ANA KONU

Şuraya 1400 beygir bir Golf Mk3 bırakalım sahurluk niyetine, devir saati gibi hız saati çeviriyor mübarek... :)

Off road merakı olan varsa izlemenizi tavsiye ederim, daha önce izlediklerim off road değilmiş. 

Normal değil bunlar, tedavi olmaları lazım. :D

Özellikle 4:54'teki arkadaş, kazanan o olmuş zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Off road merakı olan varsa izlemenizi tavsiye ederim, daha önce izlediklerim off road değilmiş. 

Normal değil bunlar, tedavi olmaları lazım. :D

Özellikle 4:54'teki arkadaş, kazanan o olmuş zaten.
Adamları artık kuru kesmiyor ıslağa geçmişler :)  Bayağı düz duvar tırmanıyorlar. Güç ve ekipman cenneti. Seyircileri ve suncuları da var. Bu tip şeylere ulaşabilmek ve yaygın olması ne kadar büyük bir lüks...

Yalnız iyi parkur çalışması yapmışlar.

Ben de bunun motosiklet ayağını paylaşayım: 

16 dakika önce, SCC yazdı:

Adamları artık kuru kesmiyor ıslağa geçmişler :)  Bayağı düz duvar tırmanıyorlar. Güç ve ekipman cenneti. Seyircileri ve suncuları da var. Bu tip şeylere ulaşabilmek ve yaygın olması ne kadar büyük bir lüks...

Yalnız iyi parkur çalışması yapmışlar.

Ben de bunun motosiklet ayağını paylaşayım: 

Bu da çok güzelmiş hocam, uzun arka maşalar acayip duruyor. Bir de motosikletlerin birbirinin kopyası olmaması da ayrı bir güzellik katıyor bence. Arka lastikte büyük farklar var.

Burada tehlike ve adrenalin bir tık daha yukarıda ama büyük makinaların sesinin de ayrı bir heyecanı var. :D

Adamların bir etapta yedikleri ekipmanın parasıyla burada bir aile birkaç ay geçinir herhalde. Bir şey diyemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: SCC
Screenshot_1.jpg

5-10 dakikadır beğeni yapamıyorum, günlük bir sınır mı var acaba? Yoksa bir problem mi var?

Telefonda da bilgisayarda da aynı şekilde uyarı veriyor.

/monthly_2020_05/Screenshot_1.thumb.jpg.4e12b851105b6732431e45d106544c24.jpg
5-10 dakikadır beğeni yapamıyorum, günlük bir sınır mı var acaba? Yoksa bir problem mi var?
Telefonda da bilgisayarda da aynı şekilde uyarı veriyor.
Ayni sorun bende de var

Sanirim bir başlıkta birden çok mesaja beğeni sınırı var

Hiç beğeni yapmadiginiz baslikta beğen calisiyor

Ayni sorun bende de var

Sanirim bir başlıkta birden çok mesaja beğeni sınırı var

Hiç beğeni yapmadiginiz baslikta beğen calisiyor
Bahsettiğiniz sınır günlük mü acaba Bülent Abi?

Çünkü "Korona Virüsü ve Alınması Gereken Tedbirler" başlığında daha önce beğendiğim gönderiler vardı, bu iki gönderiyi beğeneyim dedim olmadı, sonra bir tanesini kabul etti.

Bizim beğenmemiz yetmiyor, bir de sisteme mi beğendirmemiz lazım acaba? :D

Bahsettiğiniz sınır günlük mü acaba Bülent Abi?
Çünkü "Korona Virüsü ve Alınması Gereken Tedbirler" başlığında daha önce beğendiğim gönderiler vardı, bu iki gönderiyi beğeneyim dedim olmadı, sonra bir tanesini kabul etti.
Bizim beğenmemiz yetmiyor, bir de sisteme mi beğendirmemiz lazım acaba? [emoji3]
Sanirim günlük hocam

Daha net bilgiyi@AhmetCakmak ve@Ender ustadlar verebilir

Geri