ANA KONU

Yine benden şahsi kisisel "sallamasyon" 

Bir fikir beyanı olsun 

2. El bir golfün üzerinde 

Dynaudio olsun 

Satıcının fi tarihinde kaça bu opsiyonu eklediğini tabi merak ederim ...biryerlerden o döneme ait opsiyon listesine bakarım

2030 lira vergisiz (2018 mart)

%50 ötv +%18 kdv var (1,77 ile çarpılacak 

3593 lira  !!! Vergiler dahil o zaman saydığı para.

Geldik bu günün opsiyon fiyatlarına 

Elimizde liste yok evet 

Ender elektronikten kopya çekilir en azından

Orada güncel 9900 lira iken (enderin şisik fiyatlar herkesin malumu)

Vw de vergiler dahil  7500 liradan fazla olabileceğini zannetmiyorum

2018 e göre rahat 2 katına çıkmıstır diye en bolundan şisirdim.

Adam 2018 martta 3593 saymış

Bugün 7500 ?

2. Elde ben  xxxx değer bicerim (bu kadar ölücüyüm yani)
Ben 2019 Aralık sonu araç aldım

Dayanamadım ST arkadaşı aradım

Cam tavan 10.500TL Dynoaudio 5800TL 

2020 de ekstra zam geldimi bilmiyorum.

@Negatiwe

Teklif kağıdı vardır sizde hocam 

2019 aralıkta Dyno audio vergiler dahil 5800 dediniz sanırım

Kağıtta geriye hesapla aynen  vergisiz fiyat 3275  lira mı yazıyor???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu al satçıların hesabı ile benim araçta 100.000tl üzerinde opsiyon var. 

@Negatiwe

Teklif kağıdı vardır sizde hocam 

2019 aralıkta Dyno audio vergiler dahil 5800 dediniz sanırım

Kağıtta geriye hesapla aynen  vergisiz fiyat 3275  lira mı yazıyor???
Bende dyno yok hocam. Ben bu sabah aradım, dedim ekletseydim yılbaşında ne olurdu bana vergiler dahil 5800 TL dedi.

İlana gelirsek Araç 2018 model 

2018 Opsiyon fiyat listesi.

Yani ilan sahibi fiyat bilmiyor gidip Ender Elektroniği aradı fiyat aldı

Golf 7 ilk çıktığında hatırlarsanız Uled farkı 1000 civarıydı Enderde sonradan alınma fiyat üç misliydi

/monthly_2018_03/Screenshot_20180308-172253.jpg.39870b0bed6247d7458e57f62e13c67d.jpg

@Negatiwe

Haydi ben (kisisel sonuc bağlayım)

Güncel 17 haziran 2020 itibariyle  vw  dogus opsiyon fiyatı en tepeden bile vergiler dahil hesaplandığında 7500 lirayı aşmayacak 

Bir dynaudionun

2. El bir golfe + opsiyon fiyatı bana göre %50 değer kaybıyla 3570 liradır ...hadi yuvarlama yap 4000 olsun (4000 ederken satıcı keder niye yapar ? O da garip!!  yav zaten aracı 2018 de sıfır alırken bile 4000 ödemedin şimdi kar bile ediyorsun)

Evet yine bir  benceyle max  4000 edebilecek bir opsiyon 2. El bir golfte ! 

fazla sından hesaplayanlar zaten değerini bilene diyerek beklemeyi tercih edenlerdir.

11.000 ??? e   Yenikapı miting alanına 20.000 watt ses sistemi kurulur bee...

"ÖTV’de indirim beklemiyoruz"

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, ÖTV indirimi beklemediklerini kaydederken, düşük faizli kredi kampanyası sayesinde Haziran ayındaki satışların geçen yıldan yüksek olacağını söyledi

ÖTV indirimi gelse ne olur? Geçen gün seat skoda vw pejo bayilerini dolaştık abi için araç yok yok efendim neymiş kota açılmasını bekliyorlarmış. Satış temsilcisi Araç olsa zaten rağbet var diyor rağbet olan durumda devlet kredi indirmişken ÖTV girdisini kesmez diye yorum yaptı. Rağbet olmadığı veya kredi oranları yüksek olduğu  zaman mantıklı olduğunu belirtti

Not; VW altur golf artık gelmeyecek 2021 de yeni kasa gelecek dedi.

