ANA KONU

Selamlar. Yeni konu açmak istemedim Çin klonu VCDS 18.9 kabloya sahibim. Daha önce 2017 model makyajlı kasa aracımda kullanıyordum. 2019 Aralık üretimi yeni aracımda unsupported vehicle hatası alıyorum. Sanırım güncel sürüm kabloya ihtiyacım var değil mi, üstadlar doğrularsa sevinirim. :)

Selamlar. Yeni konu açmak istemedim Çin klonu VCDS 18.9 kabloya sahibim. Daha önce 2017 model makyajlı kasa aracımda kullanıyordum. 2019 Aralık üretimi yeni aracımda unsupported vehicle hatası alıyorum. Sanırım güncel sürüm kabloya ihtiyacım var değil mi, üstadlar doğrularsa sevinirim. :)
Doğrudur hocam, 18.9 kablolar 2018 ve altı üretim yılı olan araçları destekler. 2019 ve üstünü maalesef desteklemiyor. Klon kabloyu güncelleme yapmadığınız için mecburen 19.? Veya üstü kablo sipariş etmeniz gerek. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
davlumbazda oluşan ufak bir çatlaktan içeri su sızması sorun yaratır mı arkadaşlar? Yapacağım ya da yaptıracağım ama şu sıralar uğraşamayacağım için soruyorum acele etmem gerekir mi acaba

a2ec3ea1a2d3bec6f72107d443766f48.jpg

dc7c0c446db447c26cd3488c97934980.jpg

a9970e67e82dbaba2448613d2ef839b5.jpg

Arkadaşlar kodları üzerinde yazıyor. Bunlardan hangisinde navigasyon vardır. Satan kişi bilmiyor. Yurtdışından getirmiş heralde. Ekranları da var. Ona göre almayı düşünüyorum. Ayrıca alırsam montaj ve kodlamada problem yaşar mıyım? Bileşen kaldırma vs olayı var mı?
Aracım 2016 1.6 TDI highline

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar golf 7.5 HİGHLİNE app connect illegal olarak açılabiliyor mu bilgisi olan var mı? 

@serdilacil hiçbirinde yok, navigasyon olanlar harman marka oluyor zaten bildiğim kadarıyla, bunlar delphi.

Arkadaşlar golf 7.5 HİGHLİNE app connect illegal olarak açılabiliyor mu bilgisi olan var mı? 
Evet açılıyor. Ender elektronik olsun Meet garage olsun crackli olarak açıyor. Bende crackli olarak açtıranlardandım. Hatta sürüş mod da açılıyor. Ama daha sonra içime sinmedi lisanslı olarak hem App conect hem de sürüş mod açtırdım. 

Allahım sana geliyorum. Tamam belki bende arada Türkçe'yi katlediyordurum. Ama bune be hocam. Tek şaşırdığım konu xenonu doğru yazmış olması. Yada Terms in dediği gibi belki de türkçesi yoktur. 

İlk bakışta fotomontaj olduğunu düşünebilirsiniz, hatta ne kadar bakarsanız bakın fotomontaj olduğunu düşünürsünüz fakat volvo bir reklam filmi için 4 modeli ile kule yapmış ve bunu yürütmüş.  :)

Ekipte Türk var mı merak ettim açıkçası. :)

Volvo-Trucks-Forsman-Bodenfors-The-Tower-Roger-Aim-kamyon-kulesi-bigumigu-2-1300x680.jpeg

4-trucks-in-volvo-tower.jpg

​

Reklam filmi

​

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bakım ile ilgili bir sorum olacak, en son gittiğim özel servis fren hidroliğini bekletmeden değiştir demişti, ve balatalar da bitmek üzere diye iletti.

Ama bunu söylediğinden beri ben 10.000 km yol yaptım, hiçbir sıkıntı yaşamadım hala. Tanımadığım için servislere de güvenim yok açıkçası benim aracımda bu ikisi içinde uyarı sistemi yer alıyor mu  ? 

Aracım midline plus 2015 model, şuan 101.000 km de. 90.000 km kadar yetkili servise gitmiştim ilk kez özele gittim ( Euromaster ) fakat çokta memnun kalmadım.

Bana söylediği bir sonraki bakıma kadar;

• Fren hidroliği değişmesi gerektiği
  • Arka balataların değişmesi gerektiği
  • Disklerin değişmesi gerektiği

Geri