ANA KONU

bu düşecek muhabbetleri özelikle döviz kurunun oynamasından beri yapılıyor sonuç devamlı fiyat atışları..bakalım bugun sıfır araçlara ne kadar zam gelecek..

Üretim Yoksa , Ekonomin Zayif ise ve Bir çok Ürün ve Enerjide Tam bağımsız olamayıp dışardan ithal etmeye devam edilecekse Hiç bir şey Ucuzlamaz.

Zam vergi ve Yasaklar ile Ekonomi maalesef Gelişmiyor gelişmezde. Çalışmak lazım çok çalışıp üretmek lazım.Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Ülke Olarak Güzel Günler Görmek dileğiyle... Herkese Keyifli Forumlar 

Üretim Yoksa , Ekonomin Zayif ise ve Bir çok Ürün ve Enerjide Tam bağımsız olamayıp dışardan ithal etmeye devam edilecekse Hiç bir şey Ucuzlamaz.

Zam vergi ve Yasaklar ile Ekonomi maalesef Gelişmiyor gelişmezde. Çalışmak lazım çok çalışıp üretmek lazım.Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Ülke Olarak Güzel Günler Görmek dileğiyle... Herkese Keyifli Forumlar 
1923-1938  15 yıl, Türkiye'nin her bölgesine uygun ğretim yapan fabrikalar kurulmuş.

Sonra üretim yapan ne var ne yoksa satılınca, sonuç malum.

Ben Nazilli'liyim, sümerbank basma fabrikası sadece basma üretmiyordu. Sosyal ve kültürel yöndende üretim yapıyordu.

1-çalışanların lojmanları vardı.

2-futbol, voleybol, basketbol takımları vardı.

3-tiyatro, THM, TSM Grupları vardı. Çalışanlar oyun ve konserler sergilerdi.

sanırım ikinci el araç ilanları bu haber öncesi duyumlar ve haber sonrası artışa geçti kim kime ne itelerse. Gözlemlediğim kadarıyla sarı site üzerinde ilan sayısı olarak baya bi artış var.   :)
aynen . bir komplo olabilir . 

2. el %60 düşecek diye .....

gariban vatandaşın elinde ki satışta olan araçlara da göz dikmiş olabilir ler . 

sarı siteden mesaj atıyorlardır .

bak %60 düşecek  % 15 düşünüğne bana var diye ? 

@Alpyaman olmazda hocam gerçekten olmasını çok istiyorum...

Varsin benim aracım 150 etmesin 90 etsin yeterli...

Arabadan kar edicez die igneden ipliğe zam furyası zaten 150 binlik arabamı satınca 110 binlik arabayı 170 e alıcam...

Olan yine bana olacak bize olacak

inş düşerse şu hurda sına

gereksiz aramayın

muhabbet etmeyin

soru sormayın

boya takıntısı nedir motor da sıkıntı varda ne ya ni

İstenilen parayı iban a yollayın gözüme görünmeyin arabayı almaya da gelmeyin uğraşamam da yazılacak az kaldı :)))

Bide sıfır araba fiyatı ismezmi muhterem:)))

bide ağır konusurum diyor...

ya çok güzel olur aracı %60 değer kaybederse varsin bende edeyim raziyim 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Savatage fırsatçı bitmez bizde.

ikinci el piyasası serbest piyasadır. İsteyen istediği paraya alıcısını bulduğu taktirde satabilir.

Maske ve kolonya gibi düşünmemek lazım oto ikinci el piyasasını.

Tek yapabilecekleri -ki yaparlar- alış ve satış arasındaki farka göre vergilendirmek.

Güncel kanunda, kasko değerinin üstünde yapılan satışlarda, aradaki farkın %20 si 5 yıl içinde kişiye vergilendiriliyor. Muhtemelen kasko değerini kaldırılar direkt alış ve satış farkına göre vergi koyarlar. Bir de eskisi gibi noter memurlarının yönelttiği "satış bedeli kaç yazalım ?" sorusu tarih olabilir.

• Beğen
Tepkiler: SCC
1923-1938  15 yıl, Türkiye'nin her bölgesine uygun ğretim yapan fabrikalar kurulmuş.

Sonra üretim yapan ne var ne yoksa satılınca, sonuç malum.

Ben Nazilli'liyim, sümerbank basma fabrikası sadece basma üretmiyordu. Sosyal ve kültürel yöndende üretim yapıyordu.

1-çalışanların lojmanları vardı.

2-futbol, voleybol, basketbol takımları vardı.

3-tiyatro, THM, TSM Grupları vardı. Çalışanlar oyun ve konserler sergilerdi.
Geçen yıl şans eseri TRT Belgesel'de denk geldiğim 'Başka Tren Gıdı Gıdı' belgeseliyle bu fabrikadan haberim oldu. İnanılmaz etkilenmiştim; ta o zamanlar yapılan sosyal ve kültürel faliyetlerle beraber işleyen bu güzel fabrikaya. Müthiş bir vizyon sayesinde yetişen, çalışan ve eğlenen pırıl pırıl insanlar

Bu kültüre, bu üretime neden sahip çıkamıyoruz biz?

Belgeselin tamamını maalesef hiçbir yerde bulamadım fakat fragmanı burada. Denk gelirseniz mutlaka izleyin: 

Geri