Merhaba arkadaşlar küçük bi sorunum var yardımcı olursanız sevimirim. 2014 model golf aracımda kardeşim yanlışlıkla bilgilendirme sistemini kaptmış kadranın olduğu ekranda ort tüketim,hız, anlık tüketm gbi bilgiler yerine radyo kanalı adını yazıyo nasıl düzeltebilriim

Merhaba arkadaşlar küçük bi sorunum var yardımcı olursanız sevimirim. 2014 model golf aracımda kardeşim yanlışlıkla bilgilendirme sistemini kaptmış kadranın olduğu ekranda ort tüketim,hız, anlık tüketm gbi bilgiler yerine radyo kanalı adını yazıyo nasıl düzeltebilriim
Merhaba, 

Direksiyonun sağ kolu üstünde bulunan "sağ-sol" tuşları ile ilgili menüye tekrar gelebilirsiniz. 

• Beğen
Tepkiler: SCC
Bugün sabah 10.45 civarında İzmit Meslek Lisesi'nin karşısına arabayı bıraktım, 1 saat sonra geri döndüğümde davarın biri sağ sileceğimi kaldırmış ve kaputun arkasından boyayı almış.

CfyRnR.jpg

Sokağı döndüğümde sileceği kalkık görünce böyle bir manzarayla karşılaşacağımı tahmin ediyordum ama neden yaptığını anlamadım. Sokak boyu arabalar park edili, dükkanların önünü de kapatmadım ama davardan kaçış olmuyor maalesef.

CfyQPP.jpg

Herhangi bir park edilmez işareti de yoktu, aynı yolda fotoğraftan da görüldüğü üzere bir sürü araba park etmiş durumda ve sadece bizim arabanın sileceğini kaldırmış insan olmaya çalışan ama olamayan insan görünümlü oksijenli solunum yapan varlık. Ben başkasının arabası çizilmesin diye yaslanmazken adamlar geliyor laps diye kapı açıyor,  durduk yere sileceği kaldırıp gidiyor. İnşallah kendisinin başına daha kötüsü gelir de biraz da olsa akıllanır. 

@Ender @Savatage @Alpyaman @tiesay

Araç 2018 model

Sanırım opsiyondaki fiyatları 2020 den baz alınarak fiyat biçilmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 34372
Bende 2013 1.2 TSİ düz beyaz comfortline golfe 350.000 yazacam. Kaza yaparsanız trameri az çıkar, hırsızlar farınızı çalmaz, tekerinizi sökmez, güneşin zararlı ışıkları tavan sac ile kapalı olduğu için size zarar vermez, arka camlar karartmalı olmadığı için polisle uğraşmazsınız, dyno auidi ses sistemi olmadığı için sesi son ses açtığınızda etrafı rahatsız edip ceza yemez, ön arka park sensörü olmadığı için park ederken daha dikkatli olup kaza yapma riskinizi azaltırsınız. Beyaz renk olduğu için duvar boyası ile boyasanızda renk farkı olmaz. Katlanır ayna olmadığı için akünüz olanlara göre 3-4 gün daha geç biter ve aynalarınız açık kalacağı için yanınızdan geçen araç aynalar yüzünden size fazla yanaşıp çarpamaz. Ayrıca nazar da değmez. Sakın indirim istemeyin aracı 120.000 km dir kullanıyorum ve bana hiç masraf yaptırmadı size de yaptırmayacaktır. Masraf yaptırma ihtimali olan düşük km li( ne yapacağı belli olmayacak olan) araçlarla karıştırmayın. 

@salih

Ayna muhabbetinden taş bana geldi???

Resmen ilk günden beri menüden off konumunda ? 

Her kapıları açıp kapattığımda Aküden yemesin diye?

Araç ici tepe lambalarının kapı açılmasıyla olan iliskisini kestim ...hepp off konumda ...lazım olunca manual açıyorum tepe ışığını

Son numaram ? 

Far anahtarını 3-4 aydır Auto konumunda değil " O " konumunda tutuyorum....

Autoda Zırt pırt ağaçlı gölge sokaklara girince far yanıyor , birde ankaranın 21 yıl hizmet vermiş muhterem  eski belediye başkanı tünelli köprü altı gecişleriyle kafayı bozdugu icin 

Bi yer üstündesin bi yer altında ....yalama oldu far sensörü....

Aman akü cortlamasında ? 13 bin lik led ler mefta olmasın da derdindeyim

Geri