ANA KONU

Arkadaşlar peki

22 Aralıkta 2. Yıllık bakıma gideceğim.

Lastikleri olduğu gibi taraflarını değiştirmeden önleri arkaya arkaları öne aldirayimmi?

10.100km de araç 

lastikler önler arkaya, arkalar öne aldırıldığı zaman rot-balans ayarı gerekir mi ?
10.000km de bir ayar yaptırmakta fayda var hocam. Değişim problem yaratmasa bile siz ayar yaptırın.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

UWAis arkadaşın daveti üzerine aranıza katıldım. Aracım 17.11.2017 de Ankara Şaşmaz Doğuştan teslim aldığım 1.6 TDİ DSG Highline GOLF. Ankara dan katılıyorum. Bilgi paylaşımı için buradayım, tüm GOLF severlere merhaba. 
Bu forumda Golf ile ilgili tüm bilgileri bulabileceğin gibi ondan daha önemlisi dostluk ve samimiyeti göreceksiniz. Aramıza hoşgeldiniz hocam.

UWAis arkadaşın daveti üzerine aranıza katıldım. 

Aracım 17.11.2017 de Ankara Şaşmaz Doğuştan teslim aldığım 1.6 TDİ DSG Highline GOLF. Ankara dan katılıyorum. Bilgi paylaşımı için buradayım, tüm GOLF severlere merhaba. 
Hayırlı olsun Golf'ünüz.

Kazasız belasız kullanmak nasib olur inşallah.

Bu forumda Golf ile ilgili tüm bilgileri bulabileceğin gibi ondan daha önemlisi dostluk ve samimiyeti göreceksiniz. Aramıza hoşgeldiniz hocam.

Uwais kardeşim tşk. ederim. Amacım sadece bilgi paylaşımı. Benim birine bir faydam olur, birisinin bana. Benim olayım sadece bu, DH forumunda adam bana 2 saat mercedesi anlatıyor. Banane kardeşim ben Golf almışım Golf forumundayım. Ama adam illa uzatıyor. Şimdiben pişman olsam kime ne çok iyi olsa kime ne burda arabaları değişmiyoruz ki. Elimizden geldiğince bilgileri paylaşıcaz. Sana tekrar tşk ederim. Ben Ankara dan 46 yıllık Yusuf. 

Ha bide adam yok DSG şöyle dsg böyle diyor. Kardeşim Mercedesin aynı sınıfındaki VW onun 5 katı satıyor, arıza çıksa bile ilk duyulacak tabiki VW indir. Düz mantık, kaldı ki Passat Variant 1.6 TDİ dsg 2013 model aracımı 14 Kasım da 235 bin km de sattım. Dikkatinizi çekerim 235.000 Km de bir kere İstanbul da 1. köprüye gelirken çok sıkışık trafikte DSG aşırı ısınma hatası verdi. Onda da biraz bekleyip 20 km hızın üzerine çıktım daha da bir arıza görmedim. Ha olur mu olur oda kullanma, şans, üretim hatası ne dersen de. 

Herkese kolay gelsin. BU arada Golf 400 km ye yaklaştı. Yakında resimlerini atarım. Bir de elinde 18 inç Golf jantı olanla iletişime geçelim bir daha ki lastik değişiminde sadece sökme takma yapmak istiyorum. Jantları değiştirmek istemiyorum. 

Saygılar görüşmek üzere

Ankaralı yusuf

Aracınız hayırlı olsun.

DH de size verilen önerileri okudum.

En nefret ettiğim konu alındıktan sonra fikir vermektir.

Aramıza hoş geldiniz 

Uwais kardeşim tşk. ederim. Amacım sadece bilgi paylaşımı. Benim birine bir faydam olur, birisinin bana. Benim olayım sadece bu, DH forumunda adam bana 2 saat mercedesi anlatıyor. Banane kardeşim ben Golf almışım Golf forumundayım. Ama adam illa uzatıyor. Şimdiben pişman olsam kime ne çok iyi olsa kime ne burda arabaları değişmiyoruz ki. Elimizden geldiğince bilgileri paylaşıcaz. Sana tekrar tşk ederim. Ben Ankara dan 46 yıllık Yusuf. 
Ha bide adam yok DSG şöyle dsg böyle diyor. Kardeşim Mercedesin aynı sınıfındaki VW onun 5 katı satıyor, arıza çıksa bile ilk duyulacak tabiki VW indir. Düz mantık, kaldı ki Passat Variant 1.6 TDİ dsg 2013 model aracımı 14 Kasım da 235 bin km de sattım. Dikkatinizi çekerim 235.000 Km de bir kere İstanbul da 1. köprüye gelirken çok sıkışık trafikte DSG aşırı ısınma hatası verdi. Onda da biraz bekleyip 20 km hızın üzerine çıktım daha da bir arıza görmedim. Ha olur mu olur oda kullanma, şans, üretim hatası ne dersen de. 
 Herkese kolay gelsin. BU arada Golf 400 km ye yaklaştı. Yakında resimlerini atarım. Bir de elinde 18 inç Golf jantı olanla iletişime geçelim bir daha ki lastik değişiminde sadece sökme takma yapmak istiyorum. Jantları değiştirmek istemiyorum. 
Saygılar görüşmek üzere
donanım haber tartışmayı ve trolleri sever. Onların varlığı daha çok cevap yazmaya teşvik ediyor insanları ve daha çok reklam görüyor herkes. Her taraf reklam olduğu içinde para geliyor hocam. Bizde gelir kaygısı olmadığı gibi tek amacımız paylaşım ve dostluk.

Foruma Araç günlükleri başlığı ekleyebilir misiniz ? Bu başlık altında üyeler kendi araçları tanıtıp bir günlük gibi yaptıkları değişiklikleri paylaşabilirler. İnsanlar genelde yapacakları değişikliklerin hepsini tek seferde yapmadıkları için hem takip ettiğimiz araçların gelişimini takip edebilmek hem de onların tecrübelerinden faydalanma şansımız olacaktır.

Forumdaki yerli yersiz yüksek sayıdaki başlık arasında ilgi çekecek bir bölüm olduğunu düşünüyorum :)  

Foruma Araç günlükleri başlığı ekleyebilir misiniz ? Bu başlık altında üyeler kendi araçları tanıtıp bir günlük gibi yaptıkları değişiklikleri paylaşabilirler. İnsanlar genelde yapacakları değişikliklerin hepsini tek seferde yapmadıkları için hem takip ettiğimiz araçların gelişimini takip edebilmek hem de onların tecrübelerinden faydalanma şansımız olacaktır.
Forumdaki yerli yersiz yüksek sayıdaki başlık arasında ilgi çekecek bir bölüm olduğunu düşünüyorum [emoji4] 
merhaba hocam.
http://www.golftutkusu.com/forum/86-benim-tutkum/
Bu bölüm bu iş için var. Teşekkür ederim.

Forumda okumuştum ama bulamadım.

Bugün aracı park asisst ile otomatik park ederken engele geldğimdedalgınlıktan frene basmadım.Araç kendi frene sert bir şekilde basıp aracı durdurdu.Bunu yeni golfler sadece park sensörleri ile yapıyor diye biliyorum.Fikri olan var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri