ANA KONU

ziyaretçi Kullanıcılar için geçerli diye hatırlıyorum bu durumu.

Acaba Üye Girişi yapılmadı mı? 

Sayfalarınızı yenilermisniz hocam sorun devam ediyorsa bir bakalım çözüm adına.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@frknyldrm Henüz bakmamıştım ama sunucu kaynaklı anlık bir problem olmuş olabilir. Yakında güncelleme gelecek ama tarihi halen belli değil. Gelince arayüzde de bir takım değişiklikler olacak hocam. Hayırlısı. :)  

@frknyldrm Henüz bakmamıştım ama sunucu kaynaklı anlık bir problem olmuş olabilir. Yakında güncelleme gelecek ama tarihi halen belli değil. Gelince arayüzde de bir takım değişiklikler olacak hocam. Hayırlısı. :)  
Neden oldu ve nasıl düzeldi ben de anlamadım ama şu an sorun yok, güncellemeyi heyecanla bekliyoruz o zaman. :)   :like:

Sanirim pretoria janti mk9 a kadar kullanacaklar, adamlar o kadar sevmis ki janti yenisini tasarlamaya gerek bile duymamislar. Gerci mk8 de en az 4 senedir piyasada sayilir bu tasarimla haklilar bir yonuyle. On japon arka tiguan olunca jantta eski kasa golf olur ne olacak.

@Alpyaman 

Ateş ediyor da ? Boşa havaya ateş ediyor. 

Yeni tasarım anlamında A3 bunu alnının ortasından tek kurşunla yere indirir

Arkasına halen bitiyorum. Yan formdan bakınca bir miktar coupe formu daha net anlaşılıyor. Tekrar ediyorum bu araç detaylarıyla güzel. :)  Önü için zaman istiyorum halen.
ek olarak Kaput dizaynı ve şişkin durması ayrı bir güzellik!

Bazen güzellikler detaylarda gizlidir. :like:

@Alpyaman 

Ateş ediyor da ? Boşa havaya ateş ediyor. 

Yeni tasarım anlamında A3 bunu alnının ortasından tek kurşunla yere indirir
Yok be abi o kadar da değil bence aradaki fark şundaki tatlı sert duruş A3 de yok bence sen 230bin260bin km sınırını doldurunca alırsın bir tane mk8

Geri