ANA KONU

istanbul’da avrupa yakasında özel servis iyi kaliteli bir özel servis tavsiye edecek var mı yetkili servise götürürüm diyordum ama 1200 tl fiyat çektiler 1.4 tsi dsg highline 2016 model 

@Raban7 daha önce gittiğiniz bir servismi arada bayağı fark varmış bana bujilerin değişmesi gerektiğini söylediler ama değişip değişmediğini bilmiyorum benden önceki sahibi sanırım bakımını dışarda yaptırmış bunu nasıl anlayabiliriz 

S.a arkadaşlar bilmiyorum yeri burası mı ama birsey sormak istiyorum. Abimin Golf4 aracı var 2000 model. Vag.com ile bir kaç ozelligini actim kumandadan acarken korna basmak gibi vs. Kumandadan cam acma kapamayı yapanlar var ama ben bir turlu bulamadım yapamadım. Nasl yapildigini bilen, yardimci olmak isteyen varmi cok sevinirim ?

Showroom dan kaçan Volkswagen

@Negatiwe

Bana kalırsada ? 1 Arabanın  10 paket makarna etmeyeceği ihtimalini protesto eden bir vatandaş ??? 

Şu an ederinden araba peşinde koşan var mı ?  

Ederinden gitmeyince ???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sebahhattin beyi yazısından dolayı tebrik ederim gerçekten muhteşem.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Passat B8 de ilk defa gördüğüm bir stop, magaton diye geçiyormuş. Bmw m4 cs'lerdekine benzer bir açılış seremonisi var. Fena gözükmüyor.

@frknyldrm kesinlikle   çahallll   işi değil  ... 10 numara  premium iş çıkarmışlar.

insan isterdiki ?  mk8 e  böyle  albeniler koysunlar .... sazanlama ihtimali doğardı .   

Screenshot_20200409-165715290_1.jpg

Bu nasıl bir şerefsizliktir? Aklım almıyor

Bu karantina dönemleri bu şerefsizler için fırsat oldu herhalde.

Aracını dışarıda bırakanlar olarak birkaç günde bir yerini değiştirmek lazım bence.

Screenshot_20200409-170745856_1.jpg

Passat B8 de ilk defa gördüğüm bir stop, magaton diye geçiyormuş. Bmw m4 cs'lerdekine benzer bir açılış seremonisi var. Fena gözükmüyor.
Passat, Çin'de "Magotan" ismi ile satılıyormuş, yeni öğrendim.

Stop lambasına farklı bir isim verilmemiş yani, aynısının laciverti. :)  Bu arada ismi de yanlış yazmışlar.

Screenshot_2.jpg

Geri