ANA KONU

Bülent Ağabey? [mention=11839]HONEY[/mention] iyi misin?
/monthly_2020_05/29CEAC93-3D8D-4D08-B10F-AA359B916324.thumb.jpeg.2e86106e57244430448d1539bbf4e173.jpeg
Deşifre olduk

şu karantina günlerinde youtubeda ilginç videolar izliyorum aşağıda da restorasyon yapan bir kanal var sanırım hintliler..çöpleri gezip bulduklarını restore ediyorlar..aşağıda da mutsubishi motorunu restore etmişler..mümkün olduğunca orijinal parça kullanıyorlar..izlemek isteyenler için..başka videoları da ilginç..

21 dakika önce, reko yazdı:

şu karantina günlerinde youtubeda ilginç videolar izliyorum aşağıda da restorasyon yapan bir kanal var sanırım hintliler..çöpleri gezip bulduklarını restore ediyorlar..aşağıda da mutsubishi motorunu restore etmişler..mümkün olduğunca orijinal parça kullanıyorlar..izlemek isteyenler için..başka videoları da ilginç..

Bu kullan-at döneminde restorasyon videoları seyir zevki yüksek videolar arasında bence. Terapi gibi oluyor  :like:

Bu kullan-at döneminde restorasyon videoları seyir zevki yüksek videolar arasında bence. Terapi gibi oluyor  :like:
bu tür restarasyon videoları çok var özellikle motor tamiri ama bu adamlar mümkünse orjinali tamir ediyorlar..yoksa yenisi al tak değil..gerçi bu videoda anladıgım kadarıyla pistonlarda yeni yataklarda..ama adam yalan malan motoru çalıştırdı.. :)

Haha %60 fiyatlar düşecekmiş
DEVLET  sıfır araba stoklamış anlaşılan ! 

2. eli öldürüp ,  kendisi sıfır araç satacak demekki .

yanlız 7 paragraf yazı var ,  anlamadan okudum ,  sonuca varamadım ,  yani 7 paragraf anlattın ?  sonuç 2. el %60 düşecek ?  bu mu yani ?  

@Savatage @Alpyaman @HONEY araba piyasasına bu şekilde müdahale olacaksa eğer  bir sürü kirada oturan insanlar var ev fiyatları Çok fahiş ,devlet faizleri düşürdüğü an ev fiyatları uçuyor ev almak isteyenler maalesef yine kiraya devam önümüzdeki haftalarda konut faiz oranları tekrar düşecek 0,76 oranlar  konuşuluyor görün bakın ev fiyatları nasılda artacak oradada haksız bir fiyat artışları söz konusu mütahit ve evini satmak isteyenlerede fahiş artışı varsa eğer müdahale etsinler Rakamlara bakacak olursak Faizler düşmesine rağmen geçen seneden Daha düşük ev satışları 

Moderatör tarafında düzenlendi:
ÖTV'nin bile KDV'sini alan hükümet, fiyatları düşürecekmiş :)

Şirketlere yaptırımda bulunacakmış. Diyecekmiş ki ucuza yapacaksınız :)

Onlarda tamam biz 39.000 Eur'a değilde 35.000 Eur'a üretelim diyeceklermiş. Hükümet yien aynı şekilde ÖTV'nin KDV'sini alcakmış :)

Hay Allahım...

Boxer dergisi sallamış. Adının örttüğü bir yerden. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
dün bir al satçı   tanıdığımla konuştum telefonda 

dün olması ilginç . 

normalde sigorta acentesi .

hani alsatçı dedim ya , 

bir zamanlar  oto pazarlarının şemsiye altında 3-5 kişi çekirdek çitleyen fix  galeri esnafı  dediğimiz tiplerden yani . 

2. el piyasa düşecek dedi ? 

muhaberat ?  devlet ? al-satçı derin  ilişkisi  sonuçta  

bugünde böyle bir   haber ?  adam haberi dün almış demekki 

ben ne alıcıyım ne satıcıyım (10 yıl)  ?  

filmi seyrederim .  

araba piyasasını   tek düşürecek güç  vatandaşın taaa  kendisi , 

almazsan düşer !!! 

insanlar  elindeki araçların son kullanma tarihinin geçtiğini mi zannediyor ,,  bu kadar piyasa full dönüyor. 

Alma kardeşim satma kardeşim ?  piyasa düşer !  

artık 70-80-90 binlik araçlarda al satçı kar marjı  8-9-10 bin liralarda . 

200 bin araçlarda nerden baksan 15 bin lira dönüyor kar payında . 

bizde zannediyoruz ki alsattan 3-4 bin kazanılır . 

al sattan ayda 5-6  araba çevirip 25-30 bin   para kazanan  devlet memurları var ülkede .  (iyi yapıyorlar)

Geri