ANA KONU

SATURNUS2015 dedi:
@silvershadow , @yusuf , @SATURNUS2015 kendimden şüphe ettim şimdi.

Hava karardı fakat yarın sabah ilk işim fotoğrafını çekmek.

İpleri bağlı ve bagaj boş. Bagajı açıyorum yukarı çıkıyor. Sonra direk kapatıyorum üst kısımdaki zemin tam olarak yerleşmiyor ve hafif yukarıda kalıyor. Yani arabaya paralel değil biraz eğimli kaldığı için arka camın görüş açısını kapatıyor.

En iyisi sabahtan fotoğrafını çekmek :)
tamamdır hocam. iple alakalı değil o zaman. pandizot yerine oturmuyor.
Ama otomatik oturmalı değil mi o kısım yerine ?

Hakan dedi:
Bana kalırsa basit bir çözümü var eğer bir kaç dakika ayırırsanız.

Yüksek olasılıkla bagaj kapağı, yani pandizot yuvasından çıkmış..

Lütfen iki tarafının da yuvaya oturduğundan emin olunuz.

silvershadow dedi:
Bana kalırsa basit bir çözümü var eğer bir kaç dakika ayırırsanız.

Yüksek olasılıkla bagaj kapağı, yani pandizot yuvasından çıkmış..

Lütfen iki tarafının da yuvaya oturduğundan emin olunuz.
Aynı fikirdeyim. ;)

Haftaya servise gidicem söyle 1000km kontrolu için o zaman bakacagım

reko dedi:
Haftaya servise gidicem söyle 1000km kontrolu için o zaman bakacagım
Kontrol ücretlimi 1000 km olunca gitmek gerekiyormu ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, hali hazırda mk6 sahibi ve mk7 siparişi vermiş birisi olarak golf7 de gaz pedalını beğenmedim. Neden değiştirdikleri hakkında bilgisi olan var mı?

Diğer içime sinmeyen husus arka süspansiyondu ama 1.4 tsi tercih ederek bunu bertaraf etmiş oldum.

Mortan dedi:
Merhabalar, hali hazırda mk6 sahibi ve mk7 siparişi vermiş birisi olarak golf7 de gaz pedalını beğenmedim. Neden değiştirdikleri hakkında bilgisi olan var mı?

Diğer içime sinmeyen husus arka süspansiyondu ama 1.4 tsi tercih ederek bunu bertaraf etmiş oldum.
Süspansiyon konusunda çok haklısınız hocam. Gaz pedalı nasıldı önceden.

yusuf dedi:

Süspansiyon konusunda çok haklısınız hocam. Gaz pedalı nasıldı önceden.
Golf6 da gaz pedalı tabanda, asılı değil.

1000 km olunca kontrol olayı tamamen size bağlı içinizin rahat etmesi açısından servisin kapısından bile içeri girmeden yağına suyuna ve herhangi bir anormallik şikayet olup olmadığına bakılıyor.

burakca dedi:
1000 km olunca kontrol olayı tamamen size bağlı içinizin rahat etmesi açısından servisin kapısından bile içeri girmeden yağına suyuna ve herhangi bir anormallik şikayet olup olmadığına bakılıyor.
Götürmekte yarar var ozaman[emoji1]

Vw de st ler söylemiyor ama ilk 1000 1500 km için aracı servise getirmekte yarar var belki motorda sıkıntı var  baksınlar ücretsiz kısa nir bakım oluyor genelde ama azıcık yag bile koysalar parasını bizden alırlar

reko dedi:
Vw de st ler söylemiyor ama ilk 1000 1500 km için aracı servise getirmekte yarar var belki motorda sıkıntı var  baksınlar ücretsiz kısa nir bakım oluyor genelde ama azıcık yag bile koysalar parasını bizden alırlar
Eyvallah hocam alımda bulunsun olunca götürürüm bir baksınlar bakalım.

@Redline

Bu kontrolü kendiniz de yapabilirsiniz. Yağ ve su haznesi belli. Başka sıkıntınız yoksa ve serviste uzaksa boşa yormayın kendinizi derim.

Mortan dedi:

Değerli Hocam

Net bir yanıt bulmak mümkün değil.

Markalara özgü ve hatta markaları arasında dahi farklılık gösteren bir detay...

Kendimce bir araştırma yaptıktan sonra vardığım sonuçları derleyerek gaz pedalı ile ilgili bir yazı haline getirdim..

Buyrun Hocam..

Geri
Üst Alt