ANA KONU

İndirimlerin "Net fiyat" üzerinden yapılması da manidar :(

caparzoni dedi:
@yusuf

Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.

Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için  :'(
Değerli Hocam hoş geldiniz.

%4 garanti %6'da personel indirimi alırsanız %10 gayet güzel bir indirim olacaktır.

caparzoni dedi:
@yusuf

Aslında ben %6 alıyorum zaten (personelim) ek olarak bu indirimi almak istediğimden bunu sormak istemiştim.

Alan varsa uygulama olarak devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum ilave ettireceğim st'ye gittiğimde bakın alan varmış demek için  :'(
nerde personelsin hocam. ben de doğuş personeliyim %9 dan bir tık yukarı alamadım. bir de ellerinde varsa bile sipariş veririz gerisi hayırlısı diyorlar ne zaman mail atsam  X(

gerçi bizim iş yattı gibi ama bakalım

Turizm hocam,ben siparişi vermiştim hayırlısı artık..

Sent from my iPhone using Tapatalk

@yusuf

eksoz konusu vardı geldimi eksoz ucları ben servise gittigimde bakacagım uçlar nasıl kalitelimi diye..

reko dedi:
@yusuf

eksoz konusu vardı geldimi eksoz ucları ben servise gittigimde bakacagım uçlar nasıl kalitelimi diye..
Ben servistekini beğendim. Burada birine söz vermiştim kim unuttum valla :)

Onun uç gelsin birini ben alacam. Olurda gelmezse servistekini alacağım.

yusuf dedi:
@yusuf

Ben servistekini beğendim. Burada birine söz vermiştim kim unuttum valla :)

Onun uç gelsin birini ben alacam. Olurda gelmezse servistekini alacağım.
hocam slm. çinden malzeme geldi bugun. ama ben goremedin evde. yarın veya cuma gunu size kargolarım.

@feykbey

Tamam hocam. Görünce foto da çekin. Bir de hesap numarası gönderin bana özelden ;)

Ben adresimi yolluyorum size.

sıfır aracı şöyle bir baktırmak için ne zaman servise götürelim ?  yada götürmeli miyiz sıkıntı falan yok ise ?

the_dr dedi:
sıfır aracı şöyle bir baktırmak için ne zaman servise götürelim ?  yada götürmeli miyiz sıkıntı falan yok ise ?
Bence götürmeye gerek yok sıkıntı yoksa. Boşuna gidip gelmiş olursunuz %99.99

yusuf dedi:
Bence götürmeye gerek yok sıkıntı yoksa. Boşuna gidip gelmiş olursunuz %99.99
aldıgım ildeki st de 1000-1500 km de getirin bir bakalım dedi , öngördükleri bir durum mu var acaba diye düşündüm.

rutinde öyle bir kontrol tavsiye ediliyor mu ?

aklıma takılan bir konuyu sizlerle paylaşmak ve bilgi almak istiyorum arkadaşlar

mevcut arabamız ;

polo 1.4 tdi comfortlıne 90 ps dsg (3silindirli]

değerleri,

230 tork (1500-2500)

0-100 : 10.9 sn.

yakın zamandada golf 1.2 dsg 110 ps comfortlıne sipariş vermeyi düsünüyorum

ama teknik verileride aklımı karıştırıyor golf 1.2' nin  değerleride,

tork: 175 (1400- 4000)

0-100: 9.9 sn

yani poloya göre 55 tork daha düşük

ama 0-100'ü 1sn daha hızlı

poloya göre 55 tork daha düsük olmasına rağmen golf 1.2'nin  performansını daha yüksek  bulurmuyum ??

yoksa 230 torklu polo daha seri ve performanslımıdır 1.2 golfe göre ??

Geri
Üst Alt