ANA KONU

Böyle bilinmedik esprili ne cehverler var, ilan sahibini tebrik etmek lazım.

Klima: İnşallah kliması yoktur bu aracın. Çünkü varsa, hiç çalışmadı. Çalıştıramadım ya da. Dediğim gibi, inşallah yoktur. 

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SCC
@forzaGilles hocam benim arabayı her yıkadığımda depo kapağı çevresinde su birikiyor.
Sol tarafta delik gibi bir yuva var ama bu tıkalımi yoksa açılmamışmı acaba.
Arabayı aldığımda beri durum böyle.Parmakla suyu ittirip bezle siliyorum hep.
9cdbf1789781239adcd8950bb460c313.jpg

Sizinkiyle aynı olayı 1 hafta önce yaşadım, arabayı aldığımdan beri, her yağmurdan sonra orda yarım bardak su bırakıyordu, depo kapağının hemen sol alt kısmında bir delik var hocam, açık olması lazım oraya parmağınızla bastırın su aşağıdan akıp gidecektir, gitmiyorsa şayet delik tıkanmış olabilir uzun demir, veya kürdan vs gibi birşeyler kolayca açabilirsiniz. 

Onu yaptığımdan beri eskisi kadar su birikmiyor kapakta. 

@Recep Gül benim bu su olayı arabayı aldığımdan beri var.Benimde aklıma orayı delmek geldi ama forumda konusu var bagaj-stepne su aldı diye sırf ondan dokunmadım hic birşey olur diye.Tabii ordaki deliğin ne görevi olurki su dolarsa aksın diyedir ama hep böyle idare ettim.

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. 
Bir arkadaş ile dijon jant konusunda anlaştık ancak, alacağım dijonların birer adet bijon kapakları yok. Arkadaş lastikçi almış dedi. Halen aracımda takılı olan doverlerden çıkacak bijonlar ve bijon kapaklarını dijonlarda kullanabilirmiyim ?

Jant aldığım arkadaşın bijonları da göndermesi gerekir mi ? 

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. 

562B1F18-AFF1-4809-B11F-5ECCC7210848.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
KApaklar uyacaktır hocam sorun olmaz ebatlar aynı ( 5x112) . Belkide Şifreli Bijon yoktur kapağıyla birlite alınmış olabilir. Kontrol etmesinde fayda var arkadaşınızın.

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. 
Bir arkadaş ile dijon jant konusunda anlaştık ancak, alacağım dijonların birer adet bijon kapakları yok. Arkadaş lastikçi almış dedi. Halen aracımda takılı olan doverlerden çıkacak bijonlar ve bijon kapaklarını dijonlarda kullanabilirmiyim ?

Jant aldığım arkadaşın bijonları da göndermesi gerekir mi ? 

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. 

Ekli dosyayı görüntüle 32626
Kendi bijonlarını da kapaklarını da kullanabilirsin. Kapak zaten serviste çok ucuz, eksik varsa servisten temin et.

@forzaGilles hocam benim arabayı her yıkadığımda depo kapağı çevresinde su birikiyor.
Sol tarafta delik gibi bir yuva var ama bu tıkalımi yoksa açılmamışmı acaba.
Arabayı aldığımda beri durum böyle.Parmakla suyu ittirip bezle siliyorum hep.

Deliğin olduğu yere bir miktar su dökün., döktüğünüz su aracın altına akıyorsa sorun yok., tersi bir durum varsa delik veya deliğin içinde tahliye tıkalıdır., 

Yıkama esnasında kapak kapalı da olsa o bölge bir miktar ıslanır., bu normal bir durum., fakat deliğe suyu döktüğünüzde su aşşağı akmıyorsa farklı bir sıkıntı vat demektir..

Bende o delikten habersiz olanlardandım.

Her yıkamada su birikti orada

Halbuki ultra olumsuz bir durum 

Paslanmaya korozyona davetiye

Şimdi uyandık

Askerde g3 piyade tüfegi namlusu temizler gibi oraya  ucu yağlı pamuklu "HARBİ' sokup çıkaraz demekki

IMG_20200518_125826.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri