Değerli Eren Kardeşim;fcsrn dedi:Herkese günaydın, hayırlı haftalar
Cuma günü annemin yaşadığı olayı danışmak isyedim sizlere; Emniyet kemeri yerinde toka takılıydı annemde farkında değilmiş, yarım kontak yapmış ışıklar sönene kadar emniyet kemerini takıyım diye toka takılıyken emniyet kemerini çekmiş sol tarafında önüne doğru, tam o sırada yol bilgisayarında bişeyler demiş, nasıl bişeyler diye sordum "ingilizceydi anlamadım, dikkat tarzı bir işaret vardı, tra ile başlıyordu" dedi. Ondan sonra kontağı kapatıp tekrar çalıştırdım bi daha gelmedi o şey dedi. Annemin tahmini şu şekilde, zaten kemerin takıldığı yerde toka takılı olduğu için emniyet kemerini çekince uyarı verdi diye düşünmüş, bende şöyle düşündüm, tamam Golf iyi araba evet, ama emniyet kemerine de sensör koymamıştır Alman hansları heralde diye düşünerek o "tra..." kelimesinin "transmission" (ingilizce vites) olduğunu düşündüm, sizce durum nedir?
Emniyet kemeriyle böyle bir olay yaşayan oldu mu daha önce?
Araç hazır mı hocam. Euro 6 motor mu?firemage dedi:@silvershadow
@yusuf
Selamlar,
Araç arayışımda sona yaklaştım.
Aşağıdaki araç için aldığım fiyat 72.750
Son fiyatmış. Ne dersiniz?
1.2 Comfortline DSG Beyaz
ACC
Şerit Takip Sistemi
Highline Multimedia + Geri Görüş Kamerası
Çok teşekkürler.
Değerli HOcam;firemage dedi:@silvershadow
@yusuf
Selamlar,
ACC
Şerit Takip Sistemi
Çok teşekkürler.
Değerli Eren Kardeşim;fcsrn dedi:@yusuf
Yusuf Abi araba daha elime geçmedi henüz, iki saat sonr felan dışarı çıkacağım o zaman denicem
@silvershadow
Abim ben şimdi car menüsünden o uyarıya bakabilir miyim, servis uzakta(samsunda) sırf onun için gitmezler, inşallah dediğin gibi bir şey yoktur
@silvershadowsilvershadow dedi:Değerli HOcam;@silvershadow
@yusuf
Selamlar,
ACC
Şerit Takip Sistemi
Çok teşekkürler.
Hayırlı olsun
Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG Comfortline .......... 71.200 TL
ACC.............................................................................. 1.874 TL
Lane assist Şerit takip sistemi................................ 1.848 TL
Compositio Media (Highline media)..................... 982 TL
Geri Görüş kamerası................................................. 610 TL
---------------------------------------------------------------------------------------
Anahtar teslim fiyatı..................................................76.514 TL
Teklif fiyatı.................................................................. 72.750 TL
-----------------------------
Fark : 3.764 yüzde olarak değeri yaklaşık: %4.9
%1 daha almaya zorlamalı diye düşünmeden edemiyorum.
Çünkü 70 Bin düz daha iyi...
Eğer hazır araçsa daha yüksek indirim alabilirdiniz.
Demek ki bu bir sipariş..
Kod almaya gerek yok hocam. Bayiler %3 indirim veriyorlar en az. Şu an %5 indirim alınıyor rahatlıkla. %6 için zorlamak lazım.caparzoni dedi:Merhaba,
Volkswagen sitesinde kampanyalar bölümünde yer alan kampanya kodu ile hala %3 indirim alabiliyor muyuz? Bilen var mı acaba?
Ya da süresi geçti ama sitede o şekilde bekletiyorlar mı hala kampanyayı?
Bilen arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
Teşekkürler.
Personele extra indirim yaparlar mı hiç bilmiyorum. Yaparsalar sizin için süper olurcaparzoni dedi:@yusuf
Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.
Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için :'(
Araç satışlarında net fiyat üzerinden, tüm güncel kampanyalara ek olarak %6 personel indirimi var. Aynen araç geldiğinde kampanya ok olursa süper olacakyusuf dedi:Personele extra indirim yaparlar mı hiç bilmiyorum. Yaparsalar sizin için süper olur@yusuf
Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.
Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için :'(