Değerli Hocam hoş geldiniz.caparzoni dedi:@yusuf
Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.
Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için :'(
nerde personelsin hocam. ben de doğuş personeliyim %9 dan bir tık yukarı alamadım. bir de ellerinde varsa bile sipariş veririz gerisi hayırlısı diyorlar ne zaman mail atsam X(caparzoni dedi:@yusuf
Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.
Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için :'(
Ben servistekini beğendim. Burada birine söz vermiştim kim unuttum vallareko dedi:@yusuf
eksoz konusu vardı geldimi eksoz ucları ben servise gittigimde bakacagım uçlar nasıl kalitelimi diye..
hocam slm. çinden malzeme geldi bugun. ama ben goremedin evde. yarın veya cuma gunu size kargolarım.yusuf dedi:Ben servistekini beğendim. Burada birine söz vermiştim kim unuttum valla@yusuf
eksoz konusu vardı geldimi eksoz ucları ben servise gittigimde bakacagım uçlar nasıl kalitelimi diye..
Onun uç gelsin birini ben alacam. Olurda gelmezse servistekini alacağım.
Bence götürmeye gerek yok sıkıntı yoksa. Boşuna gidip gelmiş olursunuz %99.99the_dr dedi:sıfır aracı şöyle bir baktırmak için ne zaman servise götürelim ? yada götürmeli miyiz sıkıntı falan yok ise ?
aldıgım ildeki st de 1000-1500 km de getirin bir bakalım dedi , öngördükleri bir durum mu var acaba diye düşündüm.yusuf dedi:Bence götürmeye gerek yok sıkıntı yoksa. Boşuna gidip gelmiş olursunuz %99.99sıfır aracı şöyle bir baktırmak için ne zaman servise götürelim ? yada götürmeli miyiz sıkıntı falan yok ise ?