+1@Ahmet6611 hocam cihazi almak iatiyor ama forumda yeni hakli olarak guven sorunu var.
Ben gurupta beni taniyan insanlarin referans olabilecegini soyledim.
Mübarek Ramazan günü pek yerinde olmayacak bir örnek vereyim ama genç bir kardeşimiz var sever böyle renkleri.@Negatiwe
Bir dost akraba arkadaş komşu Bu renk golf alıpta ilk defa aracını gördüğümüzde
Ayyyy
Maşallah
Pek cici
Allah nazardan saklasın
Yanıyorr
Üfff
Ateş ediyorrrr
Diyicez yaaa??
Halbuki ? O sırada içimden
Hayyy gözünün ayarının zevk balansına !
ne yaptın be kardeşim organik taze manda gübresi muadili renk almışsın!
Arabaya değil gözlerine 3 numara lumarr film çektirsen bu renk yine göze batar acıtır kornea nı zedeler her baktığında
Deyip geçerdim içimden !
Serkan hocam yoklukta rakının yanında leblebi de iyi gidiyor öyle demeyelimMübarek Ramazan günü pek yerinde olmayacak bir örnek vereyim ama genç bir kardeşimiz var sever böyle renkleri.
Viskinin yanında çiğköfte yer, rakının yanında leblebi yer.
@Ahmet6611 Ahmet Bey, ben @GkM_2015 hocama kefilim. Kendisi, forumumuzdaki diğer çoğu iyi niyetli hocalarımız gibi sattığı ürünün arkasındadır. Gerekirse size ürünü göndermeden önce çalıştığını canlı olarak görüşmeyle gösterip siz ödemeyi yaptıktan sonrasında size kargolamasını yapar.@Ahmet6611 hocam cihazi almak iatiyor ama forumda yeni hakli olarak guven sorunu var.
Hocam ben kefil olurum sizin gibi ustadlara kefil olmayacağız da kime olacağız[mention=19372]Ahmet6611[/mention] hocam cihazi almak iatiyor ama forumda yeni hakli olarak guven sorunu var.
Bende kefilim sağlam güvenilir bir arkadaş@Ahmet6611 hocam cihazi almak iatiyor ama forumda yeni hakli olarak guven sorunu var.
Özel renk mi?
Haha[mention=11839]HONEY[/mention] Abi dijonları bulana kadar sana kefil olurum, dijonu bulunca bizi de görmezsin diye kefilliği bırakırım. [emoji2957][emoji23]
Iyi yapmışsın[mention=19372]Ahmet6611[/mention] hocam cihazi almak iatiyor ama forumda yeni hakli olarak guven sorunu var.
Genç @Savatage tebrik ve teşekkür ediyorum.