebindeyken araçtan inerken koltuğun yan kısmına -sert kumaş olan kısım- battı ve içinde kırıldı . delikli bir koltukla yaşayacagım o zaman :)

Dostlar varsa tanıdık bildik mümkünse 2014 1.4 DSG satan (2013 de olabilir düşük km'li) haberdar ederseniz sevinirim.

the_dr dedi:
Değerli Hocam,

bugün kardeşimin kurşun kalemi cebindeyken araçtan inerken koltuğun yan kısmına -sert kumaş olan kısım- battı ve içinde kırıldı . delikli bir koltukla yaşayacagım o zaman :)
hocam o tarz ufak tefek şeyleri hatta sökükleri bile ziebart'ın onarıyor olması lazım.

arabanın ilk çizigi dün şantiyede oluştu..nasıl oldu bilmiyorum yaklaşık 1 cm lık çizik oluştu tamponun alt tarafında..çiziği görmek için dikkatlı bakmak lazım gormek ..saglık olsun diyelım nazarlık olarak kalacak arabada..tırnak takılıyor bıraz derin çizik..rotus boyası servisten alabiliyormuyuz...

Bagajı açınca ipli bölmeyi her açıştan sonra düzelterek mi kapatmak gerekli ?

Sürekli unutuyorum ve dikiz aynasının görüşünü engelliyor.

Ben mi yanlış kapatıyorum düşünmeye başladım :)

maniax dedi:
Değerli Hocam,

hocam o tarz ufak tefek şeyleri hatta sökükleri bile ziebart'ın onarıyor olması lazım.
öyleymiş , neyse bu da benim aracın nazarlığı olsun . iç nazar önleyici :)

edit : sonaxda da varmış , bilemiyorum kaş yaparken göz çıkarmasınlar , güvenemiyorum.

Hakan dedi:

Hocam ipleri takılı mı. Ve arka tarafı geçmesi gerek yere geçti mı

@the_dr

Nazarlik olsun derseniz zamanla da gözünüz alisacaksa boşverin büyümeyecek biseyse. Ama daha lüks bi aracım da olsa böyle bisey için ziebarta güvenirdim. Baska kime gidelim ki? :)

reko dedi:
arabanın ilk çizigi dün şantiyede oluştu..nasıl oldu bilmiyorum yaklaşık 1 cm lık çizik oluştu tamponun alt tarafında..çiziği görmek için dikkatlı bakmak lazım gormek ..saglık olsun diyelım nazarlık olarak kalacak arabada..tırnak takılıyor bıraz derin çizik..rotus boyası servisten alabiliyormuyuz...
Değerli Hocam;

Geçmiş olsun..

Rötuş işlemi serviste ücretsiz olarak yapılmaktadır. Ustaların elleri daha yatkın olduğu için serviste daha profesyonel oluyor yapılan iş haliyle..

Bildiğim kadarıyla boya vermiyorlar ama tanışıklığı ilerleten dostlarımız da alabiliyormuş samimiyete binaen..

maniax dedi:
@the_dr

Nazarlik olsun derseniz zamanla da gözünüz alisacaksa boşverin büyümeyecek biseyse. Ama daha lüks bi aracım da olsa böyle bisey için ziebarta güvenirdim. Baska kime gidelim ki? :)
yanık değil delinme oldugu için , küçük bir tığla içe göçen kısmı çıkartmayı deneyeceğim.

boya korumada plastik aksamı korumayan, 6-7 saatlik boya korumayı 2 saatte teslim eden, aracı çekpasla kurutmaya çalışan bulundugum ildeki zieberta artık güvenemiyorum :)

yazın tatile gittiğim yerdeki ziebarta götüreceğim artık ben halledemezsem  :'(

Hakan dedi:

Değerli Hakan Hocam;

O işte bir  hata olmalı...

Bagajın üzerindeki kapağa pandizot deniliyor. Siz bagaj kapağını açınca yukarı doğru kalkar.. Kapatınca aşağıya doğru iner..

Bagajda Pandizotun kapamasını engelleyen zemin kağağı açık olmadıkça veya büyük boyutlu bir eşya olmadıkça kendiliğinden kapanır..

@the_dr

2009 yılında bir dostumuz Volvo s40 ını ziebarta teslim etmişti ve herşeylerine hayran kalmıştım. Benim güvenim oradan kalma. Olayı sürüme bağladılarsa maalesef bozmuş olabilirler. Şu anki aracımın servis sorumlusu olan bir ağabeyimin meguiars uygulama merkezi var. Orayı düşünecem gibi.

@silvershadow , @yusuf , @SATURNUS2015 kendimden şüphe ettim şimdi.

Hava karardı fakat yarın sabah ilk işim fotoğrafını çekmek.

İpleri bağlı ve bagaj boş. Bagajı açıyorum yukarı çıkıyor. Sonra direk kapatıyorum üst kısımdaki zemin tam olarak yerleşmiyor ve hafif yukarıda kalıyor. Yani arabaya paralel değil biraz eğimli kaldığı için arka camın görüş açısını kapatıyor.

En iyisi sabahtan fotoğrafını çekmek :)

Geri
Üst Alt