ANA KONU

@fcsrn

Hocam aynı toka ile aynı işlemi denemek bence en doğru çözüm olabilir :)

Ben böyle bir uyarı ile karşılaşmadım hiç.

fcsrn dedi:
Herkese günaydın, hayırlı haftalar :)

Cuma günü annemin yaşadığı olayı danışmak isyedim sizlere; Emniyet kemeri yerinde toka takılıydı annemde farkında değilmiş, yarım kontak yapmış ışıklar sönene kadar emniyet kemerini takıyım diye toka takılıyken emniyet kemerini çekmiş sol tarafında önüne doğru, tam o sırada yol bilgisayarında bişeyler demiş, nasıl bişeyler diye sordum "ingilizceydi anlamadım, dikkat tarzı bir işaret vardı, tra ile başlıyordu" dedi. Ondan sonra kontağı kapatıp tekrar çalıştırdım bi daha gelmedi o şey dedi. Annemin tahmini şu şekilde, zaten kemerin takıldığı yerde toka takılı olduğu için emniyet kemerini çekince uyarı verdi diye düşünmüş, bende şöyle düşündüm, tamam Golf iyi araba evet, ama emniyet kemerine de sensör koymamıştır Alman hansları heralde diye düşünerek o "tra..." kelimesinin "transmission" (ingilizce vites) olduğunu düşündüm, sizce durum nedir?

Emniyet kemeriyle böyle bir olay yaşayan oldu mu daha önce?
Değerli Eren Kardeşim;

Ekranın yanındaki tuşlardan CAR tuşuna basınca gelen ekranda eğer kayıtlı uyarı varsa görebilirsiniz.

Eğer bir arıza oluştuysa ilk kontak açılınca test esnasında onu da kayıt etmiştir. Servise gittiğinizde baktıklarında görebilirler sistemden..

Bana kalırsa sorun yok olsaydı uyarı silinmez ekranda kalmaya devam ederdi.

@yusuf

Yusuf Abi araba daha elime geçmedi henüz, iki saat sonr felan dışarı çıkacağım o zaman denicem :)

@silvershadow

Abim ben şimdi car menüsünden o uyarıya bakabilir miyim, servis uzakta(samsunda) sırf onun için gitmezler, inşallah dediğin gibi bir şey yoktur

@silvershadow

@yusuf

Selamlar,

Araç arayışımda sona yaklaştım.

Aşağıdaki araç için aldığım fiyat 72.750

Son fiyatmış. Ne dersiniz?

1.2 Comfortline DSG Beyaz

ACC

Şerit Takip Sistemi

Highline Multimedia + Geri Görüş Kamerası

Çok teşekkürler.

firemage dedi:
@silvershadow

@yusuf

Selamlar,

ACC

Şerit Takip Sistemi

Çok teşekkürler.
Araç hazır mı hocam. Euro 6 motor mu?

Fiyat güzel duruyor iki durumda da. (Bu dönem için)

firemage dedi:
@silvershadow

@yusuf

Selamlar,

ACC

Şerit Takip Sistemi

Çok teşekkürler.
Değerli HOcam;

Hayırlı olsun

Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG Comfortline .......... 71.200 TL

ACC..............................................................................  1.874 TL

Lane assist Şerit takip sistemi................................  1.848 TL

Compositio Media (Highline media).....................      982 TL

Geri Görüş kamerası.................................................      610 TL

---------------------------------------------------------------------------------------

Anahtar teslim fiyatı..................................................76.514 TL

Teklif fiyatı.................................................................. 72.750 TL

-----------------------------

Fark : 3.764 yüzde olarak değeri yaklaşık: %4.9

%1 daha almaya zorlamalı diye düşünmeden edemiyorum.

Çünkü 70 Bin düz daha iyi...

Eğer hazır araçsa daha yüksek indirim alabilirdiniz.

Demek ki bu bir sipariş..

fcsrn dedi:
@yusuf

Yusuf Abi araba daha elime geçmedi henüz, iki saat sonr felan dışarı çıkacağım o zaman denicem :)

@silvershadow

Abim ben şimdi car menüsünden o uyarıya bakabilir miyim, servis uzakta(samsunda) sırf onun için gitmezler, inşallah dediğin gibi bir şey yoktur
Değerli Eren Kardeşim;

Eğer uyarı devam ederse bu menüden gözükür.

Devam etmezse ancak servis koşullarında tespiti mümkündür.

Ben ciddi bir şey olduğunu sanmam, çünkü  olsaydı uyarı devam ederdi....

silvershadow dedi:
@silvershadow

@yusuf

Selamlar,

ACC

Şerit Takip Sistemi

Çok teşekkürler.
Değerli HOcam;

Hayırlı olsun

Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG Comfortline .......... 71.200 TL

ACC..............................................................................  1.874 TL

Lane assist Şerit takip sistemi................................  1.848 TL

Compositio Media (Highline media).....................      982 TL

Geri Görüş kamerası.................................................      610 TL

---------------------------------------------------------------------------------------

Anahtar teslim fiyatı..................................................76.514 TL

Teklif fiyatı.................................................................. 72.750 TL

-----------------------------

Fark : 3.764 yüzde olarak değeri yaklaşık: %4.9

%1 daha almaya zorlamalı diye düşünmeden edemiyorum.

Çünkü 70 Bin düz daha iyi...

Eğer hazır araçsa daha yüksek indirim alabilirdiniz.

Demek ki bu bir sipariş..
@silvershadow

Evet, sipariş olacak, hazır yok maalesef.

70 bine ineceklerini hiç sanmıyorum. Kadın son fiyat dedi ısrarla :(

Merhaba,

Volkswagen sitesinde kampanyalar bölümünde yer alan kampanya kodu ile hala %3 indirim alabiliyor muyuz? Bilen var mı acaba?

Ya da süresi geçti ama sitede o şekilde bekletiyorlar mı hala kampanyayı?

Bilen arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Teşekkürler.

caparzoni dedi:
Merhaba,

Volkswagen sitesinde kampanyalar bölümünde yer alan kampanya kodu ile hala %3 indirim alabiliyor muyuz? Bilen var mı acaba?

Ya da süresi geçti ama sitede o şekilde bekletiyorlar mı hala kampanyayı?

Bilen arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Teşekkürler.
Kod almaya gerek yok hocam. Bayiler %3 indirim veriyorlar en az. Şu an %5 indirim alınıyor rahatlıkla. %6 için zorlamak lazım.

@yusuf

Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.

Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için  :'(

Auto motor dergisinin Golf özel sayısı elime ulaştı  :)

VW sitesinden sipariş vermiştim. Fiyat 12 tl. İçerik yotumlarını okuyunca yaparım.

bgDfY8a.jpg

caparzoni dedi:
@yusuf

Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.

Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için  :'(
Personele extra indirim yaparlar mı hiç bilmiyorum. Yaparsalar sizin için süper olur ;)

yusuf dedi:
@yusuf

Personele extra indirim yaparlar mı hiç bilmiyorum. Yaparsalar sizin için süper olur ;)
Araç satışlarında net fiyat üzerinden, tüm güncel kampanyalara ek olarak %6 personel indirimi var. Aynen araç geldiğinde kampanya ok olursa süper olacak  :(

Geri
Üst Alt